GOAKIAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καλημέρα φίλε Redshift και ευχαριστώ για την απάντηση, τον σκληρο που ειχε δεν τον εκανα πρωτα φορματ τον εβαλα οπως ήταν αλλά έβαλαν και έναν ssd και το ξαναδοκίμασα με μόνο τον ssd αλλα και παλι τιποτα δηλαδη αν έφταιγε κάτι τέτοιο,θα το δοκιμάσω το απόγευμα όταν πάω σπίτι,θα κοιτάξω να κάνω αυτό με τις ram που μου ειπες να τις αλλάξω μεταξύ τους, σχετικά με αυτό το προγραμματάκι πως να το τρέξω εφόσον ότι και να βάλω από usb,οθόνες κ.τ.λ δεν ανοίγουν(μόνο το dvd ανοίγει);
Redshift Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 καλημερα φιλε ΠΡΩΤΑ αλλαξε θεση στις μνημες κ βεβαιωσου οτι πατανε σωστα κ σταθερα (τα κλιπσακια τους πρεπει να κλεινουν τελειως κ αβιαστα) επισης με βαση το manual της μητρικης βημα βημα ελεγχεις οτι εχεις κανει ολες τις συνδεσεις σωστα μετα μπες στο bios κ κανε load bios defaults υστερα καις το iso αρχειο σε ενα cd (burn cd image) κ ρυθμιζεις τον υπολογιστη να ξεκινα απο αυτο θα μπει σε ενα περιβαλλον στυλ ms dos θα φορτωσει το διαγνωστικο κ θα αρχισει να ελεγχει τις μνημες σου αστο να δουλεψει κανα 2ωρο ,αν δεν σου βγαλει σφαλματα εισαι οκ απο μνημες αν ειναι ολα οκ με τις μνημες κ το πισι μπαινει στα win θα πρεπει να κανεις φορματ ,δλδ να κανεις καινουργια εγκατασταση windows με drivers κλπ
GOAKIAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Θα τα δοκιμάσω όλα αυτά αλλά στο bios εφόσον δεν δείχνει κάτι πως θα μπώ;
Sheogorath Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Στραβωμένα πινάκια στο socket? Ελπίζω να κάνω λάθος...
GOAKIAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Στραβωμένα πινάκια στο socket? Ελπίζω να κάνω λάθος... Καλημέρα φίλε, θα κάτσω να το δω αυτο που μου λές και θα βγάλω και μερικές φωτογραφίες για να δείτε εσείς που θα ξέρετε καλύτερα από εμένα.
TRILOBYTER Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αν εχεις 32bit windows και διαβαζει 3γιγα μνημης τοτε λογικο ειναι να κολλανε ολα. Τσεκαρε το και αυτο. Ακυρο, τωρα ειδα οτι αγορασες νεα κομματια.
GOAKIAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, δοκίμασα να αλλάξω τις μνήμες ξανα είδα όλα τα καλώδια αλλά τίποτα τελικά, παρακάτω είναι φωτογραφία απο την μητρική και από ότι βλέπω μερικα δοντάκια έχουν στραβώσει,οπότε λογικα ειναι αυτο που φοβόμουν και είπε και ο φίλος Sheogorath? Επίσης ακούγεται και ο ήχος που λογικά είναι από κάποια δυσλειτουργία με δυο γρηγορα και 1 μονο και 1 μονο (μπιπ.μπιπ ....μπιπ ....μπιπ)(δεν ξερω αν βοηθάει αυτό)
Sheogorath Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ναι, φαίνονται στραβομένα πινάκια. Προλαβαίνεις DOA? ΑΜΕΣΑ!
Redshift Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 παιρνεις τσιμπιδακι η οτιδηποτε σε λεπτεπιλεπτη λαβιδα κ ισιωνεις οσο μπορεις τα ποδαρακια του επεξεργαστη Ναι, φαίνονται στραβομένα πινάκια. Προλαβαίνεις DOA? ΑΜΕΣΑ! σοβαρα τωρα? εκτος του οτι θα το δουνε, το θεωρεις σωστο?
Sheogorath Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μερικές φορές έρχονται με στραβομένα πινάκια. Είσαι σίγουρος ότι το έκανε ο φίλος? Και στη τελική ας χάσει ο κατασκευαστής ένα πενηνταρικο απο τα εκατομμύρια του, παρά ο απλός καταναλωτής. 1
Redshift Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 εγω δεν εχω δει doa που να μην το ελεγξουν κ τα στραβωμενα πινς κανουν μπαμ δεν ειναι δυσκολο να τα ισιωσει με λιγη υπομονη κ να γλιτωσει την φασαρια της εγγυησης (κ το πιθανοτατο ξεφτυλικι) στην τελικη ας προσπαθησει κ αν δεν δουλεψει τον παει για doa χωρις να ειναι ολοφανερο οτι του εκανε ζημια
hackerW32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 δυο επιλογες εχεις οπως σου ειπαν, ή το πας πισω και τους λες πως ηρθε ετσι με στραβομενα πινακια (εαν οντος ηρθε ετσι) ή τα ισιωνεις εσυ ή καποιος γνωστος σου
paylidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 οντως... προσωπικά θα το προσπαθούσα μιας και με το καταστημα αμφιβαλλω εαν θα βγει ακρη
GOAKIAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδια και ευχαριστώ για τις απαντήσεις, Προσωπικά δεν θυμάμαι αν ήταν στραβά ή οχι αλλά δεν θέλω να το ρίξω στην εταιρία που το πήρα διότι δεν ξέρω μπορεί να το έκανα εγώ,άλλα όπως βλέπω νομίζω ότι είναι πολύ λιγα τα στραβομένα έως ελάχιστα οπότε θα προσπαθήσω με το τσιμπιδάκι όπως μου είπατε και ότι γίνει,οπότε λογικά αυτός είναι ο λόγος που δεν ανοίγει σωστά το μηχάνημα;
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Είναι πολύ δύσκολο. Κοίτα, ήτανε μέσα και σκόρπια. Αν δεν έχωσες το δαχτύλι σου μέσα δεν νομίζω να τα έκανες εσύ, ζημιά σε 5-6 μπάντες. Αν είναι λιγότερο απο μια βδομάδα απο την αγορά, πηγαινέ την πίσω! Καλή τύχη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα