alex_kwn10 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια ειχα παρει περυσι τα χριστουγεννα το κινητο και πηγαινε πολυ καλα απο ταχυτητα και μετα απο καμια βδομαδα μου βγαζει να το αναβαθμισω στο android 4.3 το εκανα και τωρα κολλαει παρα πολυ στα παντα... εχετε κατι να μου προτεινεται να κανω καμια ακομα αναβαθμισει μπας και φτιαξει? Ευχαριστω
tsipouro Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ομοιοπαθών (όσον αφορά στη συσκευή) Από καρδιάς, σε προτρέπω να το πετάξεις ανακυκλώσεις και να πάρεις κάτι καινούριο.
DoYouNote Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή απλά πέρασες το update από πάνω;
alex_kwn10 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Και εγω προς το πεταμα το κοβω φιλε tsipouro οχι δεν εκανα επαναφορα γιατι θα τα χασω ολα στο κινητο ετσι δεν ειναι?
Karamol3golas Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Κανε ενα backup οτι χρειαζεσαι και τα ξαναπερνας μετα απο την επαναφορα..καντο και θα στρωσει
GianniSM Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ανακύκλωση χτες! το άντεξα ένα χρόνο όλο και όλο...
simaras Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 custom rom archidroid 4,4,4 και εχετε ενα κινητο σφαιρατο και ας κοντευει 3 χρονια.official rom και ειναι για τα σκουπιδια.
DoYouNote Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Και εγω προς το πεταμα το κοβω φιλε tsipouro οχι δεν εκανα επαναφορα γιατι θα τα χασω ολα στο κινητο ετσι δεν ειναι? Κάνε back up και μετά επαναφορά στην εργοστασιακή κατάσταση. Όταν δεν κάνεις σωστά το update λογικό είναι να κολλάει το σύμπαν.
kosmasdel Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μια χαρά συσκευή είναι ακόμα, με την σωστή ρομ όμως και όχι το bloatware της samsung που το βαραίνουν. Δοκίμασε cyanogenmod ή omnirom και θα έχεις άλλη συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα