xarisnks Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 παιδια εχω κατεβασμενα τα windows απο τη σχολη αλλα σε αρχειο .sdx και οχι iso. τι πρεπει να κανω για να το μετατρεψω σε iso και στη συνεχεια να το περασω σε usb?!!
David20 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 παιδια εχω κατεβασμενα τα windows απο τη σχολη αλλα σε αρχειο .sdx και οχι iso. τι πρεπει να κανω για να το μετατρεψω σε iso και στη συνεχεια να το περασω σε usb?!! Καλησπερα...διαβασε και ξεκινα : http://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-7-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/ Θα δεις διαβαζοντας οτι αναφερει τις ενεργειες για το κατεβασμα σε μορφη iso. 1
xarisnks Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 οκ ευχαριστω φιλε. πριν ποσταρω ομως εδω εβαλα το φλασακι μου στο νεο λαπτοπ που ειναι ενα acer το οποιο εχει λειτουργικο linux linups και μου ελεγε οτι μπορω να κανω το φλασακι live boot και τετοιο. εβαλα λοιπον το φλασακι των 8 gb και οταν το εβγαλα για να περασω τα windows εμφανισε χωρητικοτητα καποιων MB.! ΤΙ συνεβει? τι πρεπει να κανω για να το επαναφερω. νομιζω το λειτουργικο εφτιαξε καποιο particion στο φλασακι!
jim_p Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 0) Βρες ενα pc με windows και περνα απο εκεινο το αρχειο σου σε στικακι με το rufus ή με καποια παρομοια εφαρμογη. Μην μπλεξεις καν με το πως θα κανεις bootable στικακι με windows μεσα απο λινουξ, θα καψεις εκατονταδες εγκεφαλικα κυτταρα. 1) Παλι απο ενα pc με windows, βαλε το στικακι σου, πηγαινε στη διαχειρηση δισκων, διεγραψε οτι partition εχουν γινει σε αυτο και ξανακαντο 1 μεγαλο partition σε ntfs. Και σε fat32 μπορεις να το κανεις, απλα μετα το rufus θα στο κανει με το ζορι ntfs για να βαλει εκει τα οσα εχει το iso των windows. 2) Για το sdx δες εδω. Ειναι κατι σαν αρχειο .torrent που ανοιγει με ενα συγκεκριμενο προγραμμα της ms και κατεβαζει το iso που θες. Και φυσικα παιζει μονο σε windows. https://www2.owens.edu/faq/entry/272/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα