Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Home Premium Serial Code

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συντομα θα παρω καινουργιο PC το οποιο και θα φταξω μονος μου.Η ερωτηση μου ειναι:Θα χρειαστω να αγορασω καινουργια windows ή μπορω να καρεβασω τα Official windows Και να τα ενεργοποιησω με κωδικο που χρησιμοποιω στο Laptop Μου;Γινετε να βαλω τον ιδιο ή ειναι αναγκαστηκα ο κωδικος ειναι μονο για μια ενεργοποιηση;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

εφόσον δεν χρησιμοποιείται η άδεια του λάπτοπ δεν θα έχεις (λογικά) κάποιο θέμα αρκεί να βάλεις την ίδια έκδοση.

Αν θυμάμαι καλά τα bit δεν παίζουν ρόλο.

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς τον κωδικό και στο λάπτοπ δεν θα ενεργοποιηθούν. Αν όχι θα είσαι οκ (αρκεί να είναι η ίδια έκδοση, ανεξαρτήτως bits και γλώσσας όπως λέει κι ο φίλος από πάνω)

Δημοσ.

Μπορει να ειμουν ασαφης συγγνωμη!

Εννοω οτι εχω ενα Laptop εδω και 2 χρονια με τα windows 7

και θελω να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω το κωδικο ενεργοποιησης που εχει πισω το Laptop Μου για την ενεργοποιηση των windows σε αλλο PC.Αυτο!

Εκτως και αν δεν καταλαβα τι μου λετε :P

Δημοσ.

και θελω να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω το κωδικο ενεργοποιησης που εχει πισω το Laptop Μου για την ενεργοποιηση των windows σε αλλο PC.Αυτο!

Αν χρησιμοποιείς κανονικά το laptop δεν μπορείς να βάλεις τον ίδιο κωδικό και σε 2ο μηχάνημα! Ή στο ένα θα είναι ή στο άλλο!

• Like 1
Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς κανονικά το laptop δεν μπορείς να βάλεις τον ίδιο κωδικό και σε 2ο μηχάνημα! Ή στο ένα θα είναι ή στο άλλο!
Ευχαριστώ πολύ! Υπάρχει τρόπος να τα απενεργοποιήσω από το laptop?Βασικά αν εγκαταστήσω τα xp στο Laptop Θα μπορέσω να τα ενεργοποιήσω στο άλλο pc ?Σορρυ αν είμαι ασαφης μερικές φορές δεν μπορώ να εκφραστώ χδ
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Υπάρχει τρόπος να τα απενεργοποιήσω από το laptop?Βασικά αν εγκαταστήσω τα xp στο Laptop Θα μπορέσω να τα ενεργοποιήσω στο άλλο pc ?Σορρυ αν είμαι ασαφης μερικές φορές δεν μπορώ να εκφραστώ χδ

Ναι αν βάλεις xp στο λάπτοπ ο κωδικός θα είναι "ελεύθερος" :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...