pitogyro Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 καλύτερα να ξανα βγάζαν το 3 πιο φθηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Εμένα μου φαίνεται υπερβολικό αυτό που κάνουν με τις δερμάτινες "πλάτες". Και πολύ κιτς επίσης. Συμφωνώ. Ποιός ασχολείται με αυτονομίες και άλλα περιττά όταν έχει δερμάτινη πλάτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filthy Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει, εκτος απο την (απαισια) δερματινη "πλατη" και κανα δυο ρετουσαρισματα στην οψη, οι σοβαρες και κύριες διαφορες απο το G3 ποιες ειναι? Μηπως αντι για νεα ναυαρχιδα ειναι απλα ενα facelift της παλιας ναυαρχιδας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hall2001 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει, εκτος απο την (απαισια) δερματινη "πλατη" και κανα δυο ρετουσαρισματα στην οψη, οι σοβαρες και κύριες διαφορες απο το G3 ποιες ειναι? Μηπως αντι για νεα ναυαρχιδα ειναι απλα ενα facelift της παλιας ναυαρχιδας? έλα ντε! ααααα τα 3mpixels παραπάνω στην πίσω κάμερα. Αυτό που με χαλάει είναι τα 3000ma της μπαταρίας γιατί αν είναι σαν το g3 που έχω τώρα και την αδειάζει τόσο γρήγορα η οθόνη καλά νταξ άντε γεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hall2001 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Και να πω κάτι όσο αναφορά την ανάλυση επειδή είχα και το g2,εγώ πάντως διαφορά με το g3 δεν είδα η τέλος πάντων δεν την διέκρινα,τι να πω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis-21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καθε φορά που βγαίνει ενα κινητό τα ίδια και τα ίδια. Εφόσον πουλάει καλά κανουν. Σε οποίων δεν αρέσει δεν το αγοράζει. Έχει γίνει καραμέλα η μεγαλύτερη μπαταρία η οθόνη και αν πρέπει η δεν πρέπει. Στην αγορά υπάρχουν χιλιαδες κινητά για όλα υα γούστα και τις τσέπες. Δεν θέλεις g4 ; Πάρε κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis-21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καθε φορά που βγαίνει ενα κινητό τα ίδια και τα ίδια. Εφόσον πουλάει καλά κανουν. Σε οποίων δεν αρέσει δεν το αγοράζει. Έχει γίνει καραμέλα η μεγαλύτερη μπαταρία η οθόνη και αν πρέπει η δεν πρέπει. Στην αγορά υπάρχουν χιλιαδες κινητά για όλα υα γούστα και τις τσέπες. Δεν θέλεις g4 ; Πάρε κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Τι να πω ρε παιδια εγω νιωθω οτι μας δημιουργουν ψευτικες αναγκες. Δεν λεω καλα κανει η τεχνολογια και προχωραει αλλα με καθε της βημα ακυρωνει το προηγουμενο της. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να δω μεγαλυτερη μπαταρια στο G4 και λιγο καλυτερη βελτιστοποιηση σε σχεση με τον προκατοχο του. Μπαταρια πιο μεγαλη απο οτι φαινεται δεν θα δω. Ελπιζω τουλαχιστον η υλοποιηση στο software να ειναι σωστη ωστε η μπαταρια να μην λιωνει οταν κανεις browsing Αν διόρθωναν όλα τα προβλήματα ποιο θα ήταν το πλεονέκτημα των επόμενων μοντέλων; Όταν θα στερέψουν (προσωρινά) από ιδέες ίσως να ασχοληθούν και με την τελειοποίηση των κινητών. Σε κάθε βήμα φτιάχνουν κάτι και χαλάνε κάτι άλλο, διαφημίζοντάς σου τί φτιάξανε και αποκρύπτωντας αυτό που χάλασαν,,, Η μπαταρία δεν αποφέρει χρήματα, η superduppergoddammotherfucker οθόνη με τον ανάλογο επεξεργαστή όμως είναι άλλο πράγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atalli Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Το νόημα σε αυτο που γράφεις ποιο ειναι? Το 99.9% δε θα χρησιμοποιήσει ποτε vr, οπότε τι τον νοιαζει? Ο φιλος έχει δικιο, πολυ δυσκολα θα δεις πιχελ στην αναληση που γραφει. Για 1000λιωστη φορα το ξαναγραφω. Οι επιστήμονες λενε οτι για να δεις διαφορά με το ματι στην 2500χ σε σχεση με την 1980x μονο πανω από 8 ιντσες, αρα ειναι εντελώς αχρηστη σε μικρότερες οθόνες. Ολα τα υπολοιπα τα γραφουν θυματα του μάρκετινγκ.. Σε 8.4 ιντσες ( Galaxy tab s) ριχνω την ανάλυση απο 2500χ σε 1980χ. Αμα δεις διαφορα γραψε μου.. Εγω δε βλέπω, και εχω αριστη οραση κοντα. Πόσο μαλλον αν ηταν η φυσική ανάλυση της οθονης 1980χ. Ουτε με σφαίρες δε θαβλεπες διαφορα.. βαζοντας διπλα διπλα το νοτε 3 κ 4 κ παιζω το ιδιο βιντεακι κ βλεπω αρκετη διαφορα λες να εχω προβλημα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 720P ΕΙΝΑΙ υπεραρκετα .. ακοαμα και για τερατα προτζεκτορες οχι οθονιτσες τσεπης .. απο το νοτε 3 και το νοτε 4 διαφορα δε βλεπεις στην αναλυση παρα μονο σε φωτεινοτητα καπως ..καπως και χρωματα το g3 ειναι ωραια συσκευη και τιμια ..αυτο εδω πολυ kalo θαναι αλλα εχει πιο ελυστικες συσκευες η αγορα ειδικα απο εμφανιση.. το νοτε 4 ειναι δε μπεστ ακομα για μεγαλα.. αλλα ναμαι ειλικρινεις θαθελα να πιασω και το huawei to max .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinfragoul Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Α ναι,πιο φωτεινη..οπως στο τριαρι που πας να ανεβασεις φωτεινοτητα μετα απο ενα τεταρτο χρησης και δεν σ αφηνει λογω υπερθερμανης.γτ δεν βαλανε και ενα ιντερκουλερ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 βαζοντας διπλα διπλα το νοτε 3 κ 4 κ παιζω το ιδιο βιντεακι κ βλεπω αρκετη διαφορα λες να εχω προβλημα?Βαζοντας διπλα το s5 και το s4 κ παιζω το ιδιο βιντεακι βλέπω αρκετη διαφορά λες να εχω πρόβλημα? Α ξεχασα, αυτα τα 2 εχουν ακριβώς την ίδια ανάλυση... Η διαφορα που όντως βλέπω οφείλεται σε βελτίωση της οθόνης. Καλύτερη φωτεινότητα, αντιθεση κλπ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ. Παμε παλι, για την 1001 φορα: Δεν υπάρχει περίπτωση σε τοσο μικρη οθονη να δεις διαφορα σε αυτη την ανάλυση σε σχέση με την προηγούμενη. Δεν είναι δικη μου αποψη, αλλα των επιστημονων που έχουν ασχοληθει με το θεμα, οποτε οποιος διαφωνει, διαφωνει με αυτους, οχι με μενα. Προφανώς ξερει καλύτερα... Το 90% ομως λεει: ααααα αυτο εχει 250χ ανάλυση, ειναι καλυτερο! Γι αυτο ΜΟΝΟ υπάρχει αυτη η ανάλυση σε τοσο λιγες ιντσες, θα την βάλουν ολοι σιγα σιγα, και θα δεις και 4κ σε λιγο και καποιοι θα γραφουν τα βαζω διπλα διπλα στην μονο 2500χ οθονη και βλέπω διαφορα λες να εχω πρόβλημα? Ναι φίλε έχεις πρόβλημα, εισαι θυμα του μάρκετινγκ. Trust me, δεν εισαι ο μόνος.. Το 90% ειναι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Βαζοντας διπλα το s5 και το s4 κ παιζω το ιδιο βιντεακι βλέπω αρκετη διαφορά λες να εχω πρόβλημα? Α ξεχασα, αυτα τα 2 εχουν ακριβώς την ίδια ανάλυση... Η διαφορα που όντως βλέπω οφείλεται σε βελτίωση της οθόνης. Καλύτερη φωτεινότητα, αντιθεση κλπ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ. Παμε παλι, για την 1001 φορα: Δεν υπάρχει περίπτωση σε τοσο μικρη οθονη να δεις διαφορα σε αυτη την ανάλυση σε σχέση με την προηγούμενη. Δεν είναι δικη μου αποψη, αλλα των επιστημονων που έχουν ασχοληθει με το θεμα, οποτε οποιος διαφωνει, διαφωνει με αυτους, οχι με μενα. Προφανώς ξερει καλύτερα... Το 90% ομως λεει: ααααα αυτο εχει 250χ ανάλυση, ειναι καλυτερο! Γι αυτο ΜΟΝΟ υπάρχει αυτη η ανάλυση σε τοσο λιγες ιντσες, θα την βάλουν ολοι σιγα σιγα, και θα δεις και 4κ σε λιγο και καποιοι θα γραφουν τα βαζω διπλα διπλα στην μονο 2500χ οθονη και βλέπω διαφορα λες να εχω πρόβλημα? Ναι φίλε έχεις πρόβλημα, εισαι θυμα του μάρκετινγκ. Trust me, δεν εισαι ο μόνος.. Το 90% ειναι.. Το 99% πες καλύτερα. Υποστηρίζουν, δηλαδή, κάποιοι ότι μπορούν να δουν 550 pixels (τόση είναι η πυκνότητα σε αναλύσεις QHD σε 5,5 ίντσες) ανά ίντσα ή αλλιώς pixels διαγωνίου 0,046 χιλιοστά (46 χιλιοστά χιλιοστών ή 46 μm), όσο μέγεθος έχουν τα ανθρώπινα κύτταρα περίπου. Φαντάζομαι ότι κοιτούν το δέρμα τους και βλέπουν τα κύτταρα της εξωτερικής μεμβράνης. Μάτι μικροσκόπιο δηλαδή... Η ανάλυση, σε οθόνες κινητών ανεβαίνει για να πουλάνε τα καινούρια SOC. Δες την περίπτωση του S6, που έχει SOC "κτήνος" και το "θάβει", στα γραφικά, η ανάλυση της οθόνης του. Μάντεψε για ποιο λόγο να αλλάξεις ένα κινητό που φοράει SOC δύο γενειές μπροστά σε επεξεργαστική ισχύ, σε σχέση με τον ανταγωνισμό... Ας μη μιλήσουμε για τις μπαταρίες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atalli Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 http://www.displaymate.com/Galaxy_Note4_ShootOut_1.htm Κανε τον κοπο και διαβασε τι λενε οι "επιστημονες" Η συγκριση που κανεις με το σ4 κ σ5 ειναι ακυρη το νοτε 3 κ νοτε 4 εχουν αλλη αναλυση και το ν4 εχεις εκτος της αναλυσης και πολλες αλλες βελτιωσεις αν διαβασεις το αρθρο.Αρκετα με την καραμελλα του μαρκετινγκ οι διαφορες ειναι εμφανεστατες και δεν παιζει ρολο μονο η φωτεινοτητα αν ειναι δυνατον...παιξε ενα 2κ sample και στις 2 συσκευες και θα δεις. Αντε και 4κ στο νοτε 5 να τρελαθουμε End offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 720P ΕΙΝΑΙ υπεραρκετα .. ακοαμα και για τερατα προτζεκτορες οχι οθονιτσες τσεπης .. απο το νοτε 3 και το νοτε 4 διαφορα δε βλεπεις στην αναλυση παρα μονο σε φωτεινοτητα καπως ..καπως και χρωματα το g3 ειναι ωραια συσκευη και τιμια ..αυτο εδω πολυ kalo θαναι αλλα εχει πιο ελυστικες συσκευες η αγορα ειδικα απο εμφανιση.. το νοτε 4 ειναι δε μπεστ ακομα για μεγαλα.. αλλα ναμαι ειλικρινεις θαθελα να πιασω και το huawei to max .. Ανάλογα την απόσταση που κοιτάς την οθόνη. Στην 22,5" οθόνη του υπολογιστή μου δε μπορώ να δω pixels από το 1 μέτρο σε ανάλυση 1680x1050. Στο κινητό τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Στο lumia 635 (854x480 στις 4.5") δε μπορούσα να δω αρκετά sites χωρίς να κάνω zoom. Θεωρώ ότι από 5" και πάνω η FHD είναι άριστη, από εκεί και κάτω η HD ανάλυση είναι μια χαρά, τα υπόλοιπα είναι υπερβολές. http://www.displaymate.com/Galaxy_Note4_ShootOut_1.htm Κανε τον κοπο και διαβασε τι λενε οι "επιστημονες" Η συγκριση που κανεις με το σ4 κ σ5 ειναι ακυρη το νοτε 3 κ νοτε 4 εχουν αλλη αναλυση και το ν4 εχεις εκτος της αναλυσης και πολλες αλλες βελτιωσεις αν διαβασεις το αρθρο.Αρκετα με την καραμελλα του μαρκετινγκ οι διαφορες ειναι εμφανεστατες και δεν παιζει ρολο μονο η φωτεινοτητα αν ειναι δυνατον...παιξε ενα 2κ sample και στις 2 συσκευες και θα δεις. Αντε και 4κ στο νοτε 5 να τρελαθουμε End offtopic Μπορείς να δεις τα κύτταρα του δέρματός σου; Τόσο είναι το μέγεθος του κάθε pixel σε QHD. Θέλεις και επιστημονική ανάλυση; Οκ. Η πυκνότητα στις 5.7" του Note 4 είναι 518 pixels ανά ίντσα. Πηγή :http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4_%28cdma%29-6758.php Η κάθε ίντσα είναι 2,54 εκατοστά. Άρα το μέγεθος της διαγωνίου του κάθε pixel (αφού αναφερόμαστε στη διαγώνιο της οθόνης) είναι 2,54 : 518 = 0,0049 εκατοστά ή 0,000049 μέτρα ή 49 μm. Από 10 έως 100 μm είναι το μέγεθος των ευκαρυωτικών κυττάρων των ζωντανών οργανισμών. Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_%28biology%29 Οπότε η απάντηση είναι : Ναι, έχεις πρόβλημα αν μπορείς να δεις τα pixels σε QHD οθόνη. Είσαι θύμα του marketing ή δεν είσαι άνθρωπος. Απλά πράγματα. Με την ίδια μέθοδο σε FHD, σε ίδιες ίντσες (πχ οθόνη Note 3) βγαίνουν 65 μm, δηλαδή ανήκουν ακόμα στο επίπεδο μεγέθους των κυττάρων (10-100 μm). Πηγή : http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3-5665.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα