Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για overclock σε fx 8350.

d@mi@NOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδες χρονια πολλα σε ολους.

Εχω το pc της υπογραφης μου και μπηκα στην διαδικασια να κανω oc στον cpu μου.

Να σημειωσω οτι δεν κατεχω και πολλα απο oc και δεν ειχα ασχοληθει ποτε με αυτον τον τομεα.

Παρολα αυτα μπηκα σε youtube ειδα διαφορα video και πανω κατω βρηκα τις ρυθμισεις που εγω πιστευω πως ειναι ιδανικες για να τρεχει σταθερα o επεξεργαστης.

Αυτο που θελω ειναι μια γνωμη απο σας οσο αναφορα τις ρυθμισεις κυριως αν τρεχω καλα σε αυτα τα volt/multiplayer , επισης οτι μετα το oc οι μνημες ενω ειναι εργοστασιακα στα 1866mhz τωρα τρεχουν στα 1920mhz (αν πειραζει) και αν μπορω να ανεβασω αλλο συχνοτητα στον επεξεργαστη.

Αυτην την στιγμη τρεχω στα 1.425 με 1.440volt full load με 4.8ghz και temp max 75 βαθμους.

Ανεβαζω καποιες photo να δειτε.

post-143006-0-29113300-1429115703_thumb.jpg

post-143006-0-71619700-1429115832_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι θερμοκρασίες είναι πολύ ψηλές! Μαξ θέλεις 63-67 βαθμούς! Κατά τα άλλα με το Vcore νομίζω είσαι μια χαρά ;)

Ναι στα 4.6ghz που ειχα δοκιμασει ηταν max 60 βαθμους αλλα βλεπω τωρα που ειμαι 4.8 παει 75

Και τα δύο σίγουρα επηρεάζουν την θερμοκρασία της cpu.Αν τον κατεβάσεις στα 4,7 τι temps έχεις?

Θα το τσεκαρω και θα σου πω αυριο γιατι δεν εχω την δυνατοτητα τωρα αλλα μου κανει εντυπωση τετοια διαφορα απο τα 4.6 και ελεγα μηπως πειραξα τιποτα εγω και δεν το καταλαβα.

αν μπορεις να βρεις 2 ανεμιστηρες 120αριδες δοκιμασε να βαλεις ακομα 2 στην υδροψηξη σε push-pull διαταξη να δεις θερμοκρασιες,εμενα με βοηθησε αρκετα παντος

αν μπορεις να βρεις 2 ανεμιστηρες 120αριδες δοκιμασε να βαλεις ακομα 2 στην υδροψηξη σε push-pull διαταξη να δεις θερμοκρασιες,εμενα με βοηθησε αρκετα παντος

Αγορινα το εχω σκεφτει.

Push-pull εννοεις δηλαδη οι 2 που ειναι ηδη που φυσανε προς το ψυγειο και αλλους 2 απο την αλλη πλευρα να βγαζουν?

Και επισης σκεφτομουν να αλλαξω ανεμηστηρες γιατι αυτοι κανουν θορυβο και δεν ξερω αν ειναι καλοι.

Τι προτεινετε?

Αγορινα το εχω σκεφτει.

Push-pull εννοεις δηλαδη οι 2 που ειναι ηδη που φυσανε προς το ψυγειο και αλλους 2 απο την αλλη πλευρα να βγαζουν?

Και επισης σκεφτομουν να αλλαξω ανεμηστηρες γιατι αυτοι κανουν θορυβο και δεν ξερω αν ειναι καλοι.

Τι προτεινετε?

ναι αυτο ενοω απλως για να μην σε παρω στον λεμο μου γιατι εγω δεν εχω corsair υδροψυξη για να το εχω δοκιμασει για αυτο ειπα αν εχεις 2 προχειρους να βαλεις δοκιμαστικα,απο ανεμιστηρες εγω εχω βαλει 4 corsair sp120blue,πολυ καλη αποδοση και θορυβου,η corsair βγαζει και τα ιδια fans σε quiet editions σχεδον ιδιες επιδοσεις με λιγοτερα rpm και λιγο ακριβοτερα

Και τα δύο σίγουρα επηρεάζουν την θερμοκρασία της cpu.Αν τον κατεβάσεις στα 4,7 τι temps έχεις?

λοιπον αλλαξα λιγο την διαταξη ανεμιστηρων  μεσα στο κουτι μου και εβαλα τους 3 120αριδες που εχει απο πανω στο

δευτερο κουτι να βαρανε πανω στους 2 120αρηδες της υδροψυξης και εκανα τεστ με prime αυτη την φορα μιση ωρα και δεν περασε τους 62. Ολα καλα. 

ναι αυτο ενοω απλως για να μην σε παρω στον λεμο μου γιατι εγω δεν εχω corsair υδροψυξη για να το εχω δοκιμασει για αυτο ειπα αν εχεις 2 προχειρους να βαλεις δοκιμαστικα,απο ανεμιστηρες εγω εχω βαλει 4 corsair sp120blue,πολυ καλη αποδοση και θορυβου,η corsair βγαζει και τα ιδια fans σε quiet editions σχεδον ιδιες επιδοσεις με λιγοτερα rpm και λιγο ακριβοτερα

Ξερεις που μπορω να βρω μακριες βιδες για να βαλω αλλους 2 120αρηδες σε push-pull διαταξη?

εχω θεμα γιατι πρεπει να μπουν οι βιδες απο εξωτερικα του κουτιου να περασουν απο τα fans και να βιδωσουν στο ψυγειο.

Απλα θελω τις βιδες που ειχε μεσα το κουτι της corsair.

λοιπον αλλαξα λιγο την διαταξη ανεμιστηρων  μεσα στο κουτι μου και εβαλα τους 3 120αριδες που εχει απο πανω στο

δευτερο κουτι να βαρανε πανω στους 2 120αρηδες της υδροψυξης και εκανα τεστ με prime αυτη την φορα μιση ωρα και δεν περασε τους 62. Ολα καλα. 

Ξερεις που μπορω να βρω μακριες βιδες για να βαλω αλλους 2 120αρηδες σε push-pull διαταξη?

εχω θεμα γιατι πρεπει να μπουν οι βιδες απο εξωτερικα του κουτιου να περασουν απο τα fans και να βιδωσουν στο ψυγειο.

Απλα θελω τις βιδες που ειχε μεσα το κουτι της corsair.

εχεις δικιο για αυτο με τις βιδες και εγω ετσι το εχω κανει αν και ειναι φασαρια αν χρειαστει βγαλσιμο για καθαρισμα.δεν γνωριζω που εχει βιδες,εμενα η υδροψυξη η raijintek που πειρα ειχε μεσα 8 βιδες μακριες και 8 κοντες οποτε με βολεψε ακριβος .ριξε μια ματια στο eshop στα παρελκομενα υδροψυξης μπας και εχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...