Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να αγοράσεις απευθείας από την πηγή :)

δεν πουλανε λιανικη ομως

@iris οπως καταλαβα εψαξες πολυ το τηλεφωνο πριν αποφασισεις αγορα οποτε αν παραλαβεις κατι αλλο απο αυτο που περιεγραψαν στην σελιδα, dispute στο paypal με links στην κατασκευαστρια κ καθαρισες

γενικοτερα με τα κινεζικα τζογαρεις απο πολλες μπαντες οποτε δεν επιχειρεις ακριβες αγορες,γνωμη μου αλλα κινεζικα μεχρι 150€ το πολυ πολυ κ μονο με paypal

Δημοσ.

Γιατί όπως έχουν ήδη πει, ειδικότερα το vickmall θεωρείται πολύ αξιόπιστο μαγαζί. Βέβαια τέτοιου είδους λάθους εύκολα μπορούν να συμβούν θεωρώ όταν έχεις χιλιάδες κωδικούς νέων τηλεφώνων, αλλά κανονικά θα έπρεπε εφόσον τους το έχεις αποδείξει ότι έχουν λάθος, να το διορθώσουν. Πάντως επισημανέτο και στο διπλανό φόρουμ.

Ξέρεις ποιο είναι το θέμα? Οτι τους το έχω επισημάνει τόσες φορές και σε τέτοιο βαθμό που θα το καταλάβαινε κι ένα 10χρονο (στη χειρότερη). Μάλλον δεν θέλουν να το καταλάβουν, τι να πω...

Στο myphone γράφει μέλος πως επικοινώνησε με το vickmall και του έστειλαν 11/4 πως η έκδοση με τα 4GB RAM είναι σε στοκ και έτοιμο προς αποστολή (Να πω πως η μοναδική έκδοση με τα 4gb είναι με τον Intel ZE3580, αυτή με τον ZE3560 είναι με 2gb ram).

Το τελευταίο mail που μου έστειλαν από το vickmall είναι στις 15/4 και μου έλεγαν πως η έκδοση με τον Intel Z3580 (4GB RAM) δεν ξέρουν αν θα κυκλοφορήσει στην Κίνα!

post-245263-0-02946100-1429178973_thumb.jpg

Δημοσ.

Η asus αλλάζει κωδικό μοντέλου SoC για το μοντέλο με τα 4GB RAM και σε περίπου δύο εβδομάδες ξεκινά την αποστολή των πρώτων συσκευών για Ευρώπη. 

Δημοσ.

δεν πουλανε λιανικη ομως

@iris οπως καταλαβα εψαξες πολυ το τηλεφωνο πριν αποφασισεις αγορα οποτε αν παραλαβεις κατι αλλο απο αυτο που περιεγραψαν στην σελιδα, dispute στο paypal με links στην κατασκευαστρια κ καθαρισες

γενικοτερα με τα κινεζικα τζογαρεις απο πολλες μπαντες οποτε δεν επιχειρεις ακριβες αγορες,γνωμη μου αλλα κινεζικα μεχρι 150€ το πολυ πολυ κ μονο με paypal

Γενικά είμαι πολύ ψείρας, ειδικά όταν είναι να αγοράσω κάτι. Δεν ασχολούμαι με Κίνα, όπως προείπα προτιμώ να δώσω 50 παραπάνω και να το αγοράσω από το Amazon.it, να έχω και την επίσημη Ευρωπαική εγγύηση από την Asus. Δηλαδή είπαμε, όχι άλλο κάρβουνο.

Δημοσ.

Ξαναλέω...όλα αυτά καλό είναι να τα γράψεις στο επίσημο θέμα δίπλα. Διαβάζω πολύ κόσμος το θέλει, οπότε καλό είναι νομίζω να ξέρουν τι θα πάρουν.

Δημοσ.

Ξαναλέω...όλα αυτά καλό είναι να τα γράψεις στο επίσημο θέμα δίπλα. Διαβάζω πολύ κόσμος το θέλει, οπότε καλό είναι νομίζω να ξέρουν τι θα πάρουν.

Ετοιμάζω σεντόνι γιατρέ μου :)

• Like 1
Δημοσ.

Πόσταρα και στο άλλο φόρουμ, ελπίζω να πέσει λίγο φως στο μυστήριο.

Το είδα...έχει γράψει λάθος το όνομα του κινητού ;)

Asus Zendone 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...