Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ακουσει κ παλιοτερα για αυτο http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=4768
αλλα μιας κ δεν ειχε να κανει με την γειτονια μου δεν ασχοληθηκα.
Μιας κ ετοιμαζομαι να μετακομισω σκεφτομουν να παω προς την περιοχη που καλυπτεται απο το FTTH της Forthnet.
Αναρωτιομουν αν εχουμε κανεναν συνδρομητη τους εδω, κ πως ειναι τα πραγματα με το FTTH (αν υπαρχει ακομη :P ) πχ τιμες, σταθεροτητα δικτυου, κ ποσο ευκολο ειναι να αποκτηθεί (ισως καποια εργασια στο κτηριο? κτλ)

Δημοσ.

Μόνο που η φορθνετ πάει για φούντο,οπότε δε σου δίνω και πολλές ελπίδες.

Και που το βασιζεις αυτο?

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο που η φορθνετ πάει για φούντο,οπότε δε σου δίνω και πολλές ελπίδες.

Συγνώμη αλλα που το στηρίζεις αυτο ?

• Like 1
Δημοσ.

Mαλλον το λεει γιατι θελουν να την αγορασουν WIND ή Vodafone.... Δεν ηξερα οτι οταν εξαγοραζετε μια εταιρια παει για φουντο...

Δημοσ.

Όσο αφορά αυτο που ρωτάς καλό ειναι να μιλήσεις με την forthnet ακριβώς για την οδό που θα είσαι γιατι νομίζω ειναι μόνο για μια περιοχή της νέας σμύρνης δεν ειναι για ολη την περιοχή μιας και ειναι πιλοτικό 

• Like 1
Δημοσ.

Όσο αφορά αυτο που ρωτάς καλό ειναι να μιλήσεις με την forthnet ακριβώς για την οδό που θα είσαι γιατι νομίζω ειναι μόνο για μια περιοχή της νέας σμύρνης δεν ειναι για ολη την περιοχή μιας και ειναι πιλοτικό 

Nαι το γνωριζω φιλε Spank, εχω σκοπο να ρωτησω, ισως απο βδομαδα γιατι ειμαι εκτος Αθηνων, για την ακριβεια η καλυψη ειναι αυτη, και εχω βρει αρκετα διαμερισματα εκει.

FTTH%20N.Smyrni%20Building%20Coverage__.

Δημοσ.

Mαλλον το λεει γιατι θελουν να την αγορασουν WIND ή Vodafone.... Δεν ηξερα οτι οταν εξαγοραζετε μια εταιρια παει για φουντο...

μέχρι και ο οτε ήθελε να εξαγοράσει τη forthnet -nova .  Όπως δείχνουν όλοι θέλουν να την εξαγοράσουν επειδή η Nova έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στη συνδρομητική τηλεόραση με πάνω από 500.000 συνδρομητές . Γενικά η forthnet -nova πάει πολύ καλά όπως δείχνουν τα πράγματα  http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1322555/forthnet-pros-enarxh-syzhthseon-gia.html  . Για το θέμα που αναφέρεις να απευθνθείς για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799

• Like 1
Δημοσ.

Εν συντομία,οι δανειακές υποχρεώσεις της εταιρίας είναι υπέρογκες,και ενώ θέλαν οι άραβες να μετατρέψουν την επερχόμενη πώληση σε πλειοδοσία,με την απώλεια των δικαιωμάτων cl για την περίοδο 15-18,το προσφερόμενο τίμημα από wind-voda και οτέ θα είναι κατά τι μικρότερο από τις μη δεσμευτικές που είχαν καταθέσει πριν το Πάσχα.

Οπότε,ή απλά θα κλείσει ή θα πωληθεί φθηνά,και είναι άγνωστο αν ο νέος ιδιοκτήτης θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη ή και χρήση-ίσως και σπάσιμο σε επιμέρους κομμάτια, του ήδη υφιστάμενου δικτύου.

Δημοσ.

α.σχετικα με το ftth.ειναι οπτικη ινα οποτε ναι ειναι σταθερο.ταχυτητα 100/10 η 150/10 δεν θυμαμαι.(σε speedtest ειχα δει 100/10)(sppedtest.net)Ping με dns forthnet 2ms!

τωρα για το θεμα πωλησης.

Κανενας παροχος δεν προκειται να παει για φουντο γιατι πολυ απλα θα εξαγοραστει απο αλλον για να παρει τους πελατες του.Αλλο τοσο η forthnet/nova που εχει τοσους πελατες.οποτε στην ουσια οτι και να γινει απο καποιον θα αγοραστει.αν αυτος την ονομασει forthnet την ονομασει vodafone την ονομασει δεν ξερω πως δεν λεει κατι.οι υποδομες μενουν.  ο καθε παροχος εχει μηχανηματα εκατομμυριων.ΤΙ θα πεις?ε πεταξτε τα θα τους ριξουμε στα δικα μας ??? Η ιστορια επαναλαμβανεται. Καποιος αγοραζει καποιον αλλον. Ουτε μπορει πχ αν την εξαγορασει η wind να πει γυριστε ολους τους πελατες της forthnet σε δικα μας dslam.Ειναι κατι που θα απαιτησει μηνες για να γινουν επαυξησεις και αλλα τοσα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως για ftth δεν εχω και πολλές ελπίδες για το επόμενα 10 χρονια στην ελλαδα, δεν ξερω μήπως γυρίσουμε στο dialup :-D

Αστα να πανε, εδω που ειμαι τωρα ουτε vdsl δεν πιανω...

Δημοσ.

φαντασου να μην ειχες ουτε adsl:P

Το εζησα κ αυτο, dial up λεγοταν, κ περιμενα στο kazaa 30 κ 40 λεπτα για 3mb - 4mb

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...