The Spirit Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Μου έδωσε ένας φίλος μία memory card που είναι σίγουρος ότι έχει κολλήσει ιό (δεν ξέρει λεπτομέρειες αλλά του έκανε άνω κάτω τα windows όπως λέει), και θέλει να του την διαμορφώσω. Το ερώτημά μου είναι πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι αν την συνδέσω στο pc μου δε θα μου κάνει κι εμένα καμιά ζημιά? Βασικά θέλω έναν σίγουρο τρόπο να της κάνω format χωρίς να κολλήσω κι εγώ τους ιούς (ένας Θεός ξέρει τι έχει εκεί μέσα)
SPANK Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αν δεν την ανοίξεις και κάνεις format κατευθείαν δεν νομίζω οτι υπάρχει κίνδυνος να κολλήσεις 1
Sheogorath Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Κόλλα κανα μαγνήτη δίπλα. Θα του ^E^%#% την πίστη Δεν ξέρω αν θα έχει μόνιμη ζημιά όμως μετα...
thomasG4 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Απενεργοποίησε το Autoplay απο το control panel, γιατί και να μην ανοίξεις το φλασάκι πάλι μπορείς να κολλήσεις malware με αυτό το feature των Windows. Μετά απλά κάνε format το φλασάκι. Απλά μην ξεχάσεις να κάνεις κανονικό format και οχι quick format.
The Spirit Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αυτή η επιλογή @thomasG4 Autoplay που μου προτείνεις να απενεργοποιήσω που ακριβώς βρίσκεται?
thomasG4 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αυτή η επιλογή @thomasG4 Autoplay που μου προτείνεις να απενεργοποιήσω που ακριβώς βρίσκεται? Δες εδω http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/change-autoplay-settings#1TC=windows-7 1
micos000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Βασικά ποτέ μα ποτέ δεν επιλέγουμε κάτι από το autoplay που πετάνε τα win όταν συνδέεται κάποιο στικάκι ή memory card. Πατάμε κατευθείαν Χ ή το απενεργοποιούμε μόνιμα. Είναι ο ποιο σίγουρος τρόπος για να μολυνθεί το pc. Από εκεί και πέρα, αν δεν τρέξεις κάτι μέσα από την κάρτα μνήμης δεν κολλάς. Βάλτην, κλείσε την αυτόματη εκτέλεση και κάνε δεξί κλικ->διαμόρφωση στην κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα