is2k Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) http://deals.banggood.com/deals/edm/topic/001app150415.html Επεξ/σία 16 Απριλίου 2015 από matrixxx καθαρισμα referral 2
karasardelis Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Το είδα από προχθές κι εγώ αλλά ζητάει τόσα δικαιώματα η εφαρμογή για την εγκατάσταση που προτίμησα να μην την εγκαταστήσω.... Device & app history Allows the app to view one or more of: information about activity on the device, which apps are running, browsing history and bookmarks Identity Uses one or more of: accounts on the device, profile data Location Uses the device's location Photos/Media/Files Uses one or more of: files on the device such as images, videos, or audio, the device's external storage Camera Uses the device's camera(s) Wi-Fi connection information Allows the app to view information about Wi-Fi networking, such as whether Wi-Fi is enabled and names of connected Wi-Fi devices Device ID & call information Allows the app to determine the phone number and device IDs, whether a call is active, and the remote number connected by a call
lefta_yparxoun Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Είμαι τόσο τσατισμένος μαζί τους που περιμένω μια παραγγελία από 13 Μαρτίου. Δέκα μέρες μετά τα έστειλαν και δεν φαίνεται τίποτε στο τράκινγκ. Στα ψιλικά είναι καλοί αλλά στα 350 δολάρια μου έχουν σπάσει τα ούμπαλα.
samniotis Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ότι ακριβό έχω πάρει απο αυτούς μου βγήκε με κάποιο πρόβλημα ή ήρθε λειψό! όπως ακριβώς τα λές είναι! Μόνο για ψιλολόγια μέχρι 30€!
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Νομιζω σε αφήνει να αγοράσεις μόνο 1 απο τα προιόντα που έχει σε προσφορά.Θα το προσπαθήσω και θα ενημερώσω. Edit: "0,01 free shipping product limited one product per cellular".
paylidis Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Σιγά μη τους δώσω και δακτυλικό αποτύπωμα... Not worthy
funbreaker Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Εγώ παρήγγειλα τον νυχοκόπτη... Πως καταλαβαίνει την συσκευή και δεν επιτρέπει νέα αγορα? Από τον λογαριασμό google? Το IMEI? Την sim?
VirusKennen Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Είναι απο το account στο site.. Εκανα δυο account και πήρα 2 κομάτια απο δυο διαφορετικά κινητά. Με το ίδιο account δεν κατάφερα να αγοράσω απο 2 διαφορετικές συσκευές. Ουτε με 2 διαφορετικά account απο την ιδια συσκευή. 1
Panagiwtis90 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Και εγω το ιδιο εκανα και απο οτι ειδα ξεκινησε η αποστολη χωρις καποιο προβλημα
Stefanos83b Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ευχαριστω τον TS . Πήρα ενα κλειδάκι ανοιχτήρι για χαβαλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα