kosegdit Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, χθες το βράδυ διερχόμενος από τα διόδια της Τραγάνας και με κατεύθυνση προς Αθήνα, βρήκα στον δρόμο ένα HTC του οποίου το μοντέλο δεν μπορώ να προσδιορίσω. Το κινητό ήταν κλειστό λόγω έλλειψης μπαταρίας. Το βράδυ το φόρτισα και σήμερα προσπάθησα να το ανοίξω μήπως με κάποιο τρόπο μπορέσω να βρω τον ιδιοκτήτη του για να το επιστρέψω. Δυστυχώς όμως ζητάει κωδικό και η ίδια η συσκευή, τον οποίο δεν μπορώ να διαπεράσω. Είμαι τελείως άσχετος από Windows Phone, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω προκειμένου να εντοπίσω τον ιδιοκτήτη του; 3
plpapadopoulos Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Άφησέ το ανοιχτό και περίμενε να σε πάρουν τηλέφωνο στον αριθμό αυτό. Ίσως αν ο αριθμός εμφανιστεί στην οθόνη να μπορέσεις να καλέσεις πίσω α΄πό άλλη συσκευή. 1
smoke0man2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 εισαι πολυ σωστος και καμια μερα θα ανταμιφθεις για αυτο συνχαρητηρια επειδη μπορει ομως να υπαρχουν και οι εξυπνακιδες σκεψου καλυτερα κατι για να μην πανε σε λαθος χερια 1
kosegdit Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το να πάει σε λάθος χέρια το αποκλείω. Στην τελική αν βρεθεί κάποιος θα του ζητήσω εκείνη την στιγμή να μου δώσει τον κωδικό να το ανοίξω για να βεβαιωθώ ότι όντως του ανήκει ή θα του πω να πάρει πάλι τηλέφωνο και να το σηκώσω. Θα το αφήσω ανοιχτό όπως δήλωσε ο φίλος papadopoulos, αλλά φοβάμαι πως ο ιδιοκτήτης του θα το έχει ήδη ξεγραμμένο και δεν θα κάνει κάποια προσπάθεια. Στο μεταξύ υπάρχει κάποιος τρόπος να το ανοίξω εγώ; Ώστε να πάρω κάποια επαφή τηλέφωνο; 1
Iris_89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ο μόνος τρόπος για να κάνεις bypass είναι με hard reset που δεν λέει. Αλλά φρόντισε να πάει το κινητό στον σωστό κάτοχο, πολλοί θα είναι αυτοί που θα το διεκδικήσουν. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Άφησέ το ανοιχτό και περίμενε να σε πάρουν τηλέφωνο στον αριθμό αυτό. Ίσως αν ο αριθμός εμφανιστεί στην οθόνη να μπορέσεις να καλέσεις πίσω α΄πό άλλη συσκευή. Αμα δε βαλει PIN πως θα ενεργοποιηθει η ΣΙΜ? 1
smoke0man2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το να πάει σε λάθος χέρια το αποκλείω. Στην τελική αν βρεθεί κάποιος θα του ζητήσω εκείνη την στιγμή να μου δώσει τον κωδικό να το ανοίξω για να βεβαιωθώ ότι όντως του ανήκει ή θα του πω να πάρει πάλι τηλέφωνο και να το σηκώσω. πολυ σωστο ετσι να εισαι καλα φιλε μου
vagos456 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Βγάλε την sim και πήγαινε στο πάροχο για να βρεις τα στοιχεία του. 1
Xristaras12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις μιας και τα νούμερα είναι ονομαστικά πλέον,βγάλε την σίμ και πήγαινε στον αντίστοιχο πάροχο. Στην βόνταφον έχω δει να χτυπάνε τα νούμερα που γράφει η σίμ πίσω στα στοιχεία του κατόχου. Δεν έχεις κάτι να χάσεις,πέρα απο χρόνο.
SIP1995 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Επίσης αν περιμένεις να σε πάρουν τηλέφωνο, μη ξεχάσεις να το φορτίσεις κιόλας για να μη μείνει και από μπαταρία.....
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Σιγα μη δινει ο καθε παροχος τα στοιχεια της καθε SIM σε ξεκαρφωτα ατομα που θα τα ζητανε. Τι λετε ρε παιδια...
kosegdit Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες παιδιά. Όπως βλέπω το κινητό είναι Vodafone, οπότε θα πάω από εκεί όπως μου προτείνατε. 1
Xristaras12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Σιγα μη δινει ο καθε παροχος τα στοιχεια της καθε SIM σε ξεκαρφωτα ατομα που θα τα ζητανε. Τι λετε ρε παιδια... δεν είπε κανείς να ζητήσει στοιχεία,ας επικοινωνήσει η βόντα με τον ιδιοκτήτη. Δεν βλέπω που είναι το κακό σε κάτι τέτοιο. Απο την άλλη σκέφτομαι ότι παίζει να του πουν ότι ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν,μην τυχόν και χρεωθούν κανένα τηλέφωνο. Μόνο για προσφορές ξέρουν να παίρνουν στις 3 το μεσήμερι 1
8elwADSL Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το HTC 8X είναι αυτό. Αν το συνδέσεις στον η/υ και ανοίξεις το αντίστοιχο πρόγραμμα της htc που είναι για updates στο λογισμικο του κινητού και άλλα τέτοια ίσως δεις τον κατάλογο με τις επαφές και έτσι πάρεις τηλέφωνο κάποιον συγγενή του κατόχου. Κατα τ άλλα μπράβο για αυτό που κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα