gtsantalis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Γεια σας, σκέφτομαι να βάλω μαζί με ίντερνετ και πρόγραμμα για τηλεόραση. Είμαι ανάμεσα σε hol και forthnet. Για οτε δεν το έψαξα γιατί νομίζω πως είναι ακριβότερα. Βασικά αυτό που με νοιάζει είναι να έχω καλό σήμα ίντερνετ και στη τηλεόραση μέσα από το πρόγραμμα να βλέπω ταινίες, ντοκιμαντέρ και αθλητικά. Για λεπτά προς σταθερά ή κινητά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου όπως ούτε και το vdsl. Τα λεφτά που είμαι διατεθειμένος να δίνω είναι γύρω στα 30-35€.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 H hol δινει Iptv η forthnet Δινει πιατο.το καθενα εχει τα συν και τα πλην.το πιατο εχει το καλο οτι δεν τρως ταχυτητα και ειναι ξεχωριστη εγκατασταση και δεν σου απαγορευει να αλλαξεις ρουτερ.το Hol tv παιζει απο το ιντερνετ οποτε ναι ειναι απλο στην χρηση δεν στηνεις πιατο αλλα θεωρητικα πρεπει να παιξεις με το ρουτερ του παροχου και δεν μπορεις να βαλεις δικο σου οπως και τρως και bandwidth ειδικα αμα μιλαμε για τιποτα Hd.
gtsantalis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Άρα την hol την βγάζω από την επιλογή μου. Απ'ότι είδα για ΟΤΕfullpack μαζί με ίντερνετ χωρίς καθόλου χρόνο προς σταθερά βγαίνει κοντά στα 45€. Αξίζει αυτή η διαφορά σε σχέση με το nova3play που είναι startpack; Γιατί με το startpack μόνο ντοκιμαντέρ πιστεύω να αξίζουν.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ο οτε παιζει και με πιατο παιζει και με Iptv.θα προτιμουσα το πιατο.τωρα Nova ή Ote tv αυτο το αποφασιζεις εσυ.συνηθως ο οτε βγαινει πιο ακριβως αλλα παρε τιμες για να εισαι πιο σιγουρος.και εξαρτατε και τι βλεπεις στην tv.
RSi_Weaver Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Καλησπέρα αν μου επιτρέπεις δουλεύω σε callcenter προώθησης Forthnet και μπορώ να σου πω ακριβώς τι περιέχει . Στα 3play το startpack έχει πολυ καλό προγραμμα σε ξένες σειρές ντοκιμαντερ και σε εκαπαιδευτικά θεματα.Τώρα τα αθλητικά στο startpack είναι 7 κανάλια που προβάλλονται μαγνητοσκοπημένοι αγώνες και αλλα αθληματα μικρότερης εμβέλειας. Στα 39,90 δινουν το Νovasport1 και το Novacinema1 και θεωρώ ότι ειναι το καλύτερο πακέτο όσον αφορά ποικιλία θεάματος και τιμής. Με όλα τα Cinema πας στα 44,90, με τα Sportspack πας 49.80. Στα δυο τελευταία πακέτα είναι δώρο και ο αποκωδικοποιητής ενώ στο startpack δίνεις 49,00 την ημέρα που θα έρθει ο τεχνικός για την εγκατάσταση. Η εργασία του τεχνικού και το πιάτο είναι σε όλα τα πακέτα δωρεάν.
giachtas Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την επιλογή πάροχου. Είμαι στη WIND αρκετά χρόνια, από τότε που ήταν TELLAS. Μάλιστα έχω και συνδυαστική προσφορά σταθερού με κινητό, 120 λεπτά προς όλους σε F2G. Όμως επειδή ενδιαφέρομαι για TV, σκέφτομαι να γυρίσω στον ΟΤΕ. Είναι πιο ακριβός, σχετικά με τις άλλες εταιρείες, αλλά απ' ότι έχω ακούσει, είναι πιο σταθερός, τουλάχιστον στο internet. Αλήθεια έχει κάποια άλλη εταιρεία, εκτός από τον ΟΤΕ ιδιόκτητο δίκτυο, ή ακόμη εξυπηρετούνται μέσω των γραμμών του ΟΤΕ; Υπάρχει θα μου πείτε και η επιλογή της Forthnet/Nova που είναι πιο οικονομική. Αληθεύει ότι τη Nova θα την πάρει, ή την έχει αγοράσει ο ΟΤΕ; Σκέφτομαι και την επιλογή του OTE TV σαν μεμονωμένη υπηρεσία και να συνεχίσω να είμαι στη WIND, γίνεται αυτό έτσι; Με 21€ αν δεν κάνω λάθος, μπορώ να έχω μόνο το OTE TV, ενώ 17,50€ κοστίζει εάν είμαι στον ΟΤΕ. Στη WIND πληρώνω 20€ το μήνα, με απεριόριστα σταθερά/υπεραστικά, 24MB internet(!) και 30 λεπτά προς κινητά. Αυτά στον ΟΤΕ θα τα έχω με 25€ σχεδόν.
faronas Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Γεια σας, σκέφτομαι να βάλω μαζί με ίντερνετ και πρόγραμμα για τηλεόραση. Είμαι ανάμεσα σε hol και forthnet. Για οτε δεν το έψαξα γιατί νομίζω πως είναι ακριβότερα. Βασικά αυτό που με νοιάζει είναι να έχω καλό σήμα ίντερνετ και στη τηλεόραση μέσα από το πρόγραμμα να βλέπω ταινίες, ντοκιμαντέρ και αθλητικά. Για λεπτά προς σταθερά ή κινητά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου όπως ούτε και το vdsl. Τα λεφτά που είμαι διατεθειμένος να δίνω είναι γύρω στα 30-35€. Μπορείς να βάλεις το nova3play που έχει 29,90 με ντοκιμαντερ και πολλά κανάλια http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/3play/?utm_source=forthnet.gr&utm_medium=referral&utm_content=carousel-forthnet&utm_campaign=3play-forthnet
geekas Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την επιλογή πάροχου. Είμαι στη WIND αρκετά χρόνια, από τότε που ήταν TELLAS. Μάλιστα έχω και συνδυαστική προσφορά σταθερού με κινητό, 120 λεπτά προς όλους σε F2G. Όμως επειδή ενδιαφέρομαι για TV, σκέφτομαι να γυρίσω στον ΟΤΕ. Είναι πιο ακριβός, σχετικά με τις άλλες εταιρείες, αλλά απ' ότι έχω ακούσει, είναι πιο σταθερός, τουλάχιστον στο internet. Αλήθεια έχει κάποια άλλη εταιρεία, εκτός από τον ΟΤΕ ιδιόκτητο δίκτυο, ή ακόμη εξυπηρετούνται μέσω των γραμμών του ΟΤΕ; Υπάρχει θα μου πείτε και η επιλογή της Forthnet/Nova που είναι πιο οικονομική. Αληθεύει ότι τη Nova θα την πάρει, ή την έχει αγοράσει ο ΟΤΕ; Σκέφτομαι και την επιλογή του OTE TV σαν μεμονωμένη υπηρεσία και να συνεχίσω να είμαι στη WIND, γίνεται αυτό έτσι; Με 21€ αν δεν κάνω λάθος, μπορώ να έχω μόνο το OTE TV, ενώ 17,50€ κοστίζει εάν είμαι στον ΟΤΕ. Στη WIND πληρώνω 20€ το μήνα, με απεριόριστα σταθερά/υπεραστικά, 24MB internet(!) και 30 λεπτά προς κινητά. Αυτά στον ΟΤΕ θα τα έχω με 25€ σχεδόν. Θα σου πρότεινα να μείνεις στην Wind με 20/μήνα αφού είσαι ικανοποιημένος και να πας σε τηλεόραση ΟΤΕ που έχει το πιο πλήρες πακέτο.
giachtas Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Θα σου πρότεινα να μείνεις στην Wind με 20/μήνα αφού είσαι ικανοποιημένος και να πας σε τηλεόραση ΟΤΕ που έχει το πιο πλήρες πακέτο. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Όντως αυτές τις δύο λύσεις σκέφτομαι, ή να πάω στο 3play της NOVA, ή να πάρω μόνο το ΟΤΕ TV. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα αθλητικά, όσο παιδικά προγράμματα, μιας και υπάρχουν στο σπίτι μικρά παιδιά. Γιαυτό ρώτησα εάν έχετε ακούσει τίποτα σχετικά με την αγορά της NOVA από τον OTE.
ariannaki85 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Και εγω θα σου λεγα τη 2η επιλογη αφού η wind εχει την πιο σφτηνή τηλεφωνία και στο σταθερό τουλάχιστον κανένα προβλήμα 1
faronas Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Όντως αυτές τις δύο λύσεις σκέφτομαι, ή να πάω στο 3play της NOVA, ή να πάρω μόνο το ΟΤΕ TV. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα αθλητικά, όσο παιδικά προγράμματα, μιας και υπάρχουν στο σπίτι μικρά παιδιά. Γιαυτό ρώτησα εάν έχετε ακούσει τίποτα σχετικά με την αγορά της NOVA από τον OTE. αυτή η εξαγορά ακούγεται εδώ και 1,5 χρόνο και τπτ δεν έχει γίνει . Γενικότερα εκτός από τον οτε θέλει να την εξαγοράσει και η vodafone τη nova προφανώς λόγω του μεγάλου αριθμού συνδρομητών που έχει . Αλλά αυτό δεν σε απασχολεί γιατί ακόμη και εξαγορά να γίνει δεν θα αλλάξει κάτι λογικά . Στο nova 3play η τιμή είναι σταθερή για πάντα και δεν αλλάζει .
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την επιλογή πάροχου. Είμαι στη WIND αρκετά χρόνια, από τότε που ήταν TELLAS. Μάλιστα έχω και συνδυαστική προσφορά σταθερού με κινητό, 120 λεπτά προς όλους σε F2G. Όμως επειδή ενδιαφέρομαι για TV, σκέφτομαι να γυρίσω στον ΟΤΕ. Είναι πιο ακριβός, σχετικά με τις άλλες εταιρείες, αλλά απ' ότι έχω ακούσει, είναι πιο σταθερός, τουλάχιστον στο internet. Αλήθεια έχει κάποια άλλη εταιρεία, εκτός από τον ΟΤΕ ιδιόκτητο δίκτυο, ή ακόμη εξυπηρετούνται μέσω των γραμμών του ΟΤΕ; Υπάρχει θα μου πείτε και η επιλογή της Forthnet/Nova που είναι πιο οικονομική. Αληθεύει ότι τη Nova θα την πάρει, ή την έχει αγοράσει ο ΟΤΕ; Σκέφτομαι και την επιλογή του OTE TV σαν μεμονωμένη υπηρεσία και να συνεχίσω να είμαι στη WIND, γίνεται αυτό έτσι; Με 21€ αν δεν κάνω λάθος, μπορώ να έχω μόνο το OTE TV, ενώ 17,50€ κοστίζει εάν είμαι στον ΟΤΕ. Στη WIND πληρώνω 20€ το μήνα, με απεριόριστα σταθερά/υπεραστικά, 24MB internet(!) και 30 λεπτά προς κινητά. Αυτά στον ΟΤΕ θα τα έχω με 25€ σχεδόν. ολοι οι παροχοι πατανε πανω στα καλωδια του οτε.το θεμα σταθεροτητας ειναι σχετικο.εχει να κανει με τον χαλκο και με το Profile.
giachtas Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ολοι οι παροχοι πατανε πανω στα καλωδια του οτε.το θεμα σταθεροτητας ειναι σχετικο.εχει να κανει με τον χαλκο και με το Profile. Με τις οπτικές ίνες τι γίνεται; Όταν πριν από μερικά χρόνια (Πάτρα τουλάχιστον που είμαι) έσκαβαν και περνούσαν καλώδια, αυτά δεν ήταν καλώδια οπτικών ινών; Δεν έχω ακούσει κάτι πάλι. Και αυτά τότε, απ' ότι είχα ακούσει, δεν ήταν μόνο του ΟΤΕ, αλλά και άλλων παρόχων.
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Με τις οπτικές ίνες τι γίνεται; Όταν πριν από μερικά χρόνια (Πάτρα τουλάχιστον που είμαι) έσκαβαν και περνούσαν καλώδια, αυτά δεν ήταν καλώδια οπτικών ινών; Δεν έχω ακούσει κάτι πάλι. Και αυτά τότε, απ' ότι είχα ακούσει, δεν ήταν μόνο του ΟΤΕ, αλλά και άλλων παρόχων. η οπτικη ινα ειναι α.για τον κορμο του δικτυου.β.για τα kv (vdsl) που αντικαθιστουν τα παλια καφαο. γ.για εταιρικους πελατες που πληρωνουν αρκετα λεφτα και παιρνουν ινα μεχρι μεσα τον χωρο.και καποιες φορες πιλοτικα ftth. o adsl/vdsl πελατης παιζει ειτε με χαλκο απο αστικο κεντρο μεχρι το σπιτι του ειτε με χαλκο απο το Kv Μεχρι το σπιτι του.σε ολες τις περιπτωσεις ειναι του οτε ο χαλκος.το ιδιοκτητο δικτυο adsl/vdsl αναφερεται στην παρουσα φαση στον ιδιοκτητο εξεξοπλισμο του παροχου.περισσοτερα info στο θεμα της υπογραφης μου.
giachtas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Γεια σας, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι. Μου έκαναν μία, θα έλεγα, καλή προσφορά από ΟΤΕ και δέχτηκα. Με 20,90€ 250 λεπτά προς σταθερά, 30 λεπτά προς κινητά και 24mbps και με 15,90€ το ΟΤΕ TV προσφορά για έναν χρόνο. Νομίζω ότι είναι αρκετά καλή για ΟΤΕ, τι λεττε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα