Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καθώς πήγα να μπω σε ενα παιχνίδι έκανε ενα θορύβο μέσα το κουτί μου έβγαλε μπλε οθόνη και μου έβγαλε αυτό το μύνημα.... πριν 2 εβδομάδες αλλαξα μνήμη Ραμ.. στο ίντερνετ διάβασα οτι μπορεί να φταίει ή ή Ραμ ή ο σκληρός δίσκος έβαλα την παλιά Ραμ και παλι τα ίδια δεν μου είχε ξανά κανει τέτοιο πρόβλημά..

Δημοσ.

Το διάβασα πριν αυτό.. το θέμα είναι οτι δεν άνοιγε καθόλου ... άνοιξα το κουτί έβγαλα τον σκληρό τον ξανά έβαλα και άνοιξε... μήπως έφταιγε το παιχνίδι επειδή είναι αρκετά βαρύ;; και κρασσαρε ο σκληρός;

Δημοσ.

Και εγώ αυτό το πρόβλημα έχω.. Bρήκα αυτό το βιντεο αλλά δεν μπορώ να κάνω chkdsk. Προσπαθώ να το βάλω να κάνει και δεν κάνει ούτε με το reboot

Προσπάθησα να κάνω downgrade σε win 7 απο 8 και μου έβγαλε σφάλμα δεν κατάφερα να κάνω φορμάτ τον C: με τίποτα.

Το memtest δεν δουλεύει στα 8.1 απο ότι καταλαβα.. 

• Moderators
Δημοσ.

Το memtest δεν δουλεύει στα 8.1 απο ότι καταλαβα..

Το memtest δεν εχει σχεση με το λειτουργικο, καθως δεν το νοιαζει εαν υπαρχει λειτουργικο μια και δεν τρεχει μεσω αυτου. Btw σου εχω απαντησει και εδω

Για την ιστορια, το γεγονος πως εχεις το ιδιο bugcode με τον ts δεν σημαινει πως αντιμετωπιζετε το ιδιο προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...