SPANK Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου φυσικά οσο αφορά την αλλαγή αρκεί να πιάνουν τα χέρια σου και να έχεις γνώσεις γενικά απο συναρμολογήσεις κτλπ και προσεκτικά μπορεις να το κάνεις. Προσωπικά δεν θα άλλαζα motherboard διότι εκτός του κόστους που μπορεί να ειναι 100 + euro μπορεί και 200 δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα ειναι η motherboard ( μην πιστεύεις τα καινούργια) και αν θα κάτσει καλά με το υπόλοιπο hardware. Υπάρχει πχ φίλος απο εδώ που αγόρασε motherboard και δεν του είδε ποτε τις sata συσκευές ειτε δίσκο ή cdrom και του έμεινε η motherboard στα χέρια + τα χρήματα που έδωσε
mitsus Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Πολύ πιθανό να είναι refurbished. Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου (ξανα)βγάλει. Προσωπικά πάντως, πήρα μεταχειρισμένη για ένα vaio που το έδωσα στην μάνα μου(συνταγές,τραγούδια και βιντεάκια στο youtube). Εδώ και 1,5 χρόνο δεν έβγαλε κάτι. Δεν ξέρω για πόσο όμως. Είναι όμως η δεύτερη μητρική. Η πρώτη που μου έστειλε, μετά από δύο μέρες χτύπησε η κάρτα γραφικών(γνωστό πρόβλημα για τις nvidia 8400-8600). Tην ξαναέστειλα πίσω με δικά μου μεταφορικά και μου έστειλε άλλη(μάλλον).
mavrik Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 TS τι εκανες τελικα? Ειχα πριν 6 μηνες ακριβως τα ιδια συμπτωματα σε 13αρι sony vaio και ηταν τελικα μητρικη.. Το εστειλα για επισκευη, 200€ με 6 μηνες εγγυηση και μεχρι ωρας ολα καλα!
mourgolukos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Το ανεμιστηρακι σου γυρίζει κανονικα; πολλές φορές όταν χαλάσει, δεν μπουταρουν καν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα