Tsilibillys Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, καθως χρησιμοποιούσα το Laptop Sony Vaio ( PCG-81212M ),εντελώς ξαφνικά έσβησε ,πάτησα το κουμπί να το ανοίξω έδειχνε οτι bootarei η οθόνη δεν άνοιγε (τελείως μαύρη) και μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα έσβησε,ξαναεπιχείρησα εκκίνηση κ πάλι τα ίδια. Σκέφτηκα οτι θα είναι πρόβλημα θερμοκρασίας, το άνοιξα,το καθάρισα, έβαλα καινούρια πάστα(η παλια με την ευκαιρία είχε ξεραθεί τελείως,πρώτη φορά είδα πάστα να ναι τελείως πέτρα και μου φάνηκε και υπερβολική η ποσότητα που είχαν βάλει) τεσπα γενικότερα είχε λίγη σκόνη,Δοκίμασα να το εκκινήσω και πάλι το ίδιο,στα 2-3 δευτερόλεπτα έσβηνε, έβγαλα δίσκο , έβγαλα ram ,dvd, ότι μπορούσα τεσπα να δώ μήπως κολλάει καπου αλλα παλι τίποτα, Δέν ξέρω πως να τσεκάρω αν φταίει η m/b η κάτι άλλο, όποιος έχει κάποια ιδέα καλοδεχούμενη. Να προσθέσω επίσης οτι δοκιμάσα κρατώντας πατημένο το power button για ένα λεπτό περίπου για cmos αλλα πάλι τιποτα. Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δοκίμασε και με μια εξωτερική οθόνη αν και οπως το περιγράφεις το μυαλό μου πάει σε motherboard η κάρτα γραφικών
Tsilibillys Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 SPANK ευχαριστώ για την απαντηση σου, υπάρχει περίπτωση να προκαλεί η οθόνη τις επανεκκινήσεις ανα 2 δευτερόλεπτα? Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.
SPANK Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Όχι απλα να δούμε αν δίνει σήμα στο εξωτερικό monitor εστω για για λίγο γιατι αν δεν δίνει λογικά ειναι η κάρτα γραφικών αλλα μπορεί και η motherboards , γενικά ομως θέλει ψάξιμο
Tsilibillys Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Το δοκίμασα, κάμποσες φορες αλλα είναι σαν να μη προλαβαίνει να πάρει σήμα γιάτι κλείνει ο υπολογιστής στα 2 δευτερόλεπτα. Κάποια άλλη ιδέα? ή κάτι αλλο που μπορώ να δοκιμάσω για να δώ τι φταίει ? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2015 από Tsilibillys
SPANK Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δοκίμασε με την μπαταρία και χωρίς μονο με τον φορτιστή , οταν έχεις τον φορτιστή επάνω φαίνεται να έχει ρεύμα ? Όπως το περιγράφεις πάντως για motherboard μου κάνει αφού κλείνει αμέσως
Tsilibillys Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Τα έχω δοκιμάσει.ναι δείχνει ότι έχει ρεύμα, υπαρχει κάποιος τρόπος να δω αν έχει πρόβλημα ή motherboard ? έστω κ αν θέλει ψάξιμο, κάπως να ξεκινήσω.
mitsus Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Τα έχω δοκιμάσει.ναι δείχνει ότι έχει ρεύμα, υπαρχει κάποιος τρόπος να δω αν έχει πρόβλημα ή motherboard ? έστω κ αν θέλει ψάξιμο, κάπως να ξεκινήσω. Ξεκίνα με αυτό που σου είπε ο Spank. Δοκίμασε με εξωτερική οθόνη
Tsilibillys Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ξεκίνα με αυτό που σου είπε ο Spank. Δοκίμασε με εξωτερική οθόνη mitsus ευχαριστω για την απάντηση αλλα το χω ήδη δοκιμάσει, το ανέφερα σε πιο πάνω ποστ. δε προλαβαίνει να δώσει εικόνα φαντάζομαι γιατι σβήνει το λάπτοπ στα 2 δευτερόλεπτα. Το ανάβω μένει ανοιχτό για 2 δευτερόλεπτα και σβήνει,ξανανοίγει 2 δευτερόλεπτα και σβήνει,κάνει συνεχώς το ίδιο πράγμα. Την motherboard για το λάπτοπ την βρίσκω 100 με 130 ευρώ περίπου,απλα θέλω να είμαι σίγουρος οτι είναι αυτο το πρόβλημα, θα περιμένω λίγες μέρες μήπως έχει και κάποιος αλλος κάμια πρόταση-ιδέα. ευχαριστω
mitsus Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μπορείς να βρεις δανεική ram από κανέναν φίλο σου να δοκιμάσεις?
Tsilibillys Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 δυσκολο αλλα 2 ράμ έχει πάνω, τις δοκίμασα μία μία και χωρίς καμία κ ολας αλλα πάλι το ίδιο κάνει.
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Να δείς αν φταίει η motherboard ειναι απο δύσκολο έχως αδύνατον απλα αν έχεις δοκιμάσει ολα τα υπόλοιπα που είπαμε και παμε βλέπεις οτι δεν καταλήγουμε εκει , το θέμα ειναι αν αξίζει να αγοράσεις motherboard ή οχι γιατι πρώτον μπορεί τελικά να μην ειναι το πρόβλημα εκει και 2ον μπορεί να μην ταιριάξει σωστά η motherboard με το υπόλοιπο hardware πράγμα το οποιο δεν ειναι αδύνατον αφου το έχουμε ξανα συναντήσει
Tsilibillys Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 SPANK τι προτείνεις? Το κόστος αγοράς της motherboard είναι περίπου τα 2/10 του κόστους αγοράς του λάπτοπ, τώρα για την τοποθέτηση δε ξέρω αν θα μπορέσω να την κάνω εγω η αν θα χρειαστεί να την κάνει κάποιος τεχνικός που εκεί σίγουρα θα ανέβει κ άλλο το κόστος.
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Κοίτα επειδή ειναι δύσκολο να δείς αν ειναι motherboard αν και δεν το προτείνω γενικά μπορείς να το πας σε εναν τεχνικό να το δεί , αν ειναι ομως motherboard κατα την γνώμη μου δεν αξίζει να μπλέξεις με αγορά αλλης τοποθέτηση κτλπ τουλάχιστον εγω αυτο θα έκανα
Tsilibillys Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Επειδή έχουν τύχει πολλά τραγικά με τα σέρβις κλπ σε φίλους με αποκορύφωμα για ένα χαλασμένο καλώδιο τροφοδοσίας να πουν για χαλασμένο m/b και συνολικό κόστος κοντά στα 400 ευρώ μαζί με τα 37 που πήραν για τον έλεγχο από αντιπροσωπία μεγάλης εταιρίας δεν εμπιστεύομαι κανέναν τεχνικό,παρόλο που όλα δείχνουν για m/b. Είναι εφικτό να την τοποθετήσω μόνος μου? Αν θέλεις πες μου γιατί πιστεύεις ότι δεν αξίζει η αγορά άλλης m/b. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα