nansoulam Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σας έχω ένα πρόβλημα με την εντολή move_uploaded_file() μόνο στο στα video στις εικόνες λειτουργεί μια χαρά. Έχω δοκιμάσει αρκετά αλλά ο τελευταίος είναι ο συγκεκριμένος: <form method="post" enctype="multipart/form-data"> <?php if (isset($_FILES['video'])) { $name = basename($_FILES['video']['name']); $type = explode ('.', $name); $type = end($type); $size = $_FILES['video']['size']; $random_name = rand(); $tmp = $_FILES['video']['tmp_name']; if($type !='mp4' && $type !='MP4' && $type !='flv') { $message = "video format is not supported!"; } else { if (move_uploaded_file($tmp, 'paraggelies/'.$random_name.'.'.$type)) { $message = "successfully uploaded!"; } else { $message = "The file is not uploaded!"; } } echo "$message <br>"; } ?> Select image to upload: <input type="file" name="video"> <input type="submit" value="Upload" name="submit"> </form> Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ?
defacer Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Το έχεις δει αυτό; http://php.net/manual/en/features.file-upload.errors.php
nansoulam Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το είδα και μου βγάζει The uploaded file exceeds the upload_max_filesize directive in php.ini. Δοκίμασα με το filezilla να αλλάξω μέγεθος στο php.ini αλλά βγάζει "Κρίσιμο σφάλμα μεταφοράς αρχείου".
fatmike Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Κοίτα επίσης την post_max_size και memory_limit στο php.ini Γενικά: upload_max_filesize: Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος ενός αρχείου για post. post_max_size: Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος όλων των αρχείων για post. memory_limit: Μέγιστο επιτρεπτό από την μνήμη όλου του post. Οπότε συνήθως το post_max_size και memory_limit πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το upload_max_filesize, εάν ανεβάζεις πολλαπλά αρχεία.
nansoulam Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Το βρήκα Σας ευχαριστώ και τους δυο για την γρήγορη ανταπόκριση.. Με βοηθήσατε αρκετά!
nansoulam Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλησπέρα . Θα ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα. Θέλω να εμφανίζει σαν όνομα αρχείου το όνομα που θα βάζει ο χρήστης σε άλλη σελίδα(δηλαδή να συνδέεται ο χρήστης στην αρχική σελιδά και στη σελίδα πχ με τις παραγγελίες το όνομα του αρχείου που θα αποθηκεύετε να είναι αυτό που έδωσε στην αρχική σελίδα).Επίσης να ελέγχει με κάποιον τρόπο τον κωδικό(αυτόν που θα δώσει ο χρήστης για να συνδεθεί με αυτόν που είχε δώσει όταν γράφετε στην σελίδα) Έχω δοκιμάσει μερικά πράγματα αλλά δεν βγαίνει . Μπορείτε να βοηθήσετε ?
fatmike Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Υποθέτω η εφαρμογή είναι σε php/MySQL.\Μπορείς να φτιάξεις μία function Θέλω να εμφανίζει σαν όνομα αρχείου το όνομα που θα βάζει ο χρήστης σε άλλη σελίδα(δηλαδή να συνδέεται ο χρήστης στην αρχική σελιδά και στη σελίδα πχ με τις παραγγελίες το όνομα του αρχείου που θα αποθηκεύετε να είναι αυτό που έδωσε στην αρχική σελίδα) Θα φτιάξεις μια κλάση user με construct τις πληροφορίες που θέλεις να τραβιούνται από τη βάση κάθε φορά που καλείτε η κλάση user. Επίσης να ελέγχει με κάποιον τρόπο τον κωδικό(αυτόν που θα δώσει ο χρήστης για να συνδεθεί με αυτόν που είχε δώσει όταν γράφετε στην σελίδα) Μέσα στη κλάση user θα φτιάξει μια function ας πούμε is_logged_in() στην οποία θα ελέγχεις αν ο χρήστης είναι logged in. Θα καλείς αυτήν την function κάθε φορά που θες να ελέγξεις αν είναι συνδεδεμένος ο χρήστης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα