nickgr27 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Καλησπέρα φίλοι, Μου πήραν δώρο τον Δεκέμβριο ένα iPhone 6, με την έξτρα εγγύηση για 2 χρόνια απο τα public. Πρόσεξα ότι εμφάνισε 1 bad pixel και χθες πέρασα απο τα Public Συντάγματος και τους ανέφερα το πρόβλημα. Η απάντηση που πήρα απο τον υπεύθυνο του service ήταν ότι η Apple δεν έχει πολιτική για καμμένα pixel και ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα γία αυτό. Φυσικά όταν του είπα ότι είναι ελάττωμα hardware της συσκευής και ότι δεν το προκάλεσα εγώ, μου είπε ότι είναι αστοχία υλικού και θα γινόταν κάτι μόνο αν ήταν παραπάνω απο ένα, ήταν σε σειρά, και γενικότερα μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να με ξεφορτωθεί. Τι μπορώ να κάνω; Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Νομίζω πως είναι όντως θέμα εταιρείας το πόσα καμένα pixel θεωρεί ελάττωμα...δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι (η extra εγγύηση των Public καλύπτει συγκεκριμένα πράγματα, τα καμένα pixel δεν πρέπει να είναι μέσα σε αυτά) 1
DoYouNote Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Σκέφτομαι την φάτσα του δωρητή που νόμιζε ότι πήρε ο,τι καλύτερο. Ελπίζω να βρεις λύση πάντως με τα τερτίπια της ακατανόμαστης.
dieccast Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ισως θα μπορουσες με μιλησεις με iStorm και να ρωτησεις τι μπορεις να κανεις? παντως καπου ειχα διαβασει οτι για να γινει αντικατασταση ελλατωματικης συσκευης με καμμενα πιξελ πρεπει τα πιξελ να ειναι τουλαχιστον 3-4 κατι τετοιο αλλα δεν ειμαι και σιγουρος μακαρι να βρεις λυση φιλε!
star12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 οταν ειχα το αιφον 4 μου εβγαλε ενα καμενο πιξελ χωρις να το προκαλεσω εγω.τελοπαντως ειμουv στο εξωτερικο, και οταν το πηγα στην απλ store μου παν πως γινεται αντικατασταση αν πληρωσω καπου 180 λιρες .Αρα μη περιμενεις για το τσαμπα σε καμια περιπτωση ιδιως σε αυτη τη χωρα
taslikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Κανε ενα τηλεφωνο στην document Sent from my iPhone using Insomnia
nickgr27 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αν καταφέρω κάτι θα σας ενημερώσω Sent from my iPhone using Insomnia 1
Hyphen Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Απατεώνες παιδιά! Αν μου το έλεγαν αυτό θα τον αρπαζα εκείνη την στιγμή. Είναι δυνατόν 740ε πήραν γαμω το.... Τους γαμω και επιπλέον εγγύηση
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Απατεώνες παιδιά! Αν μου το έλεγαν αυτό θα τον αρπαζα εκείνη την στιγμή. Είναι δυνατόν 740ε πήραν γαμω το.... Τους γαμω και επιπλέον εγγύηση Τον υπάλληλο του public θα άρπαζες; Για ποιο λόγο αν η εταιρεία δεν έχει τέτοια πολιτική;
Hyphen Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Τον υπάλληλο του public θα άρπαζες; Για ποιο λόγο αν η εταιρεία δεν έχει τέτοια πολιτική; Oταν ερχονται να σου πουλησουν ομως την επεκταση εγγυησης σου λενε 1002 @@ για να την αγορασεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα! το αλλαζει και για 1 πιξελ http://www.reddit.com/r/iphone/comments/2kau9e/iphone_6_recurring_dead_pixel_issue/ δεν καταλαβα δηλαδη 740 τους εδωσε ειναι δυνατον να μην τον καλυπτει? να κοψει την λαιμο του το καθε public και να κανει αλλαγη και ΑΝ δεν καλυπτοταν! αλλα εδω μια χαρα καλυπτεται και του λενε οτι νανε! ειναι ποσο θα το πιεσεις το θεμα ! αμα τους αφησεις θα στο κανουν για παντα! Υ.Γ μου εχουν αλλαξει iphone 5 με 1 πιξελ. και s2 me 1 pixel Παλι. (μεχρι και η σαμσ αλλαζει)
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 ^Αυτό που λέω είναι ότι είναι θέμα εταιρείας, όχι μαγαζιού! Αν δεν το καλύπτει η εταιρεία το μαγαζί μόνο από καλή θέληση μπορεί να το αλλάξει. Η επέκταση εγγύησης καλύπτει συγκεκριμένα πράγματα που καλό είναι να τα δούμε πριν την κάνουμε για να δούμε αν μας συμφέρει κι αν μας είναι χρήσιμη! Επίσης, το λινκ που έβαλες αναφέρεται σε apple store, που δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει
nikoskon Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Γιατί αγχώνεσαι ts; Θα συντάξεις μια ωραιότατη καταγγελία απευθυνόμενος στον ΙΝΚΑ, την οποία, αν θες, την κοινοποιείς σε όποια καταστήματα/επισκευαστικά κέντρα έχουν εμπλακεί, και θα περιμένεις να σε πάρουν από τα Public λογικά να σου ζητήσουν συγγνώμη για την παρεξήγηση και να σου παραδώσουν ένα καινούριο iPhone 6 κουτάτο (και όχι bubble phone). Η 1ετής εγγύηση της Apple είναι παντού ίδια, εφαρμόζεται με τους ίδιους Ο&Π. 3
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Το θέμα είναι αν η εγγύηση της apple καλύπτει ένα καμένο πίξελ το οποίο προέκυψε μετά από κάποιο διάστημα και όχι περίπτωση doa
Hyphen Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 ^Αυτό που λέω είναι ότι είναι θέμα εταιρείας, όχι μαγαζιού! Αν δεν το καλύπτει η εταιρεία το μαγαζί μόνο από καλή θέληση μπορεί να το αλλάξει. Η επέκταση εγγύησης καλύπτει συγκεκριμένα πράγματα που καλό είναι να τα δούμε πριν την κάνουμε για να δούμε αν μας συμφέρει κι αν μας είναι χρήσιμη! Επίσης, το λινκ που έβαλες αναφέρεται σε apple store, που δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει Nαι ρε zio10 το παιδι ειπε ομως οτι το ιδιο το public του ειπε οτι ειναι πολιτικη της εταιρειας ενω δεν ειναι οπως φαινεται... τι διαφορα εχει το apple store ? σου λεω προσωπικα μου εχουν αλλαξει κανονικα iphone 5 απλα δεν τους αφησα περιθωρια να λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι. + πιστευω οτι γιαυτο ειναι και το DOA γιατι να μην καλυφθει απο doa? αφου το θελουν ετσι Γιατί αγχώνεσαι ts; Θα συντάξεις μια ωραιότατη καταγγελία απευθυνόμενος στον ΙΝΚΑ, την οποία, αν θες, την κοινοποιείς σε όποια καταστήματα/επισκευαστικά κέντρα έχουν εμπλακεί, και θα περιμένεις να σε πάρουν από τα Public λογικά να σου ζητήσουν συγγνώμη για την παρεξήγηση και να σου παραδώσουν ένα καινούριο iPhone 6 κουτάτο (και όχι bubble phone). Η 1ετής εγγύηση της Apple είναι παντού ίδια, εφαρμόζεται με τους ίδιους Ο&Π. ο αλλος τροπος ειναι αυτος αν δεν τους σπασεις το κεφαλι. γιατι θελει σπασιμο οταν λενε ανακριβειες!
celtic Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ειναι πολυ πολυ ευκολο να λες οτι τα κανεις ταναπου και οτι θα στο αλλαξουν.... Ειναι η νοοτροπια του Ελληναρα τετοια... Αυτο που θα εκανα εγω θα ηταν να τους πιεσω να το παραλαβουν για επισκευη και να μου δωσουν εγγράφως ΧΑΡΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ αντιπρσωπειας που να λεει οτι δεν καλυπτεται... Ειτε ειναι η infoquest ειτε η isquare ειτε η isystems... Και απο εκει και περα κινησε οπως θες. Δεν φταιει το public αν μαλακιζεται η apple με τις εγγυησεις της. Ξερω περιπτωση που ειχε αλλαχθει ipad για ενα καμενο πιξελ. Με refurbished αλλα αλλαχθηκε. Όσο για τις επιπλεον εγγυησεις το μονο που καλυπτουν ειναι σπασιμο οθονης λαι digitizer και σου δινουν και εφεδρική συσκευη μεχρι να επισκευασουν το δικο σου. Ουτε στραβωμενα πινακια καλυπτουν ουτε αλλες ζημιες που μπορει να προηλθαν απο το σπασιμο της οθονης. Αυτα πανε εξτρα και δεν μπορει να γινει μερικη επισκευη στο κινητο δλδ να σου αλλαξουν μονο την οθονη και τα υπολοιπα να τα αφησουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα