JanP Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Όχι! Ο παλιός σκληρός είναι σχεδόν κατεστραμμένος. Με τα χίλια ζόρια με έβαζε στο Recovery.Γι' αυτό τον άλλαξα.
CheOnWeb Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αν μπορείς, βρες κάποιον με Mac να σου φτιάξει το στικάκι.
soundkeeper Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αν είσαι κοντα σε Πειραιά ή εκεί γύρω στήλε μου με Π. Μ. Κάνα τηλέφωνο να μου δώσεις ενα 8αρι στικακι να σου δώσω ένα με 10.10.3 που έφτιαξα χθες.... Η ακόμα και καφέ να το φτιάξουμε παρέα.
JanP Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 @soundkeeper Σ' ευχαριστώ! Αλλά είμαι από βόρεια Ελλάδα.Θα ξανά προσπαθήσω από τα windows με ότι πρόγραμμα βρω.(Ερώτηση: Το λογισμικό πρέπει να είναι .dmg ή .iso όταν κάνω το στικάκι bootable?)Ειδάλλως, θα ψάξω για mac!
nikolasber Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δε νομίζω ότι θα κάνεις δουλειά απο τα windows..Τουλάχιστον τρέξε σε Virtual καποιο MacOS ...Οταν ειχα ασχοληθεί με το Hackintosh μέσω virtual machine ειχα φτιάξει το στικάκι !!
JanP Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καλησπέρα!Το πρόβλημα λύθηκε με την πρώτη κιόλας προσπάθεια.Το στικάκι έπρεπε να γίνει bootable από mac.Πραγματικά δεν ξέρω για ποιόν λόγο δεν το έκαναν τα windows. Εν πάση περιπτώσει, σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!
xlorenzo Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Να σαι καλά αδερφέ . Ηταν φως φανάρι οτι εφταιγε το στικάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα