spinmind Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους Το πρόβλημα ... Σε μηχάνημα με XP που βρίσκεται σε domain με Windows Server 2008 θέλω να παρακάμψω το domain group policy. Έχω local admin privileges. Υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς να χρειαστεί να βγάλω το μηχάνημα από το domain και χωρίς να κάνω επανεγκατάσταση λειτουργικού; Ευχαριστώ πολύ
NikosKallithea Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Με local admin μπορείς μόνο να το βγάλεις, θέλεις admin του group για να κάνεις κάτι τέτοιο
La_MoRt Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους Το πρόβλημα ... Σε μηχάνημα με XP που βρίσκεται σε domain με Windows Server 2008 θέλω να παρακάμψω το domain group policy. Έχω local admin privileges. Υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς να χρειαστεί να βγάλω το μηχάνημα από το domain και χωρίς να κάνω επανεγκατάσταση λειτουργικού; Ευχαριστώ πολύ Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και θέλεις να παρακάμψεις το poilicy?
spinmind Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ας πούμε θέλω να αποκτήσω το ownership του Program Files folder ώστε να μπορώ να εγκαθιστώ προγράμματα. Προς το παρόν είναι κλειδωμένο και full control έχουν μονο οι domain admins
NikosKallithea Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ας πούμε θέλω να αποκτήσω το ownership του Program Files folder ώστε να μπορώ να εγκαθιστώ προγράμματα. Προς το παρόν είναι κλειδωμένο και full control έχουν μονο οι domain admins Σε εταιρικούς υπολογιστές απαγορεύονται οι πατέντες, αν θελεις καποιο πρόγραμμα για την δουλειά σου μίλησε με τον admin να στο εγκαταστήσει αυτός. 1
La_MoRt Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ανάλογα πως είναι στημμένος ο domain μπορεί και να υπάρχουν κάποια κενά. Αν όμως είναι στημμένο σωστά δε θα σε αφήσει να κάνεις τίποτα αν δεν έχεις το κωδικό του domain admin. Πάντως είναι καλύτερα να συμβουλευτείς τον administrator γιατί και να θέλεις να κάνεις κάτι που δε θες να ξέρει πάλι θα το δει θέλεις δε θέλεις.
The_Judas Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ανάλογα πως είναι στημμένος ο domain μπορεί και να υπάρχουν κάποια κενά. Αν όμως είναι στημμένο σωστά δε θα σε αφήσει να κάνεις τίποτα αν δεν έχεις το κωδικό του domain admin. Πάντως είναι καλύτερα να συμβουλευτείς τον administrator γιατί και να θέλεις να κάνεις κάτι που δε θες να ξέρει πάλι θα το δει θέλεις δε θέλεις. Το ότι έχει local admin rights όμως δεν είναι καλό σημάδι για το στήσιμο του Active Directory...
La_MoRt Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Έχει local admin αλλά του έχει παρεμτροποιήσει όλα τα άλλα δε τον αφήνει να κάνει τίποτα άλλο. Το local μπορεί να του το έδωσε γιατί ίσως να χρησιμοποιούν κάποιο πρόγραμμα το όποιο να γράφει σε φάκελο εγκατάστασης τα login του χρήστη αν δεν έχεις local admin στο pc τότε δεν κάνεις login. Αυτό αν και εφόσον χρησιμοποιούν προγράμματα με windows login. Δεν είναι απαραίτητα κακό σημάδι πάντως.
La_MoRt Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ε ναι μάλλον για να είναι στο domain έχει κάποιο λόγο. Οι εταιρικοί υπολογιστές είναι σε domain για να είναι εύκολα διαχειρίσημοι από το σύστημα και να δουλεύουν σύμφωνα με τη πολιτική της εκάστοτε εταιρείας.
rfc Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ναι.... το προβλημα δε μου ειπες πιο θαναι ομως εκτος..... απο το user policy, που δεν ειναι προβλημα
La_MoRt Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ότι είναι εταιρεία και ο καθένας δε κάνει ότι θέλει πρώτον και δεύτερον ότι για να το βγάλεις θα πρέπει να ξέρεις το κωδικό του Administrator του συστήματος αλλιώς δε βγαίνει. Γιατί να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικάσιες και απλά να μη ζητάς από τους κατάλληλους ανθρώπους αυτό που θέλεις εκτός και αν θέλεις να κάνεις μ@λ@... οπότε καλώς υπάρχει εμπόδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα