Προς το περιεχόμενο

move_uploaded_file

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω ένα πρόβλημα με την εντολή move_uploaded_file() μόνο στο στα video στις εικόνες λειτουργεί μια χαρά. Έχω δοκιμάσει αρκετά αλλά ο τελευταίος είναι ο συγκεκριμένος:

<form method="post" enctype="multipart/form-data">
    <?php
   if (isset($_FILES['video']))
{
$name = basename($_FILES['video']['name']);
$type = explode ('.', $name);
$type = end($type);
$size = $_FILES['video']['size'];
$random_name = rand();
$tmp = $_FILES['video']['tmp_name'];

if($type !='mp4' && $type !='MP4' && $type !='flv')
{
$message = "video format is not supported!";
}
else {
if (move_uploaded_file($tmp, 'paraggelies/'.$random_name.'.'.$type))
 {
   $message = "successfully uploaded!";
 }
else
 {
$message = "The file is not uploaded!";
 }
}
echo "$message <br>";
    }
?>
    Select image to upload:
    <input type="file" name="video">
    <input type="submit" value="Upload" name="submit">
</form>

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ? 

Δημοσ.

Το είδα και μου βγάζει  The uploaded file exceeds the upload_max_filesize directive in php.ini. Δοκίμασα με το filezilla να αλλάξω μέγεθος στο php.ini αλλά βγάζει "Κρίσιμο σφάλμα μεταφοράς αρχείου".

Δημοσ.

Κοίτα επίσης την post_max_size και memory_limit στο php.ini

Γενικά:

upload_max_filesize: Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος ενός αρχείου για post.

post_max_size: Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος όλων των αρχείων για post.

memory_limit: Μέγιστο επιτρεπτό από την μνήμη όλου του post.

Οπότε συνήθως το post_max_size και memory_limit πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το upload_max_filesize, εάν ανεβάζεις πολλαπλά αρχεία.

Δημοσ.

Καλησπέρα . Θα ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα. Θέλω να εμφανίζει σαν όνομα αρχείου το όνομα που θα βάζει ο χρήστης σε άλλη σελίδα(δηλαδή να συνδέεται ο χρήστης στην αρχική σελιδά και στη σελίδα πχ με τις παραγγελίες το όνομα του αρχείου που  θα αποθηκεύετε να είναι αυτό που έδωσε στην αρχική  σελίδα).Επίσης να ελέγχει με κάποιον τρόπο τον κωδικό(αυτόν που θα δώσει ο χρήστης για να συνδεθεί με αυτόν που είχε δώσει όταν γράφετε στην σελίδα) Έχω δοκιμάσει μερικά πράγματα αλλά δεν βγαίνει . Μπορείτε να βοηθήσετε ? 

Δημοσ.

Υποθέτω η εφαρμογή είναι σε php/MySQL.\
Μπορείς να φτιάξεις μία function

Θέλω να εμφανίζει σαν όνομα αρχείου το όνομα που θα βάζει ο χρήστης σε άλλη σελίδα(δηλαδή να συνδέεται ο χρήστης στην αρχική σελιδά και στη σελίδα πχ με τις παραγγελίες το όνομα του αρχείου που  θα αποθηκεύετε να είναι αυτό που έδωσε στην αρχική  σελίδα)

Θα φτιάξεις μια κλάση user με construct τις πληροφορίες που θέλεις να τραβιούνται από τη βάση κάθε φορά που καλείτε η κλάση user.

Επίσης να ελέγχει με κάποιον τρόπο τον κωδικό(αυτόν που θα δώσει ο χρήστης για να συνδεθεί με αυτόν που είχε δώσει όταν γράφετε στην σελίδα)

Μέσα στη κλάση user θα φτιάξει μια function ας πούμε is_logged_in() στην οποία θα ελέγχεις αν ο χρήστης είναι logged in.

Θα καλείς αυτήν την function κάθε φορά που θες να ελέγξεις αν είναι συνδεδεμένος ο χρήστης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...