Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειναι μονο οτι καλυτερευσαν τα windows...είναι και οι πολιτικές της Google καθώς και η ποιότητα των τελευταίων εκδόσεων android που σπρωχνουν εταιρίες να αναζητούν την εναλλακτική.

Μόνη της η Google έδωσε έδαφος στα Windows τα  οποία υπόσχονται πολλά. Για να δούμε.

Γι αυτό η Lg διπλασίασε τις πωλήσεις της τον τελευταίο χρόνο πουλώντας android συσκευές; Τα θέλετε και γράφετε αυτά ή προσπαθείτε να μας κάνετε να ξεριζώσουμε τα μάτια μας; Έχει η Lg αυτοκτονικές τάσεις και αναζητά εναλλακτικές επειδή δεν της άρεσε η καλύτερη χρονιά της ιστορίας της στην κινητή τηλεφωνία; Δείξτε οίκτο!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι αυτό η Lg διπλασίασε τις πωλήσεις της τον τελευταίο χρόνο πουλώντας android συσκευές; Τα θέλετε και γράφετε αυτά ή προσπαθείτε να μας κάνετε να ξεριζώσουμε τα μάτια μας; Έχει η Lg αυτοκτονικές τάσεις και αναζητά εναλλακτικές επειδή δεν της άρεσε η καλύτερη χρονιά της ιστορίας της στην κινητή τηλεφωνία; Δείξτε οίκτο!

Το ότι είχε ένα καλό χρόνο δε σημαίνει ότι θα εξακολουθήσει να πουλάει το ίδιο ακολουθώντας την ίδια τακτική. Αυτό εννοεί ο dstilio. Ο ισχυρισμός του για την Google έχει μια λογική βάση. Οι τελευταίες εκδόσεις της δεν ήταν και ότι καλύτερο. Από την άλλη η MS κάνει πιο σταθερά βήματα. Τα 8.1 είναι καλύτερα από τα 8, τα οποία ήταν καλύτερα από τα 7.8 κτλ Επίσης, δουλεύουν αξιοπρεπέστατα και σε πολύ φτηνό hardware, άρα η επένδυση από μερειάς της LG, είναι χαμηλή και απευθύνεται σε μία αγορά (mid-low end), που έχει πολύ "ψωμί" σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δε λέω ότι συμφωνώ απόλυτα, αλλά έχει μια λογική βάση... Στρέφεται στη MS μετά από πολλά χρόνια (από την εποχή των windows mobile 5, αν θυμάμαι καλά, αλλά δε θυμάμαι πώς λέγονταν το μοντέλο...), προφανώς γιατί βλέπει ότι πρέπει να μπει κι αυτή στο "παιχνίδι" των WP.

Επεξ/σία από Jophiel
Δημοσ.

Στρέφεται στη MS μετά από πολλά χρόνια (από την εποχή των windows mobile 5, αν θυμάμαι καλά, αλλά δε θυμάμαι πώς λέγονταν το μοντέλο...)

Έλα λίγο πιο κοντά sto 2010.......

lg_optimus_7_1.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Έλα λίγο πιο κοντά sto 2010.......

lg_optimus_7_1.jpg

Ομολογώ ότι με έπιασες αδιάβαστο. Είχα ξεχάσει το LG panther (νομίζω αυτό είναι το όνομά του). Νομίζω ότι το συγκεκριμένο τελικά ακυρώθηκε και αντικαταστάθηκε από το LG GW910, το 2011, το οποίο δεν κυκλοφόρησε πολύ... Πάντως έχεις δίκιο όπως και να έχει. Η LG συμμετείχε και στα WP.

Δημοσ.

Lg optimus 7.

Το πρωτο μου smartphone. Θυμαμαι ημουν αναμεσα σε αυτο και στο huawei x5.. Το κατευχαρηστηθηκα μπορω να πω.

Αντε να δουμε κι αλλες mid range συσκευες wp να γουσταρουμε !

Δημοσ.

Συσκευές με windows phone κυκλοφορούν πολλά χρόνια... Αλλά ποτέ δεν τα προώθησε αρκετά για να πούμε ότι ήθελε να ανταγωνιστεί android-ios. Άρα όταν λέμε ότι τα windows μπήκαν στο mobile παιχνίδι αναφερόμαστε από το '13 και μετά. Επομένως τα παει μια χαρά με τέτοιο ανταγωνισμό που συνάντησε με το που "ξεκίνησαν"

Δημοσ.

Συσκευές με windows phone κυκλοφορούν πολλά χρόνια... Αλλά ποτέ δεν τα προώθησε αρκετά για να πούμε ότι ήθελε να ανταγωνιστεί android-ios. Άρα όταν λέμε ότι τα windows μπήκαν στο mobile παιχνίδι αναφερόμαστε από το '13 και μετά. Επομένως τα παει μια χαρά με τέτοιο ανταγωνισμό που συνάντησε με το που "ξεκίνησαν"

Τα προωθησε απλα δεν εκατσε τοτε θημαμε ειχε γινει της πουτανας σε ολα τα sites οταν βγηκε αυτο

Nokia-Lumia-800-Header_original.jpg

Δημοσ.

όμορφο κινητάκι!

Όταν ακούς/διαβάζω τη λέξεη "Διέρρευσε" κάτι με πιάνει!

Θα ήταν προτημότερο να αντικατασταθεί με το "έδωσε στο φως της δημοσιότητας"!
Αυτές οι "καταλάθος" διαρροές έχουν γίνει πολύ...

Δημοσ.

Σε pc χρόνια τώρα windows. Σε tablet μετά την δοκιμή ακόμα και κινέζικου μόνο windows. Στα κινητά ακόμα δεν μπορώ να πάω 100% σε windows. Ελπίζω να γίνει αυτό με τα windows 10. Αυτό το "resuming" είναι κάτι που με αποτρέπει και ας έχω κάνει 2-3 (4-6-19) δοκιμές. 

Δημοσ.

Σε pc χρόνια τώρα windows. Σε tablet μετά την δοκιμή ακόμα και κινέζικου μόνο windows. Στα κινητά ακόμα δεν μπορώ να πάω 100% σε windows. Ελπίζω να γίνει αυτό με τα windows 10. Αυτό το "resuming" είναι κάτι που με αποτρέπει και ας έχω κάνει 2-3 (4-6-19) δοκιμές. 

Ποιο resuming?

Δημοσ.

ολο υπερβολες στο ινσομνια

αν δεν κανεις συλλογη εφαρμογων μια χαρα ειναι τα windows phone 8.1 κ γινονται ολο κ καλυτερα

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο resuming?

Αυτό που βγάζει όποτε γυρνάς σε μία εφαρμογή όταν έχεις βγει και να κάνεις κάτι άλλο

Δημοσ.

Μακάρι. Το τελευταίο που πέρασε από τα χέρια μου δεν ξέρω πόσο είχε και εκεί το έβλεπα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...