Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φανταζομαι οτι χρωματικα επιθυμεις κατι προς χρυσο-κιτρινο,γι αυτο και οι επιλογες αυτες.Οποτε θα σχολιασω αναμεσα σ αυτες τις δυο.

Οι Mushkin εχουν πιο σφιχτα timmings ( cl7 ),στον ιδιο χρονισμο,πιστευω θα αποδοσουν ανωτερα απ τις Corsair.

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φανταζομαι οτι χρωματικα επιθυμεις κατι προς χρυσο-κιτρινο,γι αυτο και οι επιλογες αυτες.Οποτε θα σχολιασω αναμεσα σ αυτες τις δυο.

Οι Mushkin εχουν πιο σφιχτα timmings ( cl7 ),στον ιδιο χρονισμο,πιστευω θα αποδοσουν ανωτερα απ τις Corsair.

Βασικα μιας που θα βαλω την αρμορ Z97 ειπα να παω σε πρασινο κιτρινο οπως λες κ συ

Δημοσ.

Αxxx αυτα τα φορουμ τι μας κανουν.......λοιπον οι παραγγελιες εγιναν....οχι ομως ολες....(παρεπιπτοντως δινω ρισπεκτ στο κιτρινομαγαζο...2-5 μερες ελεγε και μου εστειλαν αυθημερων)

Στο θεμα μου..αξιζουν τα 30-40 ευρω++(ξεκιναω με 200ε για την sapphire) για να παρω μια r9 280x η καποια αλλη?για nvidia ουτε λογος σε αυτα τα λεφτα?

• Like 1
Δημοσ.

δεν αξιζει κατα την γνωμη μου

απο nvidia μονο gtx 960 σε αυτα τ λεφτα αλλα αν δεν σ νοιαζουν τα features που εχει και την θες καθαρα για gaming πας για 280

Ισως ανεβαινα 27ε για gigabyte για τα 3 ανεμιστιρακια που εχει η μπα?

Δημοσ.

Εαν θες full dx12 παρε 960 ετσι και αλλιως με τον 3258 δεν χρειαζεσαι δυνατοτερη καρτα. 

Εαν και οταν πας σε i5 νομιζεις οτι θα μεινεις με την οποια καρτα των 200 ευρω αγορασεις τωρα? Δυσκολα, οποτε μην σε απασχολει και πολυ. Κοιτα να χωραει στο κουτι, να σου αρεσουν τα χρωματα και μην δινεις και πολυ βαση στο θεμα υλοποιησης, το κουτι σου εχει πολυ καλο airflow οποτε δεν χρειαζεται η καρτα σου να εχει 3 φουρφουρια. Στη θεση σου θα αγοραζα την φθηνοτερη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...