voltmod Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ένα νέο smartphone ανακοίνωσε η Microsoft, με την ονομασία Lumia 540 Dual SIM, το οποίο έχει ελκυστική τιμή (περίπου $150) και θα κυκλοφορήσει αρχικά σε αναδυόμενες αγορές (Ασία, Αφρική, Μέση Ανατολή).Η συσκευή διαθέτει οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 5,0 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 720 x 1280 pixels και βασίζεται στο γνωστό Snapdragon 200 SoC της Qualcomm (quad-core, 1,2GHz), το οποίο συνοδεύεται από 1GB RAM και 8GB επεκτάσιμου (έως και κατά 128GB) αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή, όπως μαρτυράει και η ονομασία της, διαθέτει δύο υποδοχές για ισάριθμες κάρτες SIM. Στην πρόσοψη, διαθέτει ευρυγώνια κάμερα 5,0 Megapixels, ενώ στο πίσω μέρος εξοπλίζεται με κάμερα αυτόματης εστίασης 8,0 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash. Η συσκευή έχει διαστάσεις 144 x 73,69 x 9,35 χιλιοστά και βάρος 152 γραμμάρια ενώ εφοδιάζεται με μπαταρία 2200mAh. Το νέο Lumia 540 Dual SIM που έχει ομοιότητες εμφανισιακά με το Lumia 640, θα κυκλοφορήσει σε γαλάζιο, πορτοκαλί, λευκό και μαύρο χρώμα ωστόσο σε αντίθεση με το Lumia 640 δεν υποστηρίζει την λειτουργία Glance Screen. Από την άλλη, διαθέτει κάμερα 5MP στην πρόσοψη, την ώρα που το Lumia 640 έχει κάμερα 1MP. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Windows Phone 8.1 με Lumia Denim ωστόσο η συσκευή, μόλις είναι δυνατό, θα αναβαθμιστεί σε Windows 10. Site: Windows Central
designforyou Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ωραιο...αλλα το 640 που περιμενω ποτε θα το δουμε; 2
nhzt Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Άσπρα κόκκινα κιτρινα μπλε..... Πάρε κόσμε Microsoft !!!
stevengreeceGR Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ωραίο όμως εγώ παραμένω πιστα με Nokia Lumia 635.
tulipas Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Όσοι θέλουν τον 640 η 640xl υπάρχουν στο nok-shop και μπορείτε είτε να πάτε στο κατάστημα, είτε να κάνετε παραγγελία ονλαιν όπως έκανα εγώ. Σχετικά με την είδηση, πολύ καλά νέα.. Να γεμίσουν τα μαγαζιά με Lumia να "ξεβρωμίσει" ο τόπος από τις μουφες μάρκες του αντροιντ με τα 100 ευρώ που λαγκαρουν από το πρώτο δευτερόλεπτο χρήσης. 14
pitogiro Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Έχει τσακωθεί η Microsoft με τους δεκαδικούς αριθμούς; Είτε θα βγάζει μικρά smartphones στις 4 ίντσες (435, 532) είτε παντοφλέ στις 5"+ (540, 535, 640, 640xl). Ψήνομαι να πάρω ένα κάποια στιγμή, αλλά θα προτιμούσα κάτι στο ενδιάμεσο... 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Όσοι θέλουν τον 640 η 640xl υπάρχουν στο nok-shop και μπορείτε είτε να πάτε στο κατάστημα, είτε να κάνετε παραγγελία ονλαιν όπως έκανα εγώ. Σχετικά με την είδηση, πολύ καλά νέα.. Να γεμίσουν τα μαγαζιά με Lumia να "ξεβρωμίσει" ο τόπος από τις μουφες μάρκες του αντροιντ με τα 100 ευρώ που λαγκαρουν από το πρώτο δευτερόλεπτο χρήσης. Με τα 150 ευρω που θα εχει αυτο παιρνεις Κινεζο Android που κανει παπαδες. Και απο προγραμματα τι εχει; εγω παραδειγμα που με ενδιαφερει λογω δουλειας το gps και στο Android εχω Navigon, Sygic και iGO στο Microsoft τι θα εχω; Μην μου πεις για τους χαρτες της Nokia
genious1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Με τα 150 ευρω που θα εχει αυτο παιρνεις Κινεζο Android που κανει παπαδες. Και απο προγραμματα τι εχει; εγω παραδειγμα που με ενδιαφερει λογω δουλειας το gps και στο Android εχω Navigon, Sygic και iGO στο Microsoft τι θα εχω; Μην μου πεις για τους χαρτες της Nokia here drive/here maps και free, ο κινεζος θα σου κρατησει1 χρονο μετα θα θες αλλο για να τρεχει νεες εφαρμογες η τα updates απο τις παλιες 9
revvok Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Με τα 150 ευρω που θα εχει αυτο παιρνεις Κινεζο Android που κανει παπαδες. Και απο προγραμματα τι εχει; εγω παραδειγμα που με ενδιαφερει λογω δουλειας το gps και στο Android εχω Navigon, Sygic και iGO στο Microsoft τι θα εχω; Μην μου πεις για τους χαρτες της Nokia Δεν ξέρω και πολλά από τέτοιoυ είδους apps αλλά Navigon και Sygic υπάρχουν για wp.. 4
tulipas Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Με τα 150 ευρω που θα εχει αυτο παιρνεις Κινεζο Android που κανει παπαδες. Και απο προγραμματα τι εχει; εγω παραδειγμα που με ενδιαφερει λογω δουλειας το gps και στο Android εχω Navigon, Sygic και iGO στο Microsoft τι θα εχω; Μην μου πεις για τους χαρτες της Nokia Δεν με νοιάζει για εσένα. Ούτε με νοιάζει τι εφαρμογές θες.Ούτε θέλω να κάνω 245347888 χιλιάδες πράγματα και το κινητό μου να κολλάει μετά από 2 μήνες. Και θέλω να παίρνω αναβαθμίσεις. Και το κινητό μου θέλω να ειναι σταθερό, να έχει πολύ καλή κάμερα και να υπάρχει αλληλεπίδραση με τα windows PC μου. Οποτε πάω σε Lumia. Αν εσύ θες να έχεις 3 διαφορετικά GPS υπάρχουν πολλά και διάφορα στο windows phone store, αν και οποιος έχει Lumia δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από τα here maps γιατί είναι άριστα. (στο αντροιντ είναι σε μπετα ακόμα οπότε δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει δυστυχώς για να ήξερες ποσο φοβερα είναι) 13
ThundeR_21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 LLLEFTERIS αν δεν ψαξεις λιγο μη ποσταρεις. http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/sygic-gps-navigation-maps-poi-route-directions/340f7b71-86bc-4f99-8c59-d4a6126c10b1 http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/navigon-europe/da8734ed-666a-4227-81ea-8fc937752d98 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 here drive/here maps και free, ο κινεζος θα σου κρατησει1 χρονο μετα θα θες αλλο για να τρεχει νεες εφαρμογες η τα updates απο τις παλιες Ειπα εκτος απο το προγραμμα της Nokia ειχα το 925 και το δουλεψα το here maps και μπροστα στο Navigon και το Sygic ειναι για κλαματα. Και μην ξεχναμε οτι πολλοι προτιμουν Android γιατι εχει καταστημα με προγραμματα ο θειος.
tulipas Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ειπα εκτος απο το προγραμμα της Nokia ειχα το 925 και το δουλεψα το here maps και μπροστα στο Navigon και το Sygic ειναι για κλαματα. Και μην ξεχναμε οτι πολλοι προτιμουν Android γιατι εχει καταστημα με προγραμματα ο θειος. Όταν το δοκίμασες εσύ, χωρίς να έχεις ιδέα από WP, πιθανότατα δεν θα είχες κάνει ούτε μια αναβάθμιση στους χάρτες ούτε θα είχες κατεβασει τα ελληνικά μαπς. Εδώ πέρα κανανε σαν παλαβοί στο ινσομνια οι αντροινταδες-αιφοναδες όταν ήρθε η beta στα store σας, τι μας λες εσύ; Αφού λοιπόν σου αρέσει να ψωνίζεις από τον θείο και να χρησιμοποιείς 3 διαφορετικά GPS επειδή δεν έχεις 1 καλό που να κάνει την δουλειά, μείνε στο αντροιντ και μην γραφεις ότι να ναι. Rip 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα