Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φανταζομαι αγορασες z97 προσφατα ε? χμ.. 

μπορει να δωσει και 100

Ναι 11 μήνες πριν. so? Η zabertooth σου δλδ πόσο πιο πάνω θα πάει τον 4690 που έχω σε σχέση με την δική μου;

Δημοσ.

Αναλογα το κομματι. Εαν δεις συγκρισεις σε hwbox κλπ, γενικα οι μητρικες που εχουν 8 phase ρευμα μπορει να δωσουν μεχρι και 300-450 mhz σε νερο. + το οτι υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορει να σου κοψουν το oc, ενα απο αυτα ειναι το phase.  Οτι oc θα κανεις με μια z97 aniversary θα κανεις και με μια μητρικη που εχει 4phase. Τα υπολοιπα ειναι θεμα μαρκετινγ. Οι πραγματικες και απτες διαφορες σε σκαλοπατια τιμων ειναι αυτα που ειπα. Τα ενδιαμεσα δεν ειναι κακα προιοντα, απλα οι διαφορες που λενε οτι και καλα εχουν και πληρωνεις στην ουσια δεν υπαρχουν

• Like 1
Δημοσ.

κατι τελευταιο και οποις θελει με βοηθαει....

μιας και το pc θα συνδεεται ασυρματα στο ιντερνετ θα χρειαστω εξωτερικη καρτα για την z97mx gaming 5?

Επισης βρηκα και την z97m plus που η μονη διαφορα (απ'οτι καταλαβα) ειναι οτι δεν εχει sli( αφου παω για ρ9 280 δεν νομιζω να με ενδιαφερει)

Τι λετε?

και κατι ακομα...η asus (z97m plus) εχει και αυτη καποιο προγραματακι οπως το easytune της gigabyte που κανεις αυτοματα OC?

Δημοσ.

Λοιπον κατεληξα και θελω μια τελευται γνωμη για τα παρτς:

Cpu : G3258

Mobo : Z97 gryphon (πιστευω τα αξιζει τα λεφτα της)???

Gpu :R9 280x ( δεν εχω καταληξει ακομα,ειμαι μεταξυ asus και gigabyte)???

Psu :thermaltake 630se

Ram: 2x4gb 1600mhz (οποιες κ να παρω το ιδιο ειναι)

SSD :samsung evo 240gb(θα βγει απο το λαπτοπ μου)

CPU fan: βαλτε κανα φτηνιαρικο αλλα καλυτερο απο της μανας του

Case:Corsair 240 air

Αυτα! περιμενω τις "κυριακατικες προσφορες" μπας και γλυτωσω απο πουθενα κανα ευρω

Δημοσ.

για την μητρικη δεν πολυ γνωριζω αλλα οπως το βλεπω το συστηματακι θα ταν καλυτερο να πεσεις κανα 50αρικο στην μητρικη και να παρεις αυτην http://www.skroutz.gr/s/4347452/Gigabyte-Radeon-R9-290-4GB-OC-GV-R929OC-4GD.html

Οι 280x εχουν απειρα προβληματα ειδικα οι Asus και για τοσο μικρη διαφορα δεν συμφερει σε σχεση με την r9 290

Δημοσ.

Χωρις τον ssd (που τον εχεις) και την ψυκτρα, τα υπολοιπα βγαινουν πανω απο 700...  εκτος αν κανω κατι λαθος. Το λεω γιατι αρχικα ειπες για budget 500-600. 

Δημοσ.

Χωρις τον ssd (που τον εχεις) και την ψυκτρα, τα υπολοιπα βγαινουν πανω απο 700...  εκτος αν κανω κατι λαθος. Το λεω γιατι αρχικα ειπες για budget 500-600. 

και το κουτι φιλου...αλλα κ παλι εχεις δικιο εχω ανεβει λιγακι.....

για την μητρικη δεν πολυ γνωριζω αλλα οπως το βλεπω το συστηματακι θα ταν καλυτερο να πεσεις κανα 50αρικο στην μητρικη και να παρεις αυτην http://www.skroutz.gr/s/4347452/Gigabyte-Radeon-R9-290-4GB-OC-GV-R929OC-4GD.html

Οι 280x εχουν απειρα προβληματα ειδικα οι Asus και για τοσο μικρη διαφορα δεν συμφερει σε σχεση με την r9 290

Ρε συ εσυ μου την προτεινες την 280 :( αυτες που κοιταω κυμαινονται απο 200- 240ε....την 290 ουτε καν φιλε παει πολυ μετα(με βαζεις σε σκεψεις βεβαια....)

Δημοσ.

Ρε συ εσυ μου την προτεινες την 280 :( αυτες που κοιταω κυμαινονται απο 200- 240ε....την 290 ουτε καν φιλε παει πολυ μετα(με βαζεις σε σκεψεις βεβαια....)

εγραψες 280που κανουν 270-280 για αυτο στο ειπα,εκτος αν εκανες τυπογραφικο λαθος και εννοουσες την 280,οποτε και ναι να παρεις την 280 στα 210-220

Δημοσ.

εγραψες 280που κανουν 270-280 για αυτο στο ειπα,εκτος αν εκανες τυπογραφικο λαθος και εννοουσες την 280,οποτε και ναι να παρεις την 280 στα 210-220

νομιζα οτι ειναι οι ιδιες...ενα χ διαφορα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξεκιναω την παραγγελια...corsair ή Gskill για ram?Η διαλεγω οποια μου αρεσει και τελειωνει το θεμα? Αν και ξερω οτι διαφορα δεν προκειται να δω..

https://www.skroutz.gr/s/4016748/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600MHz-CMZ8GX3M2B1600C9G.htmlαυτες ??

https://www.skroutz.gr/s/400541/Mushkin-Radioactive-8GB-DDR3-1600MHz-997006.html

Επεξ/σία από NotebookFreak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...