voltmod Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αν και χάρη σε μία σπουδαία διαρροή, γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα πια για την επερχόμενη ναυαρχίδα της LG, η εταιρεία συνεχίζει την προώθηση του προϊόντος με νέα video teasers για να καλύψει τον χρόνο μέχρι τις 28 Απριλίου, όταν και θα αποκαλύψει επίσημα το LG G4 και να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού σε υψηλά επίπεδα.Το νέο video teaser έχει να κάνει με την οθόνη Quantum Quad HD των 5,5 ιντσών (2560 x 1440 pixels) που "φοράει" η νέα της ναυαρχίδα, η οποία σύμφωνα με την Κορεάτικη εταιρεία είναι 25% φωτεινότερη και με 20% μεγαλύτερο χρωματικό εύρος σε σχέση με την Quad HD οθόνη που βρίσκεται στο LG G3. Το video teaser δεν αποκαλύπτει κάτι άλλο, πέρα ίσως από το περίγραμμα της νέας ναυαρχίδας, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το LG G4 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με την μία να διαθέτει δερμάτινη -από κανονικό δέρμα, και όχι απομίμηση-"πλάτη" και σε αρκετούς χρωματισμούς και πως οι διαστάσεις του είναι 149 x 75,3 x 8,9 χιλιοστά. Επίσης διαθέτει κύρια κάμερα 16 Megapixels με σύστημα φακών που έχει οπτικό σύστημα σταθεροποίησης και διάφραγμα f/1.8. Η μπαταρία της συσκευής διαθέτει χωρητικότητα 3000mAh, ενώ το πίσω κάλυμμα είναι αφαιρούμενο ώστε η μπαταρία να μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα. Επίσης διαθέτει υποδοχή microSD για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Εντάξει οκ, ωραίο αλλά μου φαίνεται υπερβολικό αυτό που κάνουν με τις αναλύσεις. Στις 5-5.5 ίντσες full hd για τα δικά μου μάτια είναι τέλειο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Εμένα μου φαίνεται υπερβολικό αυτό που κάνουν με τις δερμάτινες "πλάτες". Και πολύ κιτς επίσης. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tamrockhe Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 καλά κάνουν εάν υπάρχει διαφορά στο μάτι και φυσικά να μην πίνει μπαταρία διαφορετικά FHD είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Τι να πω ρε παιδια εγω νιωθω οτι μας δημιουργουν ψευτικες αναγκες. Δεν λεω καλα κανει η τεχνολογια και προχωραει αλλα με καθε της βημα ακυρωνει το προηγουμενο της. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να δω μεγαλυτερη μπαταρια στο G4 και λιγο καλυτερη βελτιστοποιηση σε σχεση με τον προκατοχο του. Μπαταρια πιο μεγαλη απο οτι φαινεται δεν θα δω. Ελπιζω τουλαχιστον η υλοποιηση στο software να ειναι σωστη ωστε η μπαταρια να μην λιωνει οταν κανεις browsing 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 QQ hd, για κλάματα δηλαδη? Προσωπικά έχοντας χρησιμοποιήσει αρκετά κινητά μου φαίνεται υπερβολή χωρίς λόγο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nokse Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Τραγικές διαστασεις και χωρις λογο 5.5 ιντσες.Δεν καταλαβαινω γιατι δεν χτιζουν πανω στις διαστασεις και την αναλογια οθονης του g2.Με το ζορι μεγαλυτερο επειδη έχουν ειδωλο τη samsung και θελουν να χτυπήσουν και το s6 και τα note με μια συσκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nathar Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 τι δεν έχει quadranucκpenta qhdpcwq οθόνη; Επίσης γιατί μόνο 5.5' και όχι 6.2? πολύ μικρό για την τσέπη του μέσου ράπερ δυστυχώς 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Τραγικές διαστασεις και χωρις λογο 5.5 ιντσες.Δεν καταλαβαινω γιατι δεν χτιζουν πανω στις διαστασεις και την αναλογια οθονης του g2.Με το ζορι μεγαλυτερο επειδη έχουν ειδωλο τη samsung και θελουν να χτυπήσουν και το s6 και τα note με μια συσκευη. Οντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι μεγαλωσε φετος, εκτος και αν ειναι λαθος. Απο εκει και περα καλα κανουν και φευγουν απο 5'' εκει ειναι ολοι πλεον ας εχουν να πουλανε και κατι διαφορετικο, ασε που αν πας στις 5.5'' δεν ξαναγυρνας πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nokse Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Να πάνε στις 5.5 αμα θελουν τοσο πολυ να διαφέρουν αλλα να φτιαξουν μια συσκευη που κρατιέται και λειτουργείται χωρις "στραμπουληγματα" του αντιχειρα.Το οριο ηταν στο g2 κατα τη γνωμη μου.Απο εκει και περα ξεπεραστηκε με το g3 και τωρα με το g4 ακομη περισσοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Το s6 πάντως δεν μεγάλωσε την οθόνη του για αυτούς που λένε ότι την έχουν ως πρότυπο την Samsung. Και βεβαίως έχει μόλις 5.1" ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyanos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Έχω κινητό με ανάλυση 960χ540 και δεν μπορώ να καταλάβω ούτε με μεγενθυντικό φακό αν πιξελιάζει στις 4,7 ίντσες. Οτιδήποτε άλλο το θεωρώ μη αναγκαία πολυτέλεια! Φοβάμαι στο τέλος μην αρχίσουν να βάζουν τεκμήριο και στα κινητά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Έχω κινητό με ανάλυση 960χ540 και δεν μπορώ να καταλάβω ούτε με μεγενθυντικό φακό αν πιξελιάζει στις 4,7 ίντσες. Οτιδήποτε άλλο το θεωρώ μη αναγκαία πολυτέλεια! Φοβάμαι στο τέλος μην αρχίσουν να βάζουν τεκμήριο και στα κινητά!!! Βάλε το σε VR γυαλία και θα καταλάβεις γιατι.......Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis83 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μηπως ειχε σκοπο η LG να ανακοψει τις πωλήσεις του S6 με ολες αυτες τις μικροδιαρροες το τελευταιο διαστημα πριν την επισημη παρουσιασει στην Ευρωπη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Βάλε το σε VR γυαλία και θα καταλάβεις γιατι.......ΦιλικάΤο νόημα σε αυτο που γράφεις ποιο ειναι? Το 99.9% δε θα χρησιμοποιήσει ποτε vr, οπότε τι τον νοιαζει? Ο φιλος έχει δικιο, πολυ δυσκολα θα δεις πιχελ στην αναληση που γραφει. Για 1000λιωστη φορα το ξαναγραφω. Οι επιστήμονες λενε οτι για να δεις διαφορά με το ματι στην 2500χ σε σχεση με την 1980x μονο πανω από 8 ιντσες, αρα ειναι εντελώς αχρηστη σε μικρότερες οθόνες. Ολα τα υπολοιπα τα γραφουν θυματα του μάρκετινγκ.. Σε 8.4 ιντσες ( Galaxy tab s) ριχνω την ανάλυση απο 2500χ σε 1980χ. Αμα δεις διαφορα γραψε μου.. Εγω δε βλέπω, και εχω αριστη οραση κοντα. Πόσο μαλλον αν ηταν η φυσική ανάλυση της οθονης 1980χ. Ουτε με σφαίρες δε θαβλεπες διαφορα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα