geokarbou Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, παιδία επειδή είμαι στο τσακ να παραγγείλω λάπτοπ από Γερμανία γιατί οι τιμές καμία σχέση με εδώ όπως ξέρετε, το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το γερμανικό πληκτρολόγιο: Επειδή ξέρω ότι πολλοί από εσάς θα έχετε γερμανικά λάπτοπ, πως είναι το θέμα της συνήθειας? Συνηθλιζεται εύκολα και γρήγορα σχετικά? Ξέρω ότι υπάρχουν αυτοκόλλητα που μπορείς να βαλεις πάνω στα πλήκτρα αλλά δεν θα φαίνεται χάλια μετά? Αν έχει κανείς με αυτοκόλλητα κολλημένα μπορεί να το βγάλει μια φωτογραφία να δω πως ειναι? Ειδικά εκεί στους τονους και τις αποστρόφους που έχει τα γερμανικα φωνήεντα με Umlaut γίνεται ο κακός χαμός λίγο και όλο αυτό με ξενερώνει. Όποιος μπορει να πει μια γνωμη μια αποψη θα το εκτιμούσα πάρα πολύ, ειδικά απο προσωπικη σας εμπειρια. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
mafiozoskotsos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Μπορείς να δεις αυτό το άρθρο ίσως σε βοηθήσει 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 είναι μια ευκαιρία να μάθεις τυφλό σύστημα, εκτός από το ότι είναι ένα προσόν δεν θα σε ξαναπασχολήσουν τα διαφορετικά γράμματα πάνω στα πλήκτρα...
geokarbou Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Μπορείς να δεις αυτό το άρθρο ίσως σε βοηθήσει Δεν βλέπω κάποιο λινκ, μηπως ξέχασεις να το ποστάρεις? είναι μια ευκαιρία να μάθεις τυφλό σύστημα, εκτός από το ότι είναι ένα προσόν δεν θα σε ξαναπασχολήσουν τα διαφορετικά γράμματα πάνω στα πλήκτρα... Ουσιαστικά γράφω τυφλό σύστημα με τα γράμματα είμαι οκ κατα 99% αλλα εκεί δεξιά είνια λίγο μπέρδεμα διάφοροι τόνοι απόστροφοι, παρενθέσεις είναι λίγο αλλού η δίεση π.χ. και άλλες τέτοιες λεπτομέριες. Εντάξει πάντως γλυτώνω 250-300 ευρώ το ίδιο λάπτοπ από Γερμανία οπότε τώρα τι τόνοι και τρίχες κατσαρές Απλώς άμα είχε κάποιος προσωπική εμπειρία να μου πει τη γνώμη του
mafiozoskotsos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Το ξέχασα αυτό είναι http://www.pcsteps.gr/25081-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85/
evo481 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Πρακτικά γράφεις τυφλό όπως προειπαν,για τη διαφορά τιμής θα έπαιρνα το γερμανικό,λίγο στα σύμβολα υπάρχει ένα θεματάκι αλλά τα βρίσκεις εύκολα
ssotoss Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Προσωπικότατη εμπειρία. Όλα τα λάπτοπ μου από Γερμανία είναι. Με διάφανα αυτοκόλλητα από αμερική (Ebay) και με προσεχτική τοποθέτηση δείχνουν τα πληκτρολόγια πιο...όμορφα και από τα σκέτα ελληνικά. Αν γράφεις και συχνά γερμανικά, είναι η καλύτερη λύση. Διαλέγεις μάλιστα διάφανα αυτοκόλλητα με το χρώμα των γραμμάτων να είναι διαφορετικό από τα γράμματα του πληκτρολογίου σου και έχεις δυο πληκτρολόγια σε ένα!
SPANK Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Το αλλο που μπορεί να κάνει καποιος (βέβαια αυτο ειναι συνετό οταν εχει τελειώσει η εγγύηση) και απλα το αναφέρω ειναι να αγοράσεις απο ebay πληκτρολόγια και ελληνικούς χαρακτήρες ή τουλάχιστον οχι γερμανικούς
ssotoss Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Συνήθως βέβαια από Ebay συμφέρουν τα αγγλικά (αμερικάνικα) πληκτρολόγια. Τα ελληνικά έχουν διπλάσιες ή και τριπλάσιες τιμές στις σπάνιες περιπτώσεις που θα τα βρει κανένας (πολύ σπάνια έχουν νορμαλ τιμή).
Euclides Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Θα σου σπάσει τα νεύρα για καμιά βδομάδα, και μετά θα το συνηθίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα