Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Meizu εμπλουτίστηκε πρόσφατα με το πρώτο high-end stereo headset της Κινέζικης εταιρείας.Το προϊόν επιμελήθηκε η Γερμανική εταιρεία προϊόντων ήχου Beyerdynamic, και σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει εκπληκτική ποιότητα ήχου, ενώ συνεργάζεται άψογα με την ναυαρχίδα της, το Meizu MX4 Pro που διαθέτει HIFI ήχο με dedicated επεξεργαστή.

Τα νέα ακουστικά DT1350G της εταιρείας διαθέτουν χρυσαφί χρώματος φινίρισμα, που μοιάζει με αυτό που διαθέτει το Meizu MX4 Pro. Στo headset (υποστηρίζεται τεχνολογία ακύρωσης θορύβου και συχνότητες μεταξύ 5Hz-30ΚHz) διακρίνονται και τα δύο λογότυπα των εταιρειών, και λέγεται πως η συνεργασία τους αναμένεται να επεκταθεί σε μία νέα σειρά προϊόντων ήχου.

Τα ακουστικά είναι διαθέσιμα μόνο σε bundle με το Meizu MX4 Pro 32GB που πωλείται μέσα από το επίσημο online store της εταιρείας στην Κίνα έναντι ¥3699. Να σημειώσουμε, ότι η Meizu έχει συνεργαστεί και με την AKG.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Απο την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο σωστά θα παίξει ένα τέτοιο ακουστικό με την προενίσχυση ενός κινητού τηλεφώνου....ίδωμεν 

Δημοσ.

Απο την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο σωστά θα παίξει ένα τέτοιο ακουστικό με την προενίσχυση ενός κινητού τηλεφώνου....ίδωμεν

Χωρίς να έχω ακούσει τα Meizu MX4 Pro, ξέρω ότι χρησιμοποιεί πολύ καλό DAC (ES9018K2M ) και πολύ καλό ενισχυτή (ΟPA1612). Για να πάνε πακέτα κινητό και ακουστικά , λογικότατα θα ταιριάζουν οι αντιστάσεις τους και θα οδηγούνται με άνεση. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι σαν τα τ51 της Μπέγερ (με άλλο λογότυπο). Με 560 ευρώ απ'τα οποία τα 260 είναι τα ακουστικά είναι μια μικρή προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

...είναι όντως τόσο καλά (ποιοτικά) ακουστικά???..γιατί απο τιμές βλέπω ότι ειναι αρκετά ακριβά. ..Επίσης κ μόνο για το mx4pro το οποίο θεωρώ τρομερά ποιοτικό smartphone, η αγορά του είναι vfm. Το έχω πιάσει στα χέρια μου, είναι τρομέρη και ποιοτική κατασκευή..βέβαια δεν έχω περάσει τόσο χρόνο ώστε να κρίνω στην πράξη το flyme που φοράει. Η προσφορά για το παραπάνω πακέτο γνωρίζει κάποιος αν αφορά μόνο την αγορά της Κίνας? ...στο global market της meizu (www.meizumart.com) δεν υπάρχει ακόμα

Δημοσ.

Καλημέρα, υπάρχει κάποιο άλλο topic για συμβουλές κ προτάσεις στην αγορά ακουστικών;

Ψάχνω να αγοράσω καλά earphones και μετά από μια μικρή έρευνα κατέληξα εδώ: RHA MA750

Δεν θέλω headphones λόγω όγκου κ επίσης φοβάμαι μην τα σπάσω σε μεταφορές, επίσης μου τη δίνουν οι ψείρες που βγαίνουν σιγά σιγά από το αυτί την ώρα που τις φοράς και έτσι κατέληξα στη λύση earphones με αγκιστρο καθότι τις θέλω παρέα και σε αρκετά sports που κάνω.

Budget: 100ευρώ

Καλοδεχούμενη κάθε βοήθεια!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι σαν τα τ51 της Μπέγερ (με άλλο λογότυπο). Με 560 ευρώ απ'τα οποία τα 260 είναι τα ακουστικά είναι μια μικρή προσφορά.

Από το στόμα μου το πήρες, γύρω στα 450 το 32άρι MX4 pro, 260 αυτά τα ακουστικά, νομίζω ότι παίρνεις κελεπούρι με 560. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξει και καμιά τιμούλα από κανένα άλλο κινεζομάγαζο σε χαμηλότερη τιμή. Ακόμα και έτσι όμως το πακέτο σε αυτήν την τιμή σκοτώνει. 

Δημοσ.

Λυπάμαι παιδιά για το λάθος. Έγινε διόρθωση.

Μια φορά δεν έκανες λάθος και αυτή την φορά βρέθηκε να το "διορθώσεις" ; :P

30000hz = 30Khz,  kilo=1000

και ναι δεν είναι λάθος... ο ΜΕΣΟΣ άνθρωπος ακούει έως περίπου 20khz υπάρχουν aidiophiles που ακούνε και 21 -27+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...