voltmod Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δύο εταιρείες, που πρωταγωνιστούν στην αγορά των smartphones με λειτουργικό σύστημα Android, αναμένεται να ανακοινώσουν μέσα στους επόμενους μήνες μοντέλα με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1, το οποίο αργότερα θα αναβαθμιστεί σε Windows 10.Μία από αυτές είναι η HTC, η οποία λέγεται πως ότι έκανε και με το "M8" θα κάνει και με την νέα της ναυαρχίδα, HTC One M9 ενώ και από την LG θα έχουμε μία τουλάχιστον συσκευή, όπως διέρρευσε πρόσφατα. Το κινητό, που μοιάζει να βρίσκεται στην κατηγορία low-end ή mid-range θα κυκλοφορήσει για λογαριασμό της εταιρείας Verizon στις ΗΠΑ. Πρόκειται για μία συσκευή συμβατή με 4G LTE δίκτυα και που τρέχει Windows Phone 8.1. Μπορούμε να δούμε επίσης ότι δεν διαθέτει πλήκτρα αφής, αλλά εικονικά πλήκτρα και πως διαθέτει εμπρόσθια κάμερα. Η οθόνη επίσης δείχνει να βρίσκεται κοντά στις 5,0 ίντσες. Site: GSMArena
dstilio Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 δεν ειναι μονο οτι καλυτερευσαν τα windows...είναι και οι πολιτικές της Google καθώς και η ποιότητα των τελευταίων εκδόσεων android που σπρωχνουν εταιρίες να αναζητούν την εναλλακτική. Μόνη της η Google έδωσε έδαφος στα Windows τα οποία υπόσχονται πολλά. Για να δούμε. 2
Jophiel Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αυξάνονται και πληθύνονται οι συσκευές με WP. Τους αξίζει. Είναι ένα πολύ καλό λειτουργικό. Ώριμο και με αρκετές εφαρμογές πλέον. 9
DaemonLord92 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ως πρωην κατοχος ολης της σειρας nexus μεχρι και το 6 και κατοχος πολλων high end android συσκευων μπορω να πω οτι η στροφη μου σε WP ηταν οτι καλυτερο εχω κανει. 8
bestoftherest7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Όπους ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρο καλαθι. εδώ και πολλούς μήνες όλα τα site τεχνολογιας παρουσιαζουν τα windows 10 σαν ότι καλυτερο εχει βγει στην ιστορια της ανθρωπότητας. επισης μια άλλη παροιμια λεει ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτίσαμε. δεν χρειαζεται γλυψιμο στην ΜΣ. αναμενουμε και θα δουμε.
tulipas Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Όπους ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρο καλαθι. εδώ και πολλούς μήνες όλα τα site τεχνολογιας παρουσιαζουν τα windows 10 σαν ότι καλυτερο εχει βγει στην ιστορια της ανθρωπότητας. επισης μια άλλη παροιμια λεει ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτίσαμε. δεν χρειαζεται γλυψιμο στην ΜΣ. αναμενουμε και θα δουμε. Ε; Και σένα τι σε ενοχλεί; Θα πέσουν οι μετοχές που έχεις στην apple η τη Google? Μια δυνατότητα ξέρουμε για τα 10 που δεν έχει κανένα άλλο λογισμικό, και αυτή είναι τα universal apps, πιο εξελιγμένα από την έκδοση των 8.1 Επίσης υπάρχουν άπειρες προσθήκες και βελτιώσεις από το πληκτρολόγιο, στο UI, στις βασικές εφαρμογές μουσικής βίντεο, στην υποστήριξη αρχείων, στην κορτανα κλπ Τα 8.1 ήταν φοβερα απλά για κάποιους είχαν κάποιες ελλείψεις. Τα 10 θα προσθέσουν ότι έλλειπε και θα φέρουν και ένα τόνο περισσότερα πράγματα . Και τα τεχνολογικά σαιτς δεν τα βγάζουν από το μυαλό τους. Μια ματιά άμα ρίξεις και ψαχτεις θα τα δεις και μόνος σου.
bestoftherest7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 toylipa windows phone εχω , χρησιμοποιω Skype και σερφαρω από ιντερνετ εχπλορερ. καλυτερα να μασας παρα να μιλας. αντε με το κάθε πικραμενο
Aias Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 περιμενω να δω τα καινουργια κινητα με WP να αποφασισω,Το tablet μου με τα win 8.1 δεν το αλλαζω με τιποτα.
tulipas Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 toylipa windows phone εχω , χρησιμοποιω Skype και σερφαρω από ιντερνετ εχπλορερ. καλυτερα να μασας παρα να μιλας. αντε με το κάθε πικραμενοΕίπα εγώ οτι δε έχεις WP; Απλά όταν δεν έχεις ιδέα για κάποια πράγματα άσε τα comments και συνέχισε να σερφάρεις στον explorer. περιμενω να δω τα καινουργια κινητα με WP να αποφασισω,Το tablet μου με τα win 8.1 δεν το αλλαζω με τιποτα.Πιθανότατα σε WP θα καταλήξεις τότε
Cyber_Spartacus Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Εγω παντως εχω κατάληξη στο κινητό να εχω Android (Sony Z2) στο ταμπλετ Ios (Ipad 4) και λαπτοπ (Dell με touch) και την εχω κατα βρει.... σε κινητό παντως με WP (Lumia 925) Απλος μου σπαει τα νεύρα δεν τα μπορώ καθόλου...
nickolas Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Πρέπει να φτιάξουν τα loading times και τα κρασαρίσματα σε βασικές εφαρμογές όπως skype και viber. Κατά τα άλλα λίγο μεγαλύτερη ποικιλία σε προγράμματα αλλά μάλλον θα λυθεί μόνο του αυτό.
hyperspaced Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 δεν έχω παρατηρήσει κρασαρίσματα σε skype ακόμα και το 620 που έχω. Viber δεν χρησιμοποιώ.
tulipas Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 @nickolas Το viber έχει φτιαχτεί αρκετά. Παίρνει συνέχεια updates και ότι νέο προσθέτουν σε ios και android το παίρνει και το WP αμέσως. Το σκαιπ δεν έχει κανένα θέμα. Τα loading times εμφανίστηκαν με τα 8.1 και λένε πως θα τα βλέπεις πολύ σπάνια στα 10 έως και καθόλου. Όπως και να χει, όταν ανοίγω μια εφαρμογή προτιμώ να μου γραψει loading και να ανοίξει μετά από 2 δευτερόλεπτα παρα να ανοίξει αμέσως και να κολλάει για 15 δευτερόλεπτα όλο το τηλ.
Jophiel Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 @nickolas Το viber έχει φτιαχτεί αρκετά. Παίρνει συνέχεια updates και ότι νέο προσθέτουν σε ios και android το παίρνει και το WP αμέσως. Το σκαιπ δεν έχει κανένα θέμα. Τα loading times εμφανίστηκαν με τα 8.1 και λένε πως θα τα βλέπεις πολύ σπάνια στα 10 έως και καθόλου. Όπως και να χει, όταν ανοίγω μια εφαρμογή προτιμώ να μου γραψει loading και να ανοίξει μετά από 2 δευτερόλεπτα παρα να ανοίξει αμέσως και να κολλάει για 15 δευτερόλεπτα όλο το τηλ. Με το 930 δε βλέπω ούτε loading στα 8.1. Φαντάζομαι τί θα γίνει στα 10... Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλο mobile os, που να μπορεί να τρέχει καλύτερα από τα WP στο ίδιο hardware, εκτός (ίσως) από Blackberry.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα