Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε οχι και δανείστηκε. Καρααντέγραψε. Έλεος με την αντιγραφή σοβαρά έλεος όμως. Εχει κουράσει υπερβολικά πολύ. Το χρυσό χρώμα μετα το 5s, εχει γίνει το βασικό χρώμα σε όλες τις εταιρείες. Κουραζουν πολύ. 

ακριβως δηλαδη οτι κανει και η apple.Mονο που αυτα ειναι πολυ πιο ομορφα και φθηνα

Δημοσ.

Μα καλά ,για το σχεδόν ανύπαρκτο bezel της οθόνης κανένας δεν μιλάει; ;)

Πάντως αν έρθει Ελλάδα και με το καπέλο τιμής που θα εχει πάλι θα ειναι εκτός ανταγωνισμού λόγω top specs

Δημοσ.

Αφού δεν είναι Apple είναι όλα τα λεφτά. Και ποιοτικά φαίνονται και η εταιρεία σοβαρή.

Φοβερο επιχειρημα. Τα συμπερασματα απο που τα εβγαλες ? Που τα στηριξες ? Την ξερουμε την εταιρια και απο χθες ?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τελίκα μερικοί απο σας είστε πολύ sheep. Σας πλασάρουν ένα πανέμορφο κινιτο με σούπερ ντουπερ χαρακτηριστικά. Με πολύ χαμηλή τιμή. Και δε σας κόβει ότι υπάρχει κάπου πιάσιμο?

Το εχει πάρει κανείς?

Το έχετε πιάσει στα χέρια σας?

Ειναι σφαίρα?( όπως θα έπρεπε)

Λειτουργεί το ίδιο μετα απο μήνες? η μήπως έκατσαν οι πυκνωτές.

Η οθόνη, άσχετα με το ppi, λέει τίποτα ?

Λυγίζει εύκολα?

Τα μηδενικά bezel. Όταν πέφτει κατω μήπως σπάει όλη η οθόνη?

Πάντως παιδιά. Απο το πιο όμορφα που έχω δει. Μπραβω τους. ΠΑΝΑΜΟΡΦΟ.

όσο το αλλο παλικάρι που πέταξε κάτι ότι η apple αντέγραψε την htc. Αν και δεν με ενδιαφέρει. Απλά κάνει λάθος.

Το iPhone 6 ειναι το iPad 1 σε πιο φλατ μορφή. Και τα πλαστικά. Υποχρεωτικά τα βάζουν για την κεραία.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το αγοράζω τώρα!!! Απλά τέλειο.

...και εγώ ψήνομαι μιας κ η αλλαγή εχει δρομολογηθεί στο μυαλό μου,

Αν "το παρακολουθήσεις" πε και στον φίλο ;)

(για το 5.5 μάλλον εγώ το άλλο βγάνει BiG και δεν θα χωράει στο .. μαγιό) :P

Δημοσ.

#offtopic Ειμαι ο μονος στον οποιο στο tab του browser εμφανιζεται τιτλος απο αλλο θεμα και συγκεκριμενα το Hearthstone: Heroes of Warcraft ? Στην πρωτη σελιδα με τα σχολια στη δευτερη διορθωνεται.

• Like 3
Δημοσ.

#offtopic Ειμαι ο μονος στον οποιο στο tab του browser εμφανιζεται τιτλος απο αλλο θεμα και συγκεκριμενα το Hearthstone: Heroes of Warcraft ? Στην πρωτη σελιδα με τα σχολια στη δευτερη διορθωνεται.

Και μενα το ιδιο λεει

Δημοσ.
αν παρατηρησετε ο τιτλος φτιαχνει οταν πατας στην δευτερη σελιδα των comments.
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα κινητά πάντως είναι πολύ δυνατά, με δυνατά χαρακτηριστικά, αλλά και πολύ δυνατές τιμές! Στο reportspam που τα έχουν σε presale, τα έχουν στα 399.99$ to LE1, LETV LE1 PRO στα 665.99$ και το LETV LE MAX στα 959.99$!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...