hitman123 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Γεια σας παιδια εχω προβλημα με εναν εξ δισκο που εχω δεν μπορω να του κανω ασφαλης καταργηση μου βγαζει ενα μνμ που λεει για κατι γενικους τους τη ειναι;
SPANK Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δεν καταλαβαίνω τι ειναι αυτο βγάλε μια φωτογραφία αν θέλεις , ο δίσκος εχει γενικά καποιο πρόβλημα δεν λειτουργεί κτλπ ή μονο απλα σου πετάει το μύνημα ? Σε αλλο υπολογιστή τον έχεις δοκιμάσει ?
hitman123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 δεν μπορω να του κανω ασφαληςκαταργηση ο δισκος λειτουργει
SPANK Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καμιά φορά μου εχει τύχει να μην μπορώ να κάνω ουτε στον δικό μου γιατι λεει οτι χρησιμοποιείται , τον απασχολεί καποιο πρόγραμμα η κατι που τρέχει στον δίσκο εκεινη την στιγμή οποτε και σε εσενα κατι τετοιο ειναι λογικά. Βέβαια οποτε μου εχει τύχει αυτο απλα τον βγάζω ετσι δεν ειχα ποτε πρόβλημα
hitman123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Τη software το απασχολει δεν πεφτει η Υγεια του δισκου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα