Gzr Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, δεν είμαι σίγουρος αν εδώ πρέπει να ανοίξω το συγκεκριμένο θέμα οπότε συγνώμη προκαταβολικά αν είμαι στη λάθος ενότητα. Πρόσφατα παρήγγειλα καινούργιο υπολογιστή με την βοήθεια κάποιον παιδιών από εδώ και τώρα απλά είμαι στην αναμονή για να το παραλάβω και όσο κάθομαι είπα να κοιτάξω και για headset με μικρόφωνο γιατί πολύ πιθανόν θα αγοράσω ένα σύντομα. Έχω δει σε διάφορα βίντεο στο youtube η άτομα που κάνουν live streaming να έχουν razer headset αλλά δεν ξέρω αν λίγο υπερεκτιμημένα και απλά πληρώνεις περισσότερο το όνομα παρά το γενικό σύνολο (όπως γίνετε μερικές φορές σε επώνυμα προϊόντα) γιαυτό και θα ήθελα τις γνώμες σας. Το budget είναι περίπου 50-60 ευρώ τώρα αν ξεφύγουμε και κανένα 10άρικο δεν χάλασε ο κόσμος και η χρήση τους θα είναι gaming, ταινίες και μουσική, δηλαδή λίγο πολύ απ΄ όλα.
joakim Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 καλα ειναι και τα razer,πολυ δυναμη,αρκετα μπασα.......μιλαω για το μοντελο kraken pro.Aπο κατι corsair,coolermaster που ειχα ,ειναι ανωτερα.Ενα μειον ειναι που δεν εχουν ρυθμιστικο.Ακου και αλλες γνωμες.
Gzr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αυτό δεν το παρατήρησα που δεν έχουν ρυθμιστικό. Θα κοιτάξω και στο google βέβαια για γνώμες. Πάντως φαίνεται να είσαι ο μόνος που ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει μέχρι στιγμή η που έχει κάποια γνώμη πάνω σε αυτό. Σε ευχαριστώ .
Xristaras12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 logitech G230,Creative tactic 3D fury,Corsair raptor στην τιμή που έχεις ορίσει.
joakim Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Παρακαλω .......κανε λιγο υπομονη,θα παρεις τις απαντησεις σου...τα παιδια εδω μεσα με εχουν βοηθησει παρα πολλες φορες.
MaurosPiraths Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αν όντως μπορέσεις να ξεφύγει η τιμή για μερικά ευρώ κοίταξε και τα creative soundblaster 3d rage. Τα έχω αρκετό καιρό και είμαι άπειρα ευχαριστημένος. Σε κάτι λίγο ακόμα ακριβότερο είναι τα Steelseires Siberia v2 τα οποία είναι πολύ βολικά στο κεφάλι και δεν κουράζουν καθόλου μετά από ώρες χρήσης. (Πολλοί youtubers έχουν Razer γιατί τους τα χορηγεί η εταιρία για να διαφημιστεί )
Gzr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ωραία τα logitech G230 και creative soundblaster 3d rage αλλά απ΄ ότι κατάλαβα όταν πρόκειται για headset θα υπάρχει τουλάχιστον ένας που δεν θα είναι ευχαριστημένος γιατί μετά από λίγο ψάξιμο κάποιος θα είχε αγοράσει ένα από τα δύο headset (η ακόμα και το razer) που η θα του ήταν προβληματικό η απλά δεν θα ήξερα να το μεταχειριστεί (κανίβαλος δηλαδή). Πάντως σας ευχαριστώ όλους
Xristaras12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Razer δεν υπάρχει λόγος να πάρεις,εκτός κ αν θες να πουλάς μούρη που λένε. πολύ promotion για το τίποτα.
Gzr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Και εγώ αυτό πιστεύω για τα razer, μάλλον ποιο πολύ πληρώνεις το όνομα απλά είναι λίγο "δύσκολο" να βρεις καλό headset με μικρόφωνο σε αυτά τα χρήματα.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 απο τις προτάσεις που έχουν γίνει δεν σου άρεσε κάτι; προσωπικά και γω πριν χρόνια πήρα τα creative μόνο και μόνο λόγω μάρκας κυρίως.Δεν με έχουν απογοητεύσει για τα 50€ που έδωσα τότε. Αν άλλαζα τώρα θα έπαιρνα το G230 με κλειστά μάτια. όσο γι αυτό που λές,ισχύει. Δίνει 40-50€ και νομίζει ότι πήρε ηχοσύστημα των 5000€.
Gzr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Και τα δυο εμφανισιακά είναι πολύ ωραία αλλά για λίγο ποίο πολύ μου άρεσε το logitech λόγο μικροφώνου, φαίνεται ποιο ωραίο. Τώρα από απόδοση απ΄ ότι κατάλαβα είναι στο ίδιο επίπεδο και τα δυο (?). Επίσης το creative είναι με USB ενώ το logitech όχι, σωστά?
Xristaras12 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 το logitech έχει τα κλασσικά βύσματα για μικρόφωνο/ακουστικό αντίθετα το fury έχει μονό jack όπως στα smartphones και μαζί δίνει κάρτα ήχου usb για να μπεί στο pc. Αν θυμάμαι καλά βέβαια
iCyd Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Επισης,νομιζω το ειχα διαβασει εδω περα,το audio jack σου δινει καλυτερο ηχο απ οτι το usb. Αλλα νταξ για να δεις αυτη τη διαφορα θες πολυ καλη καρτα ηχου.
Gzr Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Όντως και εγώ το διάβασα αυτό κάπου, απλά τώρα με το logitech g230 λένε ότι δεν έχει τόσο καλό μικρόφωνο και το μπάσο είναι λίγο χάλια, αν ισχύει η όχι αυτό δεν ξέρω πάντως σκέφτομαι μήπως πάρω headset χωρίς μικρόφωνο μήπως και είναι ποιο "ποιοτικά" σε αυτές τις τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα