sakis13sakis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ASUS Eee PC 1101 δεν παιζη βιντεακια απο το youtube κολαη σε ολες της αναλυσης εχω windows 7 32 bit Επεξεργαστής Atom Z520 1.33 GHz Μνήμη cache 512 KB - L2 Cache Μνήμη RAM 2 GB - DDR2 SDRAM Card reader Ενσωματωμένη Σκληρός δίσκος 160 GB 5400 SATA Οθόνη 11,6" TFT 1366 x 768 (WXGA ) Κάρτα γραφικών Mobile Intel Express Chipset Τεχνολογία εκχώρησης μνήμης Dynamic Video Memory Technology 3.0
micos000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Με ποιον browser; Αν κάνεις δεξί κλικ στην οθόνη ενός βίντεο τι επιλογές σου βγάζει, για adobe flash player ή για html5; Αν σου βγάζει html5 δοκίμασε με αυτό το addon στον firefox να το αλλάξεις σε flash. Επίσης δοκίμασε να κάνεις copy-paste το link στο smplayer να δεις αν στο παίξει.
sakis13sakis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) το εκανα και παλη κολαη δεν παιζη φτεη ο επεξεργαστης? υπαρχει αλος τροπος να παιξη youtube? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2015 από sakis13sakis
Parasomnia Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δες στο BIOS αν σου δίνει την επιλογη να κάνεις overclock στον επεξεργαστή. Βάλτο στο 25% - 30% και θα δείς διαφορά. Κατέβασε και drivers από εδώ, Δοκιμασε επίσης να εγκαταστήσεις το "Intel® Driver Update Utility" από εδώ . Αν σου αναγνωρισει το συστημα και σου προτείνει να εγκαταστήσεις drivers (νομιζω για GMA500) δοκίμασέ το και με αυτούς. Δεν ξέρω αν μπορέσεις να παίξεις βιντεο από youtube σε HD αλλά σε 360 - 480 πιστεύω να τα παίζει.
micos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αν δεν σου παίζει ούτε με το smplayer τότε δεν είσαι ούτε για youtube. Κανένα φορμάτ έχεις κάνει τελευταία ή το έχεις έτσι από τότε που το πήρες;
sakis13sakis Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 έκανα τώρα φορματ το πήγα από windows 8 32 bit se windows 7 32 bit τη έγινε παιζη πλέων ταινίες και δεν της κολάι δηλαδή παιζη και pop korn time για όπιον ξέρη και με bs player h mpc hc πριν κολαγαν και η ταινίες το μόνο πρόβλημα πλέων ειναι το youtube για να δω βιντεο και πρεπη να το κατεβάσω με το keepvid το βιντεακη να το δω απευθιας απο το youtube κολαη και στη χειροτερη αναλυση εχω βαλη τους driver απο εδω http://www.helpjet.net/files-Asus-Eee-PC-1101HA.html τη είναι καλύτερο να βάλω windows xp η windows 7 ?εχω 2 gb ram
micos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Κάτσε ρε συ. Στην αρχή είπες ότι είχες 7άρια και τώρα λες ότι άλλαξες από 8 σε 7. Σαν να μας τα μπερδεύεις ολίγον τι. Αν είχες βάλει 8άρια, είχες περάσεις drivers στην κάρτα γραφικών ή ήταν σαν απλή vga; Στους drivers από το λινκ δεν αναφέρει κάτι για 8άρια. Και θα το πω για τρίτη φορά. Στο smplayer δοκίμασες να δώσεις το λινκ από το βίντεο; Έχει youtube player.
sakis13sakis Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 παω σε λιγω στο λαπτοπ ειμαι σε δουλια το αγωρασα και ειχε τα 8άρια και εβαλα τα 7 προσφατα δυλαδη απανταω οτι και φορματ εκανα και ολους τους οδιγους εβαλα με το smplayer ειναι πολη κομπλε αδερφε
micos000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Το eeepc 1101, όπως το βλέπω εδώ, είχε dual boot xp και linux, εκτός αν βγήκε κάποια σπέσιαλ έκδοση με 8 (που δεν το νομίζω). Αφού έβαλες όλους τους οδηγούς και συνεχίζει να σέρνεται τότε μέχρι εκεί αντέχει. Δεν είναι για παραπάνω. Με ποιον browser είσαι; Κάνε μια δοκιμή και με opera ή midori και αν συνεχίζει τότε η μόνη λύση είναι μέσω του youtube player του sm. Επίσης να σε ρωτήσω αν άλλαξε η προβολή σε flash ή παραμένει σε html5 (με δεξί κλικ στο βίντεο θα φανεί).
Mikri Nefeli Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Άλλαξε λειτουργικό να δεις άσπρη μέρα. έκανα τώρα φορματ το πήγα από windows 8 32 bit se windows 7 32 bit τη έγινε Δεν άλλαξες λειτουργικό,απλά διάλεξες κάποιο λιγότερο σκατένιο. Βάλε linux.
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δεν άλλαξες λειτουργικό,απλά διάλεξες κάποιο λιγότερο σκατένιο. Βάλε linux. Δεν θα σχολιάσω την πρώτη παράγραφο. Όσο για το linux, το συγκεκριμένο ερχόταν με dual xp-ubuntu. Αν ο sakis το θέλει μόνο για internet και καμιά ταινιούλα τότε μια ελαφριά διανομή π.χ. mint xfce θα είναι αρκετή.
sakis13sakis Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 δε καταλαβα τη ειναι ολα αφτα που γραφεται τα λινουξ ειναι καλυτερα απο τα windows η προβολή ειναι σε flash κατη αλο ειδα οτι h cpu φτανη στο 100% ωταν βαζο ταινιες
micos000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Να προτείνω την χρήση κάποιου ορθογραφικού λεξικού στον browser όπου γράφεις; Πραγματικά, δυσκολεύομαι να διαβάσω τα μηνύματα σου. Δεν το λέω για να σε ειρωνευτώ, αλλά αυτό το 'ολα αφτα' το διάβασα δύο φορές γιατί μου φάνηκε ότι έγραφες 'όλο αφτιά' και δεν καταλάβαινα το νόημα και το 'ωταν βαζο' με αποτελείωσε! Όσο για το θέμα σου, μάλλον δεν αντέχει ο υπολογιστής. Ιδίως αν οι ταινίες είναι mp4 σε x264 δεν πρόκειται να παίξουν. Άντε κανένα avi / dvdrip σε xvid και πολύ είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα