Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , τωρα το καλοκαιρακι λεω να κανω μια αναβαθμιση στο pc μου μεχρι 200-250 ευρω , τι πρεοτεινετε να αλλαξω.
-Case=Turbo-x Sphere ( αυτο θελω να αλλαξει 100%)
-Case Fans = 1x 80m (χωρις led τα καινουργια fanakia θα θελα να εχουν ledakia)
-Cpu= AMD Phenom II X4 965 Black Edition
-Cpu Fan= CM Stock
-Mobo=760GM-P23(FX)
-RAM= 4GB DDR3

-Power Supply=550 Watt
-GPU= Amd Readon HD 7700 1GB
-HDD=1 TB

-SSD=250GB

Δημοσ.

Επειδή λογικά τις εφαρμογές και το λειτουργικό τα έχεις στον SSD,πώς ανταπεξέρχεται με μόνο 4gb μνήμη;Μπορείς να έχεις εφαρμογές και browser ανοιχτά χωρίς πρόβλημα;Χλωμό το κόβω.

Γι' αυτό,πάρε οπωσδήποτε μια 8άρα μνήμη να κάνεις σωστά τη δουλειά σου.

Δημοσ.

Τον SSD δεν τον εχω συνδεσει ακομα , λογο ram. Τροφοδοτικο ουτε καν δεν θυμαμαι πιο εχω αλλα ειναι καλο απο οσο ξερω. Αν μπορειτε στειλτε μου  links με το τι να παρω για να γινει καλο και ''καγκουρικο''  κουτι , ραμ , ledakia και τετοια

Δημοσ.

Καλησπερα , τωρα το καλοκαιρακι λεω να κανω μια αναβαθμιση στο pc μου μεχρι 200-250 ευρω , τι πρεοτεινετε να αλλαξω.

-Case=Turbo-x Sphere ( αυτο θελω να αλλαξει 100%)

-Case Fans = 1x 80m (χωρις led τα καινουργια fanakia θα θελα να εχουν ledakia)

-Cpu= AMD Phenom II X4 965 Black Edition

-Cpu Fan= CM Stock

-Mobo=760GM-P23(FX)

-RAM= 4GB DDR3

-Power Supply=550 Watt

-GPU= Amd Readon HD 7700 1GB

-HDD=1 TB

-SSD=250GB

Οι σημαντικοτερες αλλαγες που βλεπω για 250ευρω ειναι οι παρακατω.

+4gb ram

Τροφοδοτικο αν ειναι Tubo X

Καρτα γραφικων σε R9 270.

Και καποια στιγμη και επεξεργαστης.

Δημοσ.

το κουτι δεν μου πολυ αρεσει (προτιμω να εχει παραθυρακι στο πλαι) και αν γινεται (αν υπαρχει) πιο φθηνο τροφοδοτικο

Δημοσ.

Πολυ καλυτερα , αν και καποιος αλλος εχει και καμια αλλη προταση να την ριξει ( επισης ακομα δεν εχει πει κανεις τι fanakia να παρω ) :P και αν πρεπει να αλλαξω ψυχτρα cpu

Δημοσ.

το κουτι δεν μου πολυ αρεσει (προτιμω να εχει παραθυρακι στο πλαι) και αν γινεται (αν υπαρχει) πιο φθηνο τροφοδοτικο

Φιλικα παντα, πρωτα κοιταμε να εχουμε ενα αξιοπρεπες συστημα για να απολαμβανουμε τα παιχνιδια(gaming PC λεει ο τιτλος) και μετα κοιταμε σε εμφανιση κουτιου,παραθυρακια κλπ. Παρε πχ το παραπανω κουτι με το πλαινο παραθυρο ή καποιο αλλο αλλα μετα δεν μενουν χρηματα για καρτα γραφικων,και μαντεψε τι παιζει σημαντικοτερο ρολο σε ενα Gaming PC η καλη καρτα γραφικων ή το κουτι αν εχει ωραια εμφανιση και πλαινο παραθυρακι :P

Δημοσ.

Φιλικα παντα, πρωτα κοιταμε να εχουμε ενα αξιοπρεπες συστημα για να απολαμβανουμε τα παιχνιδια(gaming PC λεει ο τιτλος) και μετα κοιταμε σε εμφανιση κουτιου,παραθυρακια κλπ. Παρε πχ το παραπανω κουτι με το πλαινο παραθυρο ή καποιο αλλο αλλα μετα δεν μενουν χρηματα για καρτα γραφικων,και μαντεψε τι παιζει σημαντικοτερο ρολο σε ενα Gaming PC η καλη καρτα γραφικων ή το κουτι αν εχει ωραια εμφανιση και πλαινο παραθυρακι :P

Το γνωριζω , το θεμα ειναι οτι η καρτα που εχει αυτην τη στιγμη με βολευει και σηκωνει καλα στα Ultra παιχνιδια τυπου battlefield 4 που παιζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...