Donalhioy Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 -Χάνει από ραμ -Χάνει από κάρτα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω προβλημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Λογικα θα τα καταφερω κ μονος μου Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Οχι εχω 7 και 8 λειτουργικο Λοιπον θελω να φτιαχτει ενα οικονομικο pc που στο μελλον (καλοκαιρι ) να μπορεσω να δωσω αλλα 100-150ε και να το κανω τουμπανακι..Επισης λεω να ασχοληθω και με oc οποτε ο g3258 πιστευω να με καλυψει cpu https://www.skroutz.gr/s/4857199/Intel-Core-i5-4460-Box.html198.99 mobo https://www.skroutz.gr/s/5239950/Asrock-H97M-Anniversary.html89.80 ram https://www.skroutz.gr/s/5416104/Kingston-HyperX-Savage-4GB-DDR3-1600MHz-HX316C9SR-4.html36.00 gpu https://www.skroutz.gr/s/6165125/Gigabyte-GeForce-GTX960-2GB-WindForce-2X-OC-GV-N960WF2OC-2GD.html229.89 psu https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html53,44 case http://www.e-shop.gr/case-raijintek-arcadia-midi-tower-black-p-PER.813212 641 και κατι ψιλα.. επεσα και 10 ευρο εξω.. το καλοκαιρι οπως λεει στο τελος βαζει και ραμ-ψυκτρα-ανεμιστηρια και οτι αλλο θελει
Mikri Nefeli Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 5 κομμάτια χ 5 ευρω μεταφορικά και αντικαταβολες +25 ούτε επίτηδες να το κάνανε στο eshop.
NotebookFreak Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Λοιπον παιδια σας ευχαριστω ολους κ ολες για τις πολυτιμες συμβουλες σας..(αν κ λιγο καθυστερημενα) Η παραγγελια εγινε οποτε οτι κ να πειτε ειναι λιγο τωρα (wish me good luck),μονο η mobo εμεινε γιατι κανενα μαγαζι δεν μπορει να μου πει αν ερχεται με το armor η ζ97... Συμφωνω οτι το pc που φτιαχνω ειναι unbalanced( οσον αφορα τh cpu) αλλα επειδη το λαπτοπ μου τα φτησε και επειδη δεν μορουσα να ανεβω σε χρηματα , κατεληξα σε αυτην την επιλογη ετσι ωστε οταν οι i5 και i7(1150socket) των 200ε ++πεσουν(συνηθως ετσι γινεται) να μπορω με 100-140ε να εχω ενα ολοκληρωμενο pc Επισης να σημειωσω οτι δεν ειμαι και κανενας τοπ gamer που θα streamarei και θα τα θελω ολα στο φουλ οποτε θα βολευτω και με τα μπουκαλια που λετε καποιοι( αν κ με λιγο χαμηλοτερα γραφικα δεν νομιζω να χω προβλημα) Oσον αφορα το Oc που λεω σιγουρα θα ψαχτω για να μαθω να κανω μεσω bios(δοξα τω θεο εχει απειρα tutorials για τον g3258) αλλα οπως ειπα κ πιο πανω εχει πολλα προγραμματακια που το κανουν αυτοματα μεσω μητρικης.. Aυτα !! Καλημερες
IceFrog Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Λοιπον παιδια σας ευχαριστω ολους κ ολες για τις πολυτιμες συμβουλες σας..(αν κ λιγο καθυστερημενα) Η παραγγελια εγινε οποτε οτι κ να πειτε ειναι λιγο τωρα (wish me good luck),μονο η mobo εμεινε γιατι κανενα μαγαζι δεν μπορει να μου πει αν ερχεται με το armor η ζ97... Συμφωνω οτι το pc που φτιαχνω ειναι unbalanced( οσον αφορα τh cpu) αλλα επειδη το λαπτοπ μου τα φτησε και επειδη δεν μορουσα να ανεβω σε χρηματα , κατεληξα σε αυτην την επιλογη ετσι ωστε οταν οι i5 και i7(1150socket) των 200ε ++πεσουν(συνηθως ετσι γινεται) να μπορω με 100-140ε να εχω ενα ολοκληρωμενο pc Επισης να σημειωσω οτι δεν ειμαι και κανενας τοπ gamer που θα streamarei και θα τα θελω ολα στο φουλ οποτε θα βολευτω και με τα μπουκαλια που λετε καποιοι( αν κ με λιγο χαμηλοτερα γραφικα δεν νομιζω να χω προβλημα) Oσον αφορα το Oc που λεω σιγουρα θα ψαχτω για να μαθω να κανω μεσω bios(δοξα τω θεο εχει απειρα tutorials για τον g3258) αλλα οπως ειπα κ πιο πανω εχει πολλα προγραμματακια που το κανουν αυτοματα μεσω μητρικης.. Aυτα !! Καλημερες Οι τιμες δεν πεφτουν, μονο εαν ανεβει το ευρω. Σε διαφορετικη περιπτωση οσο ειναι τωρα θα μεινουν. Εαν βγει η νεα σειρα και δεν ξεστοκαρουν την παλια, το πολυ να πεσουν 15 ευρω. Σου καταστρεφω τα ονειρα, νομιζω ομως οτι ειναι καλητερα καποιος να σου πει την αληθεια 1
NotebookFreak Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Λοιπον χωρις πολλα πολλα........πειτε cpu-mobo(microatx) sta 270-280...αν καταφερω να ακυρωσω την παραγγελια του επεξεργαστη ...
IceFrog Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Λοιπον χωρις πολλα πολλα........πειτε cpu-mobo(microatx) sta 270-280...αν καταφερω να ακυρωσω την παραγγελια του επεξεργαστη ... post #76.
NotebookFreak Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Aρα i5 4460 (να υποθεσω για να μου τον προτεινεται ειναι ο καλυτερος στα λεφτα του) και μητρικη Η97 anniversary..(σε περιπτωση που δν μαρεσουν τα χρωματα της τι κοιταζω που να μπορει να κανει oc και να περνει την ρ9 280?)
IceFrog Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Παμε αλλη μια. Για να γινει oc χρειαζομαστε 3 πραγματα. Επεξεργαστη με ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη (xxxxk η amd fx, black edittion) Μητρικη με τσιπακι z97 (και η aniversary μπορει να κανει μερικα πραγματακια) Aftermarket ψυκτρα. O 4460 δεν εχει ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη και στη συνθεση σου δεν εχεις aftermarket ψυκτρα. Γενικα στο budget σου για να κανεις oc σε intel πρεπει να πας σε 3258+aniversary+μια ψυκτρα. Σε amd εχεις περισσοτερες επιλογες ειτε σε fx ειτε σε fm2. Τι προτεραιότητα βαζεις στο συστημα σου? Νομιζω οτι λεμε τα ιδια πραγματα ξανα και ξανα. Διαβασε το θεμα απο την αρχη
IceFrog Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εαν δεν θες να ακουσεις αποψεις γιατι ανοιγεις θεμα? Εγω φταιω που ασχολουμαι, Καθεσαι και μου στελνεις και pm για να μου την πεις και καλα σε μια πληροφορια που ταχα βρηκες και σου απαντω με λινκ κλπ και εκει δεν ειχες να πεις τιποτα. Για οτι εχω γραψει εχω ποσταρει και πηγη και παντα εχω επηχειρηματα. Και στο κατω κατω εγω δεν εχω κανενα κερδος απο την ολη ιστορια, ουτε το prestige μου ανεβαινει ουτε με πληρωνει κανενας, το ευχαριστω ειναι να μου πει ενας ασχετος απο pc οτι λεω και μαλακιες, μονο και μονο γιατι προσπαθω να του δωσω να καταλαβει 5 πραγματα πριν αγορασει κατι ωστε να ξερει ΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ, ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ και τι να περιμενει.
NotebookFreak Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 1. Gta v και 3258, δντ 2.Αφου αγοραζεις z97 θα κανεις και oc, εαν ειναι ετσι ναι ειναι κατω του μετριου, η πιο φθηνη σωστη μητρικη για oc στο z97 ειναι η sabertooth. φοβερα επιχειρηματα δεν λεω.........κλεινει το θεμα....και αληθεια σε ευχαριστω για οποιο χρονο αφιερωσες για μενα...
MrLifeguard Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Η καλυτερη επιλογη στο budget που διαθετεις ειναι ο 4460 + Η97.Ειναι αρκετα δυνατος για παιχνιδια και σιγουρα θα μεινεις υπερευχαριστημενος! Αν θες ομως οπωσδηποτε να ασχοληθεις με Oc-Intel,τοτε ο pentium ειναι μονοδρομος. Στη θεση σου θα πηγαινα καρφωτα για την πρωτη επιλογη,δεν θα χρειαστεις ουτε aftermarket ψυξη (τουλαχιστον οχι υποχρεωτικα)!
βασίλης33 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 συμφωνώ κι εγώ απολύτως με τον 4460 και την Η97 κλάσεις ανώτερος απο τον pentium 0 μπουκάλι και γενικά πολύ ομοιογενές σχήμα σε αυτά που ζητάς. για να καταλάβεις η κάρτα που επέλεξες σε full hd monitor θα παίζει απροβλημάτιστα τα πάντα. (εκτώς κάποιων λίγων εξεραίσεων που ζορίζοντε και άλλες καρτες κτήνη οκ....) εδώ μέσα φίλε μου δέν είμαστε εχθροί σου ούτε θα πάρουμε προμήθεια απο κανέναν ούτε τίποτα. ίσως μόνο ένα ευχαριστώ. το έχω πεί και θα το ξαναλέω οτι ο εθρός μιάς αγοράς είναι η βιασύνη ακόμη και άν υπάρχει άμεση ανάγκη. θα σου κάνω ένα παράδειγμα. απο τα χριστούγεννα έχω βγάλει ένα budjet ισως και 3πλάσιο απο το δικό σου. είχα κάποια πράγματα στο μυαλό μου και ξεκίνησα να τα παίρνω ένα ένα απο προσφορές εκπτώσεις και γενικά όσο ποιό χαμηλά μπορούσα. πήρα το κουτί. μετά το τροφοδοτικό. 2 σκληρούς 1 ssd 4 dimmakia μνήμες. τώρα που ανέβηκαν οι τιμές περιμνένω. όπως και περιμένω να δώ τί θα βγάλει η amd απο κάρτες το καλοκαίρι για να δώ πού θα στραφώ σε κάρτα γραφικών επεξεργαστή και mobo. και σου ξαναλέω τα μετρητά τα έχω πάνω μου......
Mikri Nefeli Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Λοιπον χωρις πολλα πολλα........πειτε cpu-mobo(microatx) sta 270-280...αν καταφερω να ακυρωσω την παραγγελια του επεξεργαστη ... Gaming pc-micro atx... Tσάμπα φθορά στο πληκτρολόγιο. Δε προτείνω τίποτα,δεν έχει νόημα προφανώς.
Donalhioy Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 2.Αφου αγοραζεις z97 θα κανεις και oc, εαν ειναι ετσι ναι ειναι κατω του μετριου, η πιο φθηνη σωστη μητρικη για oc στο z97 ειναι η sabertooth. ασε τις βαρυγδουπες δηλωσεις κατα μερους.. μανταρα τα κανεις.. 5 κομμάτια χ 5 ευρω μεταφορικά και αντικαταβολες +25 ούτε επίτηδες να το κάνανε στο eshop. ολα τα καταστηματα ειναι απο αθηνα... 2
NotebookFreak Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 ασε τις βαρυγδουπες δηλωσεις κατα μερους.. μανταρα τα κανεις.. Δεν ηταν δικα μου λογια......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα