heisenberg21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια εχω αυτο το λαπτοπ και γενικα με εχει κουρασει αρκετα μπορω να πω ειναι αναλογα της μερες του και λεω να το κανω λιγο ανθρωπινο με την βοηθεια σας...Το λαπτοπ θυμαμαι ειχε 2 gb ραμ και για καποιο λογο οταν παταω συστημα να δω μου λεει 1 gb με αποτελεσμα να σερνετε οταν τρεχω κατι...νομιζω πως το προβλημα μου ειναι αυτο πρεπει να εχει καψει την μια ραμ αλλα πως γινετε την μια μερα να μην μπορει να μπει καν google και τωρα να τρεχω κανονικα και τραγουδια και ολα??επισης εβαλα για δοκιμη σπασμενα windows 8 32 bit δεν ξερω αν παιζει ρολο μπορει να με βοηθησει καποιος και συγνωμη για ολο αυτο
SPANK Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Όσο αφορά την καταρχάς δες ποσο σου λεει στο bios ή οταν φορτώνει το laptop , απο εκει και πέρα 1 και 2 gb και για τετοιο laptop δεν νομίζω οτι τα 8 ειναι ιδανική επιλογή , δεν λέω οτι δεν θα τρέχουν αλλα θα έχουν θέματα με τοσο λίγη ram θα γεμίσει κατευθείαν αν ανοίξεις και 1 2 προγράμματα οποτε καλύτερα για τετοιο μηχάνημα να εχεις τα 7 ή ακομα και τα xp.
heisenberg21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Τα 7 θα βαλω το pc ειχε vista απο μονο του.λεει 1 gb ενω το laptop ειχε 2...λογικα θα καηκε μπορειτε να μου πειτε ποιες ταιριαζουν να κοιταξω?σιν οτι καθως βλεπω κανα βιντεο ειτε στο youtube ειτε για ταινια ξαφνικα χανονται τα γραφικα κ μενει μ ενα χρωμα η οθονη και κανει ρεσταρτ ειναι σημαδι απο την μνημη αυτο? Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
SPANK Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Να καεί ειναι δύσκολο η μνήμη για αυτο δες λιγο ποσο σου λεει στο bios ή στην αρχή που φορτώνει ή με το cpuz στο memory
heisenberg21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 1 gb μου λεει το bios αλλα το pc λεει 2 gb εργοστασιακο εννοω... μου το εδωσε ενας φιλος μου και γενικα καπου το χε παει αυτος κατι θα πειραξανε εκει φενεται...οποτε θα χρειαζεται μνημη να βαλω 2 που εχει μαμα η να κοιταξω για 4?
mitsus Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μήπως του ψειρίσανε την μνήμη? Άνοιξε το καπάκι από κάτω και δες 1
SPANK Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καταρχάς πρέπει να δεις τι μνήμη εχει τώρα το laptop και επειδή δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη τι πραγματικά έχει μέσα άνοιξε το καπάκι να δείς οτι ειναι 1 ή 2 dimm μεσα και μετα δές τι γράφει η ram επάνω , ειναι δηλαδή ddr2 στα ποσα mhz όμως και καλύτερα να δώσεις τον κωδικό που λεει ακριβώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα