Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 εκανα το update παιδια ολα καλα ολα ωραια μπηκε σωστα αλλα απο τη στιγμη που το εβαλα το κινητο ολο κολλαει σε διαφορα σημεια και δε μπορω με εχει σπασει τα νευρα . εκτος του οτι ειναι χαλια τα χρωματα οι πιανεκς κτλπ που βαλανε και εχει γινει σα κινητο για 15χρονο κοριτσακι. μπορω να το γυρισω στο παλιο που ειχα ? (kitkat)
techm Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 εκανα το update παιδια ολα καλα ολα ωραια μπηκε σωστα αλλα απο τη στιγμη που το εβαλα το κινητο ολο κολλαει σε διαφορα σημεια και δε μπορω με εχει σπασει τα νευρα . εκτος του οτι ειναι χαλια τα χρωματα οι πιανεκς κτλπ που βαλανε και εχει γινει σα κινητο για 15χρονο κοριτσακι. μπορω να το γυρισω στο παλιο που ειχα ? (kitkat) έλιωσα λέμε. Καλό είναι ρε συ.Το έχω και εγώ και να σου πω την αλήθεια το προτιμώ. Kitkat να ξαναβάλεις,μόνο με root πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσεις και την εγγύηση αν έχεις ακόμη.Περίμενε πάντως,γιατί θα βγει η νέα έκδοση της lolipop σύντομα που θα λήξει τα όποια bugs υπάρχουν.
euxoulhs Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 έλιωσα λέμε. Καλό είναι ρε συ.Το έχω και εγώ και να σου πω την αλήθεια το προτιμώ. Kitkat να ξαναβάλεις,μόνο με root πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσεις και την εγγύηση αν έχεις ακόμη.Περίμενε πάντως,γιατί θα βγει η νέα έκδοση της lolipop σύντομα που θα λήξει τα όποια bugs υπάρχουν. ρε φιλε πραγματικα ποιος στο ειπε αυτο; η απλα γραφεις για να γραφεις; :/ στην Kitkat ξαναγυρνας ΧΩΡΙΣ root,περνας την στοκ fw μεσω odin
techm Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Οκ έκανα λάθος,αλλά η ουσία είναι ότι η εγγύηση χάνεται.
euxoulhs Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 παλι λαθος εισαι ! μν λες πραγματα τα οποια δν ισχυουν πραγματικα ! ΟΥΤΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ROOT
achilles_g_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Κάνε επαναφορά εργοστασιακών και θα στρώσει.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 χαχααα επεσες και εσυ στην παγιδα των εταιρειων που λεγετε αναβάθμιση.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 αρα τι να κανω? εχω μπερδευτει παιδια αληθεια :/ και δεν ξερω και τι ειναι αυτα root κτλπδεν θελω να χασω εγγυυηση εχω αλλα 2 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα