mpampiskapa Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Παιδιά καθώς πήγα να μπω σε ενα παιχνίδι έκανε ενα θορύβο μέσα το κουτί μου έβγαλε μπλε οθόνη και μου έβγαλε αυτό το μύνημα.... πριν 2 εβδομάδες αλλαξα μνήμη Ραμ.. στο ίντερνετ διάβασα οτι μπορεί να φταίει ή ή Ραμ ή ο σκληρός δίσκος έβαλα την παλιά Ραμ και παλι τα ίδια δεν μου είχε ξανά κανει τέτοιο πρόβλημά..
Iris_89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Από τι αποτελείται ο υπολογιστής? Τεχνικά χαρακτηρηστικά?
mpampiskapa Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ι5 επεξεργαστή 8γβ Ραμ SAPPHIRE R9 270 x κάρτα γραφικών windows 8
Iris_89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 http://www.reviversoft.com/blog/2013/05/kernel-data-inpage-error/?ncr=1&lang=en
mpampiskapa Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το διάβασα πριν αυτό.. το θέμα είναι οτι δεν άνοιγε καθόλου ... άνοιξα το κουτί έβγαλα τον σκληρό τον ξανά έβαλα και άνοιξε... μήπως έφταιγε το παιχνίδι επειδή είναι αρκετά βαρύ;; και κρασσαρε ο σκληρός;
sp3cial Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Και εγώ αυτό το πρόβλημα έχω.. Bρήκα αυτό το βιντεο αλλά δεν μπορώ να κάνω chkdsk. Προσπαθώ να το βάλω να κάνει και δεν κάνει ούτε με το reboot Προσπάθησα να κάνω downgrade σε win 7 απο 8 και μου έβγαλε σφάλμα δεν κατάφερα να κάνω φορμάτ τον C: με τίποτα. Το memtest δεν δουλεύει στα 8.1 απο ότι καταλαβα..
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Το memtest δεν δουλεύει στα 8.1 απο ότι καταλαβα.. Το memtest δεν εχει σχεση με το λειτουργικο, καθως δεν το νοιαζει εαν υπαρχει λειτουργικο μια και δεν τρεχει μεσω αυτου. Btw σου εχω απαντησει και εδω Για την ιστορια, το γεγονος πως εχεις το ιδιο bugcode με τον ts δεν σημαινει πως αντιμετωπιζετε το ιδιο προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα