Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, 

Ποσό που διαθέτουμε : 200Ε

Χρήση υπολογιστή : Gaming,Photoshop,Ταινιες

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Autocad 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν χρειαζομαι και κατεχω την samsung S22D300 (μεινεκτημα οτι διαθετει μονο VGA θυρα!) Και σαν επιπλεον επειδη εχω μια Extra οθονη Acer 22" και αυτη εχει μονο VGA θυρα αν γινεται να μου προτινετε καποια καρτα στην οποια μπορω να τις συνδεσω και τις δυο,απο την αλλη αν δεν υπαρχει τροπος κανενα απολυτως προβλημα! 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). E-shop βολευει περισσοτερο!

Κατεχω 

Intel core i5 4440
motherboard asus h87-pro
Nvidia geforce gtx650 gigabyte technology 1gb 
Ram 8gb Δεν θυμαμαι τα υπολοιπα στοιχεια αλλα αν χρειαστουν ειμαι διαθεσιμος να τα δω :)

Δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση της καρτας γραφικων γιατι σε καποια παιχνιδια οπως: (dota 2 ,Στα μεγαλα fights οταν το τρεχω στις υψηλοτερες αναλυσεις anti-alliasing κλπ πεφτουν τα FPS sta 60-70 ενω στην κανονικη ροη tou game  εχω 120 σταθερα χωρις v-sync) CS GO μια απ τα ιδια  (για "Ultra settings" και τα δυο παιχνιδια) 

Δημοσ.

Γεια σας, 

Ποσό που διαθέτουμε : 200Ε

Χρήση υπολογιστή : Gaming,Photoshop,Ταινιες

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Autocad 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν χρειαζομαι και κατεχω την samsung S22D300 (μεινεκτημα οτι διαθετει μονο VGA θυρα!) Και σαν επιπλεον επειδη εχω μια Extra οθονη Acer 22" και αυτη εχει μονο VGA θυρα αν γινεται να μου προτινετε καποια καρτα στην οποια μπορω να τις συνδεσω και τις δυο,απο την αλλη αν δεν υπαρχει τροπος κανενα απολυτως προβλημα! 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). E-shop βολευει περισσοτερο!

Κατεχω 

Intel core i5 4440

motherboard asus h87-pro

Nvidia geforce gtx650 gigabyte technology 1gb 

Ram 8gb Δεν θυμαμαι τα υπολοιπα στοιχεια αλλα αν χρειαστουν ειμαι διαθεσιμος να τα δω :)

Δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση της καρτας γραφικων γιατι σε καποια παιχνιδια οπως: (dota 2 ,Στα μεγαλα fights οταν το τρεχω στις υψηλοτερες αναλυσεις anti-alliasing κλπ πεφτουν τα FPS sta 60-70 ενω στην κανονικη ροη tou game  εχω 120 σταθερα χωρις v-sync) CS GO μια απ τα ιδια  (για "Ultra settings" και τα δυο παιχνιδια) 

Δεν υπαρχει καμια διαφορα απο 120 FPS με τα 60 FPS,δεν χρειαζεται καν να πας πανω απο τα 60fps. 

Ποιο τρφοδοτικο εχεις;

Δημοσ.

ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ GTX 750 TI https://www.skroutz.gr/s/4513802/Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-2GB-WindForce-2X-OC-GV-N75TOC-2GI.html.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ(WINDFORCE που χρησιμοποιηται και στις μεγαλυτερες καρτες της εταιριας)+οτι σου δινει τη δυνατοτητα να βαλεις μεχρι 4 οθονες(καλα και 2 αρκουν απλα για την ιστορια το λεω)

Δημοσ.

ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ GTX 750 TI https://www.skroutz.gr/s/4513802/Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-2GB-WindForce-2X-OC-GV-N75TOC-2GI.html.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ(WINDFORCE που χρησιμοποιηται και στις μεγαλυτερες καρτες της εταιριας)+οτι σου δινει τη δυνατοτητα να βαλεις μεχρι 4 οθονες(καλα και 2 αρκουν απλα για την ιστορια το λεω)

Σου λεει ο ts οτι μπορει να διαθεσει μεχρι 200 ευρω,για ποιο λογο να αγορασει την πολυ κατωτερη 750ti που του προτεινεις,?Ενω με τα ιδια λεφτα αγοραζει μια R9 280 οπως αναφερθηκε παραπανω!

Λογικα πιστευω ηδη θα εχει κανει την επιλογη του καθως εχει περασει μια βδομαδα!

Δημοσ.

Δεν ξερω αμα εχει καταληξει καπου

Στα 200 ευρω  εγω παντως θα πηγαινα σε μια r9 280! Εχω την υλοποιηση της gigabyte και ειναι πραγματικα αθορυβη, μπορει να μην ειναι τερας αλλα για τα λεφτα της ( την πειρα 180 ευρω σε προσφορα) ειναι οτι πιο value for money

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...