panich46 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια στο παρακάτω θέμα μου. Χθες αγόρασα Galaxy S5 μεταχειρισμένο , η συσκευή φαίνεται απολύτως αυθεντική τόσο η ίδια καθώς συνοδεύεται με κουτή και απόδειξη από kaizer οπού αναγράφεται το imei και το s/n. Έχω βάλει λοιπόν σε αρκετά site τύπου imei info και πουθενά δεν μου τ βγαζει. Το τηλ. γράφει πως κατασκευάστηκε 8/3/2015 από μια εφαρμογή μου κατέβασα ονόματι phone nfo. Αν γνωρίζει κάποιος για ποιον λόγο δεν μου βγάζει πως είναι έγκυρο το imei παρακαλώ ας βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
SIP1995 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια στο παρακάτω θέμα μου. Χθες αγόρασα Galaxy S5 μεταχειρισμένο , η συσκευή φαίνεται απολύτως αυθεντική τόσο η ίδια καθώς συνοδεύεται με κουτή και απόδειξη από kaizer οπού αναγράφεται το imei και το s/n. Έχω βάλει λοιπόν σε αρκετά site τύπου imei info και πουθενά δεν μου τ βγαζει. Το τηλ. γράφει πως κατασκευάστηκε 8/3/2015 από μια εφαρμογή μου κατέβασα ονόματι phone nfo. Αν γνωρίζει κάποιος για ποιον λόγο δεν μου βγάζει πως είναι έγκυρο το imei παρακαλώ ας βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πάρε απλά τηλέφωνο στη Samsung Ελλάδας για να στο πούνε....
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Το ιμει σε αυτα τα sites το βαζεις μονοκομματο...χωρις τις παυλες που εχει στο αυτοκολλητο πισω απο την μπαταρια. Εσυ μηπως βαζεις παυλες;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα