axouu Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δεν τον έχω δοκιμάσει, οκ φαίνεται. Ναι λογικά ισχύει, πρέπει όμως να κατεβάσεις την εφαρμογή σε κάποια android συσκευή και από εκεί να κάνεις παραγγελία
d_gkal Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 το εκανα και τον παρηγγειλα. τροπος να παρω και τα αλλα(μπρελοκ) υπαρχει;
axouu Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ναι, να κάνεις ακριβώς το ίδιο από άλλη συσκευή. Θα το αγοράσεις κανονικά, απλώς αφήνει μόνο 1 αντικείμενο ανά συσκευή
funbreaker Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 το εκανα και τον παρηγγειλα. τροπος να παρω και τα αλλα(μπρελοκ) υπαρχει; Με vm με android λέτε να γίνεται?
d_gkal Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ναι, να κάνεις ακριβώς το ίδιο από άλλη συσκευή. Θα το αγοράσεις κανονικά, απλώς αφήνει μόνο 1 αντικείμενο ανά συσκευή ωραια! θα το τσεκαρω απ το ταμπλετ αργοτερα! 1
Alxnks Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Πήρα ενα φορτιστή απο ταμπλετ + WiFi σπιτιού...όλα καλά. Μετα δοκιμασα: 1. Άλλο ταμπλετ, με άλλο Google account, + WiFi γείτονα απο κάτω + ελαφρώς διαφοροποιημένη διεύθυνση παραδοσης....έφαγα άκυρο. 2. Κινητό, παλι άλλο Google account + mobile internet + ελαφρώς διαφοροποιημένη διεύθυνση παραδοσης...έφαγα άκυρο. Δεν μπορω να καταλάβω...το PayPal λοκαρουν; μονο έτσι μπορω να το εξηγησω. Κι αφού δεν δίνουν αλλη λύση πληρωμής..δεν βλέπω κάποια παράκαμψη.
d_gkal Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 ωπα, με το ιδιο paypal δε μπορουμε να κανουμε 2η παραγγελια;
axouu Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Εγώ με το ίδιο Paypal αγόρασα δύο. Παιδιά εγώ από το ίδιο wifi με διαφορετικά tablet αγόρασα κανονικά με το ίδιο λογαριασμό Paypal.
dimigar Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Εγώ με το ίδιο Paypal αγόρασα δύο. Παιδιά εγώ από το ίδιο wifi με διαφορετικά tablet αγόρασα κανονικά με το ίδιο λογαριασμό Paypal. Θα δοκιμάσω κι εγώ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα