Προς το περιεχόμενο

Iphone 6 και public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανείς καταστηματάρχης/πωλητής δεν θα ιδρώσει και δεν υπάρχει περίπτωση να σου φέρει εγγράφως κλπ τα περί εγγύησης.

Ας μην κοροϊδευόμαστε.

Σε κάποια άλλη χώρα, χωρίς οικονομική κρίση με και άλλη νοοτροπία, ίσως και να είχε καλύτερη αντιμετώπιση σε τέτοια θέματα ένας πελάτης/εξυπηρετούμενος.

Τώρα, άπαξ και ένα προϊόν φύγει από το κατάστημα. ο πελάτης το παντρεύεται και ο κουμπάρος κάνει τον κινέζο.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι ρε zio10 το παιδι ειπε ομως οτι το ιδιο το public του ειπε οτι ειναι πολιτικη της εταιρειας ενω δεν ειναι οπως φαινεται...

τι διαφορα εχει το apple store ?

σου λεω προσωπικα μου εχουν αλλαξει κανονικα iphone 5 απλα δεν τους αφησα περιθωρια να λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι.

+ πιστευω οτι γιαυτο ειναι και το DOA γιατι να μην καλυφθει απο doa? αφου το θελουν ετσι

ο αλλος τροπος ειναι αυτος αν δεν τους σπασεις το κεφαλι.

γιατι θελει σπασιμο οταν λενε ανακριβειες!

Το doa σημαίνει ελάττωμα κατά την αγορά ή μέσα σε ένα διάστημα λίγων ημερών. Εδώ το πρόβλημα εμφανίστηκε κάποιους μήνες μετά αν κατάλαβα καλά. Γι'αυτό λέω ότι είναι θέμα εταιρείας και όχι καταστήματος (doa)

Δημοσ.

Το doa σημαίνει ελάττωμα κατά την αγορά ή μέσα σε ένα διάστημα λίγων ημερών. Εδώ το πρόβλημα εμφανίστηκε κάποιους μήνες μετά αν κατάλαβα καλά. Γι'αυτό λέω ότι είναι θέμα εταιρείας και όχι καταστήματος (doa)

Δεν το διαβασα καλα συγνωμη.

Ετσι οπως το διαβασα νομιζω οτι ειχε το τηλ 3 μερες.Γιαυτο λεω για DOA

Και παλι για μενα πρεπει να αλλαχτει

ΤΣ  για μενα πρεπει να το σπρωξεις και να μην το αφησεις θα στο αλλαξουν

• Like 1
Δημοσ.

Φίλοι σας ευχαριστώ για τις συμβουλές θα σας ενημερώσω μόλις έχω νεότερα

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Φίλοι σας ευχαριστώ για τις συμβουλές θα σας ενημερώσω μόλις έχω νεότερα

Sent from my iPhone using Insomnia

καλη τυχη!

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε δεν θα το αφησεις ετσι. Θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣ χαρτι που να λεει οτι δεν το καλυπτουν... Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ στα Public να στο παραλαβουν... Μην στηριζεσαι σε οτι σου λεει ο καθε "¨τεχνικος" που εχουν εκει.... Στην χειροτερη το παιρνεις και πας κατευθειαν Infoquest με την αποδειξη. Η στην Isystems.... Αν δεν στο αλλαζουν αυτες, το Public ειναι μεταπωλητης και ειναι καλυμενος....

Δημοσ.

Φίλε μου αν το πας i-storm θα στο αλλάξουν(το έχω πάθει και εγώ) αλλά θα περιμένεις 10-15 μέρες,  εγώ στην θέση σου θα το κρατούσα μέχρι λίγο πριν να τελειώσει η εγγύηση του(2 χρόνια) και θα το πήγαινα τότε να πάρω refubrished. Αν το ένα pixel δεν σου δημιουργεί πρόβλημα βέβαια. Καλό είναι να μην μπλέκεις με καταστήματα γιατί μόνο να σε καθυστερήσουν μπορούν, εκτός και αν πρόκειται για νέα συσκευή και σε καλύπτει doa.

Δημοσ.

Ειχα παει πιο παλια στο Public για να ρωτησω για αγορα ακουστικων Logitech. Οταν ρωταω τον εκει υπαλληλο ποση εγγυηση εχουν(και οχι ποση εγγυηση δινουν)μου λεει 1 χρονο. Του λεω κατσε ρε φιλε πανω στο κουτι γραφει 3 χρονια,μεσα στο Site γραφει παλι 3 χρονια εσεις γιατι 1 χρονο μου λες μου απανταει ''εγω 1 χρονο βλεπω και γραφει στο Site αρα 1 χρονο λεω,αν εχει παραπανω μιλα με την εταιρια''. Μια απο τα ιδια και για απαντηση για την περιβοητη εγγυηση των Iphone,Ipod κλπ 1 ή 2 χρονια.

Κοινως οπως ειπαν τα παιδια αν δεν εισαι ενημερωμενος πριν πας σε τετοια καταστηματα ακρη δεν προκειται να βγαλεις.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, το πρόβλημα λύθηκε τελικά μιας και το iPhone είχε ατύχημα και τα έφτυσε τελείως ( ρόδα αυτοκινήτου - iPhone 1 - 0). Τα public μου το αντικατέστησαν με νέο. Παρόλο που δεν θα έπρεπε μιας και ήταν δικό μου το φταίξιμο. Το νέο τουλάχιστο δεν έχει bad pixel. Τουλάχιστο αυτή την φορά φέρθηκαν άψογα και τους βγάζω το καπέλο. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, το πρόβλημα λύθηκε τελικά μιας και το iPhone είχε ατύχημα και τα έφτυσε τελείως ( ρόδα αυτοκινήτου - iPhone 1 - 0). Τα public μου το αντικατέστησαν με νέο. Παρόλο που δεν θα έπρεπε μιας και ήταν δικό μου το φταίξιμο. Το νέο τουλάχιστο δεν έχει bad pixel. Τουλάχιστο αυτή την φορά φέρθηκαν άψογα και τους βγάζω το καπέλο. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Για να καταλαβω δηλαδη. Αμα εχεις την εγγυηση public, δεν σου το αλλαζουνε για καμμενο πιξελ, αλλα μπορεις να το πατησεις με το αυτοκινητο σου και θα στο αλλαξουνε no problem; 

Δημοσ.

Για να καταλαβω δηλαδη. Αμα εχεις την εγγυηση public, δεν σου το αλλαζουνε για καμμενο πιξελ, αλλα μπορεις να το πατησεις με το αυτοκινητο σου και θα στο αλλαξουνε no problem; 

Eχω πεθανει στο γελιο διοτι κι εγω αυτο προσπαθω να καταλαβω... :-D

Δημοσ.

Eχω πεθανει στο γελιο διοτι κι εγω αυτο προσπαθω να καταλαβω... :-D

Καλημέρα και πάλι

Λοιπόν η έξτρα εγγύηση αναφέρει ότι γίνετε αντικατάσταση του κινητού σε περίπτωση που δεν μπορεί να επισκευαστεί αρκεί φυςικα να μην το έχεις σπαςει ΕΣΥ. Το καμένο, πιξελ ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε όταν παραδόθηκε στο service με σπασμένη οθόνη (θρύψαλα), και πραγματικά πίστευα ότι θα πλήρωνα τα μαλλιοκεφαλα μου για να το φτιάξω αλλά ευτυχώς έγινε πλήρης αντικατάσταση με bubble phone.

Δημοσ.

Καλημέρα και πάλι

Λοιπόν η έξτρα εγγύηση αναφέρει ότι γίνετε αντικατάσταση του κινητού σε περίπτωση που δεν μπορεί να επισκευαστεί αρκεί φυςικα να μην το έχεις σπαςει ΕΣΥ. Το καμένο, πιξελ ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε όταν παραδόθηκε στο service με σπασμένη οθόνη (θρύψαλα), και πραγματικά πίστευα ότι θα πλήρωνα τα μαλλιοκεφαλα μου για να το φτιάξω αλλά ευτυχώς έγινε πλήρης αντικατάσταση με bubble phone.

Δηλαδη εαν εχει καμμενο Pixel το βαζω κατω απο την ροδα και μου το αντικαθιστουνε επειδη ΔΕΝ το εσπασα εγω;

Κοιτα ποσο "μπροστα" ειναι μερικες εταιρειες. ^_^

Δημοσ.

Καλημέρα και πάλι

2η επεξηγηματικη ερωτηση λοιπον.

Τι εννοεις με το ΕΣΥ; Αμα βαλεις καποιον αλλον να το σπασει ειναι οκ;

Η αμα το πατησει αυτοκινητο θεωρειται οτι το εσπασε το αυτοκινητο;

Η αμα το πατησει αυτοκινητο ενω οδηγεις εσυ εχει διαφορα απο το αμα το οδηγουσε καποιος αλλος; 

Δημοσ.

2η επεξηγηματικη ερωτηση λοιπον.

Τι εννοεις με το ΕΣΥ; Αμα βαλεις καποιον αλλον να το σπασει ειναι οκ;

Η αμα το πατησει αυτοκινητο θεωρειται οτι το εσπασε το αυτοκινητο;

Η αμα το πατησει αυτοκινητο ενω οδηγεις εσυ εχει διαφορα απο το αμα το οδηγουσε καποιος αλλος;

Απλά το αντικατεστησαν δεν κάθησα να ρωτήσω και πολλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...