Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν σε νοιαζουν αστικα κινητα κτλ οκ.αν ομως μιλας πολυ και τα περνας αυτα τα ορια τοτε......μαλλον δεν ειναι καλη επιλογη.

επρεπε να δεις και σε εναλλακτικους τι παιζει γιατι θα εβρισκες πιστευω ισως και καλυτερες τιμες ή προσφορες με δωρεαν αστικα υπεραστικα και πολυ μεγαλυτερο αριθμο λεπτων προς κινητα.(και για εξωτερικο πολλες φορες σε σταθερα)

Δημοσ.

αν δεν σε νοιαζουν αστικα κινητα κτλ οκ.αν ομως μιλας πολυ και τα περνας αυτα τα ορια τοτε......μαλλον δεν ειναι καλη επιλογη.

επρεπε να δεις και σε εναλλακτικους τι παιζει γιατι θα εβρισκες πιστευω ισως και καλυτερες τιμες ή προσφορες με δωρεαν αστικα υπεραστικα και πολυ μεγαλυτερο αριθμο λεπτων προς κινητα.(και για εξωτερικο πολλες φορες σε σταθερα)

Επειδή ήθελα τηλεόραση, καλύτερη προσφορά πιστεύω πως είναι αυτή της forthnet. Αστικά-υπεραστικά και κινητά δεν κάνω ιδιαίτερα. Αλλά επειδή υπάρχουν μικρά παιδιά, με ενδιαφέρει κυρίως κάποιο παιδικό πρόγραμμα και λίγο αθλητικά. Το ξέρω ότι ο ΟΤΕ γενικά είναι ακριβότερος, αλλά έχω την εντύπωση πως αυτή είναι καλή προσφορά για ΟΤΕ. Μου είχαν κάνει και στο παρελθόν από ΟΤΕ κάποιες προσφορές, αλλά όχι τόσο κάτω όσο αυτή. Θα δούμε, στο ΟΤΕ TV η προσφορά είναι για ένα χρόνο, μετά αν κάτι δεν μου αρέσει διακόπτω. Αλήθεια ο εξοπλισμός μου μένει μετά το χρόνο, ή θα πρέπει εάν διακόψω να τον επιστρέψω;

Δημοσ.

παλια τον χαριζαν.πλεον ειναι χρησιδανειο οποτε τον επιστρεφεις θεωρητικα.στην πραξη ειναι αχρηστος διοτι θα παρεις ενα απο τα χειροτερα ρουτερ που ειναι το zte.οποτε εγω στην θεση σου θα αγοραζα και καποιον καλυτερο εξοπλισμο εμποριου με 40-50 ευρω.

Δημοσ.

παλια τον χαριζαν.πλεον ειναι χρησιδανειο οποτε τον επιστρεφεις θεωρητικα.στην πραξη ειναι αχρηστος διοτι θα παρεις ενα απο τα χειροτερα ρουτερ που ειναι το zte.οποτε εγω στην θεση σου θα αγοραζα και καποιον καλυτερο εξοπλισμο εμποριου με 40-50 ευρω.

Οχι δεν αναφέρομαι στο Router, αλλά στον εξοπλισμό του ΟΤΕ TV, το πιάτο και τον αποκωδικοποιητή . Αν μετά το πέρας της σύμβασης του ενός χρόνου θα πρέπει να τα επιστρέψω, ή μπορώ να τα κρατήσω και έτσι να έχω πρόσβαση σε ξένα δορυφορικά κανάλια.

Δημοσ.

Οχι δεν αναφέρομαι στο Router, αλλά στον εξοπλισμό του ΟΤΕ TV, το πιάτο και τον αποκωδικοποιητή . Αν μετά το πέρας της σύμβασης του ενός χρόνου θα πρέπει να τα επιστρέψω, ή μπορώ να τα κρατήσω και έτσι να έχω πρόσβαση σε ξένα δορυφορικά κανάλια.

αυτο δεν το ξερω.αν πληρωνεις για τον αποκωδικοποιητη λογικα τον κρατας μετα αν ειναι δωρεαν ειλικρινα δεν ξερω.σε forthnet και εξοπλισμο router και αποκωδικοποιητη κτλ στα αφηνουν σε οτε το ρουτερ το δινεις πισω αλλα για τα υπολοιπα δεν ξερω.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με Router μιας και αναφερθήκαμε σε αυτό; Τα Router που δίνουν οι εταιρείες είναι ρυθμισμένα, κατά κάποιο τρόπο, από αυτές. Εάν πάρω ένα άλλο Router θα χρειάζεται κάποια ρύθμιση, ή απλώς το συνδέω στις πρίζες και έχω internet; Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να μπορώ να μπαίνω στις ρυθμίσεις του router και να μπορώ να αλλάζω τον κωδικό, ή κάποιες ρυθμίσεις. Σε ένα παλιό router της WIND που έχω, από εποχής TELLAS, ένα Gennet Oxygen, είχα κάνει εγκατάσταση με CD στο laptop και εάν ήθελα να κάνω μία ρύθμιση, έπρεπε το router να είναι συνδεδεμένο με Ethernet.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με Router μιας και αναφερθήκαμε σε αυτό; Τα Router που δίνουν οι εταιρείες είναι ρυθμισμένα, κατά κάποιο τρόπο, από αυτές. Εάν πάρω ένα άλλο Router θα χρειάζεται κάποια ρύθμιση, ή απλώς το συνδέω στις πρίζες και έχω internet; Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να μπορώ να μπαίνω στις ρυθμίσεις του router και να μπορώ να αλλάζω τον κωδικό, ή κάποιες ρυθμίσεις. Σε ένα παλιό router της WIND που έχω, από εποχής TELLAS, ένα Gennet Oxygen, είχα κάνει εγκατάσταση με CD στο laptop και εάν ήθελα να κάνω μία ρύθμιση, έπρεπε το router να είναι συνδεδεμένο με Ethernet.

a.gennet = χαλια.επρεπε να κλεισει αυτη η εταιρεια.ειναι και ελληνικη.

β.ναι μπορεις να βαλεις οτι εταιρεια θες.απλα περνας username/password vpi 8 vci 35.αναλογως τον παροχο.μερικοι παροχοι δεν εχουν καν Username/password Οποτε το βαζεις πανω και παιζει ή απλα βαζεις οτι Username/password θες.το 8/35 συνηθως ειναι ετοιμο.απλα πρεπει να προσεξεις να παρεις router αναλογα με την γραμμη σου αν ειναι adsl over pots(Pstn,annex a) ή adsl over isdn(bra,annex B)

δεν χρειαζεται το cd αλλα μπαινεις απευθειας μεσα απο την Ip.

το ρουτερ σεταρετε ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα .αλλα γινεται ακομα και Remotely.ναι τα ρουτερ τον παροχων ειναι λιγο Preconfigured αλλα αυτο δεν λεει κατι.,παλι μπορεις να κανεις αλλαγες πχ στο Wifi ή στο port forward.απλα οι παροχοι οι πιο πολλοι δινουν zte που ειναι για πεταμα οποτε η αγορα ενος του εμποριου ειναι μια καλη επενδυση.μπορεις ακομα και να παρεις και vdsl router ωστε μελλοντικα αμα βαλεις vdsl να εχεις και ενα καλο ρουτερ.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας, θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου σε ένα πρόβλημα που έχω. Είμαι στη Wind εδώ και αρκετά χρόνια, από εποχή Tellas. Μου έκαναν μία καλή προσφορά από ΟΤΕ και δέχτηκα να επιστέψω. Τον Απρίλιο του 2014, αν θυμάμαι καλά, με είχαν πάρει τηλέφωνο από τη Wind, μόνοι τους και χωρίς να τους έχω ζητήσει κάποια προσφορά, ή να τους έχω «απειλήσει» εν μέρει ότι θα φύγω και μου έκαναν τηλεφωνικώς προσφορά για μείωση του παγίου και μάλιστα μου είπαν ότι η προσφορά αυτή της χαμηλότερης τιμής θα ισχύει για όσο είμαι στη Wind. Δεν με δέσμευαν για κάποιο χρονικό διάστημα. Τώρα που έκανα τη φορητότητα, με πήραν από τη Wind, όχι απλώς για να μου κάνουν κάποια αντιπρόταση για να μη φύγω, αλλά για να μου πουν ότι σε περίπτωση που πάρω την τηλεφωνική γραμμή από τη Wind, θα με χρεώσουν με ένα ποσό 110€ περίπου αν θυμάμαι καλά, γιατί η προσφορά που μου είχαν κάνει πέρυσι από τη Wind, ήταν για 24 μήνες και σε περίπτωση που φύγω θα πρέπει να πληρώσω τη διαφορά. Τι λέτε γι' αυτό, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι έμμεσο τέχνασμα της Wind με την προϋπόθεση να μείνω; Σε περίπτωση που μου στείλουν έναν τέτοιο λογαριασμό τι να κάνω, να απευθυνθώ στην ΕΕΤΤ; Να τονίσω ότι δεν έχω υπογράψει κάτι, σχετικά με την προσφορά, ήταν τηλεφωνικώς και η υπάλληλος θυμάμαι ότι μου είχε πει πως η προσφορά αυτή θα ισχύει για όσο καιρό είμαι στη Wind.    

Δημοσ.

Εγώ εχω οτε τν απο βαθμο πρώτης συγγένειας με τιμη 21.90 και αν παω και στον οτε με 24 απεριοριστα αστικα υπερ. Κ 30λ προς κινητα 47.90 ενω αν μεινω wind θα παρω ολα τα υπολοιπα του οτε απλα θα εχω 5 ωρες προς κινητα με 17.90...τι μου προτείνεται;47.90 ολα οτε;η 21,90 οτε τν και 17.90 wind?

Δημοσ.

Εγώ εχω οτε τν απο βαθμο πρώτης συγγένειας με τιμη 21.90 και αν παω και στον οτε με 24 απεριοριστα αστικα υπερ. Κ 30λ προς κινητα 47.90 ενω αν μεινω wind θα παρω ολα τα υπολοιπα του οτε απλα θα εχω 5 ωρες προς κινητα με 17.90...τι μου προτείνεται;47.90 ολα οτε;η 21,90 οτε τν και 17.90 wind?

Αν παίζεις online παιχνίδια ή ασχολείσαι με uploading και downloading όχι σε torrents θα έλεγα να πας ΟΤΕ μιας και έχει καλύτερη διασύνδεση με το εξωτερικό.

Δημοσ.

η διαφορα στα δυο πακετα ειναι απλα τα κινητα.εξαρτατε αν τα χρησιμοποιεις η οχι.εκτος αν δεν θες καθολου το ote tv οποτε παμε αλλου.

Δημοσ.

Τον ΟΤΕ TV θα τον κρατήσω σίγουρα... Απλά η διαφορά είναι μεταξύ κινητών και αν και φοσον ο ΟΤΕ είναι καλύτερος από wind για να δώσω τα παραπάνω χρηματα

Δημοσ.

Η διαφορά επ ουδενί δεν είναι μόνο -και απλά- μεταξύ των κινητών..
Καταρχήν η wind δίνει το σχεδόν 30% των συνδέσεων μέσω nat διότι έχει ξεμείνει από ip's.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...