Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θα τα πω γρηγορα

ο αδερφοσ μου εχυσε το 1/5 ενοσ ποτιριου πορτοκαλαδα στα black widow?  και δεν ξερω τι να κανω

να τον μαστιγοσω ή να τον κρεμασω?

αρχηκα του εβγαλα τα πληκτρα και το αφησα αναποδα να στεγνωσει

αλλα δεν ξερω τι να κανω αφου οταν το καθαρισα και το εβαλα μου εβγαζε σφαλμα οτι και καλα δεν βρeθηκε το καταληλο software  να το υποστιριξει.

τι γινεται τωρα? θα δω αυριο που θα στεγνωσει καλα, αλλα πητε καμια ιδεα με το τι να κανω?

Δημοσ.

Αποσύνδεσε το και βάλτο γρήγορα σε ρύζι.

Άστο όλη νύχτα και αύριο βγάλε όποια πλήκτρα δεν λειτουργούν και καθάρισε τα με πεπιεσμένο αέρα.

Δημοσ.

δεν δουλευει κανενα πληκτρο, βασικα δεν το αναγνωριζει το  sοftware  τησ ραζερ, φοβαμε μην παθει καμια ζιμια σε καμια πλακετα μεσα..

ευχαριστω για τισ προτασεις

Δημοσ.

ψηφίζω κρέμασμα...πάντως ενώ το ρύζι είναι η καλύτερη λύση για να αποροφήσεις οποιοδήποτε υγρό ,αν έχει περάσει ήδη 1 μέρα δεν πρόκειται να κάνει τίποτα...

Δημοσ.

Ρυζι ειναι η καλυτερη επιλογη σου..

(By the way μια φορα ο αδερφος μου καταλαθος κλωτσησε το subwoofer των logitech z5500 που ειχα στο πατωμα.μας ακουσαν 4 γειτονιες απο την φωνη που εβαλα.

Αν μ εκανε κατι τετοιο στο razer τουλαχιστον σπασιμο 2 σπονδυλων :P )

• Like 3
Δημοσ.

αυτος το πληρωσε αλλα εγω το δουλευω, αν και τα επλυνα τα πλυκτρα ψυλοκολανε γιαυτο θα τα περασω με ενα χερι αζαξ, 

ευχαριστω για τισ προτασεις σας το ραζερ προστοπαρων δουλευει. μιση ωρα παλεβα να κουμπωσω τα πληκτρα

υστερογραφο, θα ηταν πολυ βολικο η ραζερ, στο πλαστικο κατω απο τα πληκτρα  να ειχε μια ζελατινα, ωστε αμα βρομισει να την βγαζεις και να παραμενει καθαρο

Δημοσ.

Πληκτρολόγια και υγρά διαφόρων κατηγοριών,δεν πηγαίνουν μαζί!

Με τον καιρό ίσως υπάρξει πρόβλημα.

Δημοσ.

Aυτο που δεν ανεφερε κανενας απο τους παραπανω,ειναι η ισοπροπυλικη αλκοολη.Βαλτο σε μια λεκανη και κανε ''μπανιο'' ολη τη πλακετα.Με μια οδοντοβουρτα περασε ολα τα σημεια και μολις τελειωσεις,αστο να στεγνωσει.Πιστευω θα στρωσει μια και καλη!

Υ.Γ οσες φορες χρησιμοποιησα ρυζι,ποτε δε δουλεψε.

Οσο για το αζαξ,δεν το εχω ξαναακουσει ΠΟΤΕ μου!

• Like 1
Δημοσ.

Η πορτοκαλαδα εχει ζαχαρη .Οταν στεγνώσει θα κολλήσουν ολα.Ειδικά οι διακόπτες των πλήκτρων δεν πρόκειται να ξαναδουλευόσουν ποτε σωστά .Μονη λυση ανοιγμα και πλυσιμο με αλκοόλη.

Δημοσ.

Aυτο που δεν ανεφερε κανενας απο τους παραπανω,ειναι η ισοπροπυλικη αλκοολη.Βαλτο σε μια λεκανη και κανε ''μπανιο'' ολη τη πλακετα.Με μια οδοντοβουρτα περασε ολα τα σημεια και μολις τελειωσεις,αστο να στεγνωσει.Πιστευω θα στρωσει μια και καλη!

Υ.Γ οσες φορες χρησιμοποιησα ρυζι,ποτε δε δουλεψε.

Οσο για το αζαξ,δεν το εχω ξαναακουσει ΠΟΤΕ μου!

Φίλε μου εννοείς να βγάλει την πλακέτα από το πληκτρολόγιο και να την κάνει μπάνιο με αλκολη;και τα πλήκτρα που μπορεί να έχουν. κολλήσει ζάχαρη;και αυτά μέσα εε;;
Δημοσ.

Φίλε μου εννοείς να βγάλει την πλακέτα από το πληκτρολόγιο και να την κάνει μπάνιο με αλκολη;και τα πλήκτρα που μπορεί να έχουν. κολλήσει ζάχαρη;και αυτά μέσα εε;;

Tα πληκτρα μπορει να τα καθαρισει με πολλους τροπους,εφοσον δεν εχουν καποιο ηλεκτρικο εξαρτημα επανω τους,αλλα ΝΑΙ αν θελει μπορει και με αλκοολη!Μονο να μη ριξει καυστικο καθαριστικο γιατι το λιγοτερο που θα παθουν,θα ειναι να ξεθωριασουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...