cpgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Γεια σας ,είχα ενα 13αρι HP λάπτοπ 6ετιας το οποιο παρέδωσε πνεύμα..και σκέφτομαι για αγορά νέου. Με ενδιαφερει να έχει αυτονομία ,καλή απόδοση χρωμάτων ,φορητότητα (βαρος<2κιλα,οθονη<15.6") και να μου κρατησει αλλη μια 5-6ετια.Το θέλω για 2ο μηχάνημα (αφου έχω σταθερο) οταν φευγω εκτος ταξιδια κλπ οπότε η χρηση του θα είναι ιντερνετ ταινιες κλπ και κανενα lightroom/photoshop επειδή χρησιμοποιώ αρκετα τη dslr.. Απο όσα εψαξα βρηκα καποια καλα απο lenovo yoga/flex ,surface pro,dell xps13 και macbook pro 13.. Γενικα τα ποιο πολλα ultrabook που εχουν καλες αυτονομιες δεν εχουν γρηγορα τσιπακια και τα καινουρια core m δεν νομιζω να μπορουν να ανταποκριθουν μετα απο μια 4ετια..Απο την αλλη το macbook καλο φενεται ,αλλα ζητάει αρκετά χρηματα αξιζει αραγε?
iCyd Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Για τα πραγματα τα οποια προανεφερες το macbook ειναι μονοδρομος. Το δικο μου το εχω απο το 2011 και ειναι λες και το πηρα τωρα,απο την αποψη οτι η μπαταρια μου κραταει γυρω στο 5 ωρο με αρκετη χρηση και γυρω στο 8 ωρο με χαλαρη χρηση.
cpgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Για τα πραγματα τα οποια προανεφερες το macbook ειναι μονοδρομος. Το δικο μου το εχω απο το 2011 και ειναι λες και το πηρα τωρα,απο την αποψη οτι η μπαταρια μου κραταει γυρω στο 5 ωρο με αρκετη χρηση και γυρω στο 8 ωρο με χαλαρη χρηση. H μπαταρια γινεται να αλλαχθει?
iCyd Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ναι κανονικα,απλα δεν θα σου χρειαστει,σε ελαχιστους εχω ακουσει να φουσκωνει η μπαταρια
pappous_soulis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το καινούριο XPS 13 δυστυχώς, εκτός από ακριβό, έρχεται μόνο με 4GB μνήμης εκτός κι αν πας για το ακριβό μοντέλο με την QHD+ οθόνη στο οποίο θα έχεις προβλήματα με το άθλιο scaling των εφαρμογών (ειδικά της Adobe) στα Windows. Αν μιλάμε για το προηγούμενο XPS 13, έχει σοβαρό πρόβλημα με coil whine το οποίο οφείλεται στο backlight του πληκτρολόγιου. Αν είσαι πρόθυμος να το έχεις μονίμως σβηστό είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα. Προσωπικά περιμένω μήπως έρθει Ελλάδα σύντομα η developer edition του XPS 13 2015 που ανακοινώθηκε τη προηγούμενη βδομάδα και φοράει Ubuntu και 8GB RAM. Κάτα τ'άλλα, πιστεύω η καλύτερη επιλογή τη στιγμή που μιλάμε είναι το Zenbook UX303LA-R4338H της Asus. Όμορφο, ελαφρύ, με αξιοπρεπή αυτονομία, 1080p IPS οθόνη, τελευταίας γενιάς Core i5 επεξεργαστή και δυνατότητα αναβάθμισης RAM και SSD.
SPANK Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Υπάρχει ενότητα για αυτον τον σκοπό ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις