Werax Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Γεια σε όλους ! Εχω ενα πρόβλημα με χαμηλά frames σε games με την καρτα. πχ. στο dragon age inquisition στην αρχή έπαιζε με 60 στα ultra ενώ στο δάσος έπαιζε απο 40 - 60 fps το εχω αγορασμένο αρα προφανώς εχει ολα τα updates. Ακομα και στα low που το εβαλα έπεφταν τα frames! με gtx 970 και cpu 4690k. Το πρόβλημα ειναι πως και στο watch dogs, far cry 4,dying light,crysis 3,ryse son of rome τα ίδια κανει...λετε να μην δουλευευει σε full load ? και πως μπορω να δω το gpu usage με το fraps? Οι drivers ειναι τελευταία εκδοση. 1
hackerW32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 κανε μονιτορ μεσω του msi afterburner, οταν δεις fps drops κανε alt+tab και κοιτα τι παιζει με cpu-gpu load τα textures εχεις δοκιμασει να τα μειώσεις; μετα εγω θα αφερουσα με ddu τον driver και θα τον ξαναπερναγα
Werax Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν μου βγαζει OSD το afterburner.. btw εσεις σε τι settings το παίζετε και ποσα fps πιάνει το dragon age?
mellodos Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μην περιμένεις 60αρια και φουλ γραφικά στα games που αναφέρεις. Επίσης το inquisition σου πέφτει μόνο στα 40 γιατί εισαι στην αρχή. Μετά θα πέφτει και περισσότερο....
hackerW32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ουτε και εγω καταφερα ποτε να βαλω osd, εγω απλα κανω alt+tab και βλεπω τι εχει καταγραψει στο usage, τσεκαρε αυτο μηπος θελει και το Rivatuner μαζι;
Werax Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 καλα δεν υπαρχει καποιο για osd? really δηλαδή δεν τα πιάνει μια gtx 970 ? αμα ειναι οκ μην ανησυχώ οτι εχει καποιο πρόβλημα... Ας πει κάποιος με μια 970 ποσα πιάνει σε καποιο απο αυτα τα games και ενα 3dmark score για να τα συγκρίνω.. Αμα ειναι ειναι πάμε για ps4 για next gen games αφου τα 30 fps δείχνουν ποιο σταθερά απο οτι τα 40-50 στο pc που ειναι ενοχλητικά.... Αν και δεν ξέρω υποτίθεται οτι μια gtx 970 θα έπαιζε αυτα τα games 1080p 60 fps max settings. Περιμένω απο άλλον λοιπόν να μου πει της δικές του επιδώσεις με την 970!
giannisXXX Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ουτε και εγω καταφερα ποτε να βαλω osd, εγω απλα κανω alt+tab και βλεπω τι εχει καταγραψει στο usage, τσεκαρε αυτο μηπος θελει και το Rivatuner μαζι; Εννοείτε! btw εγώ χρησιμοποιώ hwinfo + riva tuner 6.3 1
Werax Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 http://prntscr.com/6u2mmr gpu usage 80% τοσο πρεπει να ειναι ? λετε να εχω θεμα με την ραμ? εχω 8 gb το tomb raider έπαιζε μια χαρά πάντως μονο με αυτα τα καινουργια εχω θεμα
babisflou7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 τσεκαρε κ στα windows το power saver σουξου να ειναι σε performance mode
Werax Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ολα ειναι στο performance mode τεσπα μάλλον εχει θέμα το ίδιο το game μονο όταν ειμαι σε πόλη πέφτουν τα fps ενω οταν ειμαι εξω τρέχει 60 fps το dragon age στα ultra... για 10-15 npcs να πέφτουν τόσο πολυ τα fps λογικα ειναι θέμα optimazation αφου και τα cutscenes στα 30 fps παίζουν. κακό console port. Κατέβασα το AA τιποτα αλλο που να κατεβάσω μην εχω θέμα στης πόλης? στο 3dmark εχω 12500 score αρα μια χαρα ειναι καρτα... ο i5 ειναι καλα στα 7000 score?
Sakiz105 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Dai σε μερικες περιοχες πεφτω μεχρι 30 fps αλλα με 99% usage δηλαδη δεν ειναι θεμα της καρτας απλα τα εχω ολα full (+ ανεβασμενα απο control panel nvidia) Watch dogs κατεστραμενο παιχνιδι σε ολες τις καρτες το ιδιο κανει,acu παλι σε καμια καρτα δεν βαραει 99% usage,dying light κατεβασε το distance κατω απο 50% αλλιως παλι θα ειναι 80~ load (θεμα παιχνιδιου και παλι).Far cry 4 δεν ειχα θεμα απο τον driver 347.25 και μετα.Crysis 3 και Ryse δεν εχω δοκιμασει. Καλου κακου κατέβασε το ddu (display driver uninstaller) και κανε απεγκατασταση τους drivers σε safe mode οπως σου λεει.Μετα κατέβασε τον τελευταίο driver απο το site της nvidia (350.12) και κάνε εγκατάσταση Επίσης πήγαινε στο control πανελ και επέλεξε ανισοτροπικο φιλτραρισμα -> 16x MFAA -> ενεργό Εξομάλυνση ορίων διαφάνεια -> Πολλαπλό δείγμα Εξομάλυνση ορίων τροπος λειτουργίας -> ενίσχυση της εφαρμογής Εξομάλυνση ορίων ρυθμιση -> 2x Φιλτραρισμα υφης -> Υψηλη ποιοτητα αποθηκευση Εγω εχω ενεργοποιημένο και τον καθετο συγχρονισμο και τον βγάζω απο το προφιλ του game στην δεξια καρτελα Το θεμα με το low usage ειναι λογο του χαμηλου draw calls απο το dx11.Οποτε καλυτερα να ανεβάσεις φιλτρα και να εχεις τρομερη εικόνα με 99% usage και 5 fps λιγοτερα παρα αυτό το πράγμα που γινεται στα νεα games
Werax Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 thnks man btw το AA το εχεις ανοιχτό σε far cry 4 και dragon age ? αν ναι ποσο χ2?
Sakiz105 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ναι x2 αλλα μονο απτο control panel της nvidia ingame οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα