satafaka Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σας. Όπως γράφω και στον τίτλο δεν μπορώ να μπω στα bios. Δηλαδή μου γράφει όταν ξεκινάει το pc "press F2 or DEL bla bla", εγώ είτε το σπαμμάρω είτε το έχω κρατημένο (είτε το DEL είτε το F2) απλά με αγνοεί! Δοκίμασα να βάλω το keyboard και σε USB 3 και σε USB 2 και πάλι τα ίδια. Σκέφτηκα ότι ίσως δεν προλαβαίνει να διαβάσει το keyboard (παρόλο που το backlight ανάβει μόλις ανοίξω το pc). Πατάω όμως το num lock ή το caps lock να δω αν θα αναβοσβήσουν τα λαμπάκια του πληκτρολογίου και δεν αναβοσβήνουν, παρά μόνο αφού μπω στα windows και μετά. Mobo έχω την z-97 pro gamer ASUS. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει? Κάνω κάτι λάθος? Κάποια λύση? Ευχαριστώ
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δοκίμασε άλλο πληκτρολόγιο, και εμένα μου έχουν τύχει τέτοια κουφά κατα καιρούς. Αλλό USB δούλευε. Απλά το χάνει για λίγα δευτερόλεπτα. Πληκτρολόγια με το στρογγυλό μωβ δουλευουν πάντα για το BIOS. Δοκίμασε
satafaka Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Τι να πω... άντε να ψάξω να βρω PS/2 πληκτρολόγιο τώρα για να δω τι παίζει.... Αν βάλω ανταπτοράκι PS/2 - USB παίζει να δουλέψει ή δύσκολα?
satafaka Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αν κάνω clear cmos δεν θα "χάσω" το OC που έγινε για τις RAM? Δεν πολύ-θέλω να ασχοληθώ γιατί κυρίως δεν ξέρω πολλά γύρω από το όλο αυτό σκηνικό, γι αυτό θα προτιμούσα μία πιο ανώδυνη λύση. Δεν ξέρω δηλαδή πως να κάνω OC, μου το είχαν κάνει από το e-shop όταν και ζήτησα συναρμολόγηση από αυτούς.. Αν υπάρχει κάποιος με την ίδια ή παρόμοια mobo και έχει κάποιο tip να δώσει, καλοδεχούμενο
Sheogorath Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δοκίμασε με άλλο πληκτρολόγιο, ακόμα και USB. Εγώ την δουλειά μου την έκανα με ένα με την μωβ στρογγυλή απο το 1998 Μπες στο BIOS και τσέκαρε την επιλογή "USB KEYBORD SUPPORT" Μετά είσαι άνετος! Τα ετοιματζίδικα OC μπορεί να είναι επικίνδυνα, χώρια που απο το oc στην ραμ δεν κερδίζεις πολλά!
NT1G Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αν κάνω clear cmos δεν θα "χάσω" το OC που έγινε για τις RAM? Δεν πολύ-θέλω να ασχοληθώ γιατί κυρίως δεν ξέρω πολλά γύρω από το όλο αυτό σκηνικό, γι αυτό θα προτιμούσα μία πιο ανώδυνη λύση. Ναι θα το χάσεις και μετά θα πρέπει να ξοδέψεις 1 ολόκληρο λεπτό για να το επαναφέρεις, βαριά βαριά 3 λεπτά. Ζόρικα πράματα.
Sheogorath Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Απλά δεν ξέρει, δεν είναι ότι βαριέται... Εγώ και εσύ μπορεί σε ένα λεπτό, άλλοι όχι... Αν και καλύτερα να το άφηνε στοκ
satafaka Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ναι θα το χάσεις και μετά θα πρέπει να ξοδέψεις 1 ολόκληρο λεπτό για να το επαναφέρεις, βαριά βαριά 3 λεπτά. Ζόρικα πράματα. Ναι μου είναι τόσο ζόρικο να το κάνω μέσα σε 3 λεπτά, όσο ζόρικο σου είναι και εσένα να κατανοήσεις το νόημα των λέξεων "Δεν πολύ-θέλω να ασχοληθώ γιατί κυρίως δεν ξέρω". Άρα με αυτήν την εξίσωση, το OC καθίσταται απόλυτα "ζόρικο" για μένα... Δοκίμασε με άλλο πληκτρολόγιο, ακόμα και USB. Εγώ την δουλειά μου την έκανα με ένα με την μωβ στρογγυλή απο το 1998 Μπες στο BIOS και τσέκαρε την επιλογή "USB KEYBORD SUPPORT" Μετά είσαι άνετος! Τα ετοιματζίδικα OC μπορεί να είναι επικίνδυνα, χώρια που απο το oc στην ραμ δεν κερδίζεις πολλά! Το keyboard που έχω είναι ήδη USB και το έχω σε θύρα USB 2 μήπως και έφταιγε η 3 αλλά και πάλι δεν. Anyway, βρήκα σήμερα στην δουλειά μου ένα PS/2 πληκτρολόγιο(αυτό το υπέροχο μωβ ) το οποίο και θα δοκιμάσω σπίτι σήμερα. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
NT1G Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αφού δεν ξέρεις και δεν σκοπεύεις να μάθεις , τι θες να μπεις στο bios; Άσε που μπορεί να τα κάνεις χειρότερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα