silve Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Γεια χαρά! Σήμερα παρέλαβα τη νέα μου ψήκτρα Zalman. Έχω κάνει εγκατάσταση ψήκτρας και πιο παλιά αλλά λίγο με μπέρδεψαν ορισμένα στοιχεία από την καινούργια. Λοιπόν το socket της μητρικής μου είναι το 1155 και έκανα όσα λέει στο manual ακριβώς. Τοποθέτησα δηλαδή πάνω στην ψήκτρα τα δυο μεταλλικά "ποδαράκια" όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία και έβαλα τα βύσματα στις σωστές τρύπες (που είναι για socket 1155) στο bakcplate. Δυο ερωτήσεις: 01. Όπως βλέπετε και στο manual, υπάρχει μέσα ένα αυτοκόλλητο διπλής όψης που λέει ότι πρέπει να κολλήσει πάνω στο backplate. Έτσι όπως το έχω στις φωτογραφίες το έχω τοποθετήσει σωστά; Έχει σημασία πιο θα μπει κάτω και πιο επάνω; Αυτό τι ρόλο παίζει και γιατί πρέπει να το κολλήσω εκεί; 02. Για την εγκατάσταση της ψήκτρας, απλά τοποθετώ το backplate στο πίσω μέρος της μητρικής και βιδώνω την ψήκτρα από μπροστά; Χρειάζεται κάτι άλλο; Μπορεί οι ερωτήσεις μου να είναι λίγο αστείες, αλλά βάζω πρώτη φορά τέτοια ψήκτρα. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakisss!!! Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, Ολα καλά τα έβαλες αλλά πρέπει να αφαιρέσεις το μεσαίο τετραγωνάκι από το αυτοκόλλητο μόνο το γύρω γύρω αφήνεις(έχει πολύ ισχυρή κόλλα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δε το έπιασα τι πρέπει να αφήσω και να κάνω ακριβώς... Καταρχάς όπως και να βάλω το αυτοκόλλητο είναι το ίδιο; Αν ξεκολλήσω μόνο το μέσα τετραγωνάκι πως θα κολλήσει στο backplate αφού έχει τρύπα σε εκείνο το σημείο. EDIT: Αυτό στην ουσία κολλάει στο πίσω μέρος του socket της μητρικής έτσι; Γιατί πρέπει να μπει δηλαδή; Τι εξυπηρετεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakisss!!! Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το αυτοκόλλητο κολάει το backplate πάνω στην μητρική για να μην παιδεύεσαι αν θες να αλλάξεις την πάστα ή τον επεξεργαστή και θα σε βοηθήσει στο μοντάρισμα της ψύκτρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα