Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους..εδω και 10 χρονια αγοραζα λαπτοπ καθως δεν ειχα το χωρο κυριως για να ασχολειθω με φουλ μπιλτ..Οποτε οπως καταλαβαινετε ειμαι ασχετος(περιπου) με επεξεργαστες μητρικες κλπ...Στο θεμα μας ..

Ποσό που διαθέτουμε :500-600ε

Χρήση υπολογιστή :Gaming ( gta v lol h1zi)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Kανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι εχω μια 27αρα lg full hd

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).αθηνα αν εχει με δοσεις ακομα καλυτερα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω προβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Λογικα θα τα καταφερω κ μονος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Οχι εχω 7 και 8 λειτουργικο

Λοιπον θελω να φτιαχτει ενα οικονομικο pc που στο μελλον (καλοκαιρι ) να μπορεσω να δωσω αλλα 100-150ε και να το κανω τουμπανακι..Επισης λεω να ασχοληθω και με oc οποτε ο g3258 πιστευω να με καλυψει

Σκληρο δισκο εχω!

Επεξ/σία από NotebookFreak
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Gta v και 3258, δντ

με λιγο OC θα ναι ανετος...https://www.youtube.com/watch?v=x1Z-tsC_4ng

μπορεις να πας για 3258 και μια μητρικη Z97 (για μελλοντικα update) r9 280,thermaltake 630 SE ,1 tb caviar blue,ενα κουτι γυρω στο 50αρικο,και ram 2x4 gb...και με μια υπερβαση ισως χωρεσει και SSD

Δημοσ.

μπορεις να πας για 3258 και μια μητρικη Z97 (για μελλοντικα update) r9 280,thermaltake 630 SE ,1 tb caviar blue,ενα κουτι γυρω στο 50αρικο,και ram 2x4 gb...και με μια υπερβαση ισως χωρεσει και SSD

σαν ps2 ειναι

Δημοσ.

Ssd και σκληρο εχω να βαλω...

σαν ps2 ειναι

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι με 600Ε δεν περιμενω να φτιαξω κανα υπερμηχανημα....

Θα χρειαστω καλη ψυξη η με την μαμισια θα ανταπεξελθει στο ΟC?

Δημοσ.

Κοιτα αναλογως ποσο το ζωρισεις,μεχρι τα 4 παει με την μαμισια,αλλα μπορεις να ρωτησεις και στην καταλληλη ενωτητα του OC...

εγω θα προτεινα να παρεις cpu cooler παντως,τι ειναι τα 20-30 ευρο για να εισαι ασφαλης με χαμηλες θερμοκρασιες?

Δημοσ.

msi z97m gaming ή z97s krait edition(που μαρεσει εμφανισιακα) εχουν καμια τρελη διαφορα?και οι δυο δεν μπορουν να υποστηριξουν 2 gpu στο μέλλον?

Aκυρο..ειδα 40 ευρω διαφορα οποτε δεν νομιζω να παω στην z97m

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Προτιμω Ιντελ συνθεση για να μπορεσω 'μεθαυριο' με την ιδια μητρικη να βαλω κατι καλυτερο σε επεξεργαστη-καρτα γραφικων

Λοιπον εχουμε και λεμε:

cpu; G3258

mobo: z97mx gaming 5

case: air 240 

Aυτα ειναι τα σιγουρα ..κατεληξα στην συγκεκριμενη mobo γιατι εχει την δυνατοτητα 2πλης καρτας γραφικων (sli/crossfire)

Aπο κει κ περα βαλτε μου psu ram και καρτα γραφικων αν κ η r9 280 μαλλον ειναι η καλυτερη επιλογη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...