retsel Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Παρακαλω για βοηθεια σε root συσκευη NOTE 4 Εχω κανει unroot με kingo root οταν παω να κανω ενημερωση λογισμικου μου γραφει Το λειτουργικο συστημα της συσκευης σας εχει τροποποηθει με μη εξουσιοδοτημενο τροπο... Εχετε καμια λυση να μου προτεινετε? ευχαριστω! 1
gesamgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ρε παιδια αυτο το λολλιποπ πολυ mpelalollipop εχει βγει τελικα...για αυτο τρεχει αρον αρον η φρουγκλ να βγαλει 5.1 , 5.2,,,κλπ. ηθελα να ηξερα 1 χρονο τι ετοιμαζε να μας δωσει... 2
euxoulhs Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Παρακαλω για βοηθεια σε root συσκευη NOTE 4 Εχω κανει unroot με kingo root οταν παω να κανω ενημερωση λογισμικου μου γραφει Το λειτουργικο συστημα της συσκευης σας εχει τροποποηθει με μη εξουσιοδοτημενο τροπο... Εχετε καμια λυση να μου προτεινετε? ευχαριστω! δεν χρειαζοταν να το κανεις unroot.. κατεβασε την lollipop απο την samsung και περνα την μεσω odin.. μετα μεσω recovery κανε ενα full wipe και θασαι ετοιμος
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μαλλον εχει "γραψει" ο knox γι'αυτο σου βγαζει αυτο το μηνυμα.. 1
euxoulhs Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μαλλον εχει "γραψει" ο knox γι'αυτο σου βγαζει αυτο το μηνυμα.. ε ναι λογικο να γραψει ο knox αφου το εχει root και εχει note 4...
kataramenos32 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Κατέβασε μια lollipop rom από sammobile και πέρνα τη μέσω odin σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα