Προς το περιεχόμενο

Wifi και Laptop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια με ένα θέμα που έχω με ένα λάπτοπ, συνήθως 1 φορά την ημέρα χωρίς λόγο εκεί που είμαι στο ίντερνετ με wifi, με πετάει από το συνδεδεμένο wifi και δεν μπορώ να συνδεθώ, παρά μόνο αν περιμένω 3-4 λεπτά χωρίς να κάνω τίποτα. τι μπορεί να φταίει; το ρούτερ που έχω είναι ένα ZTE ZXV10 W300 και το λάπτοπ αυτό : TOSHIBA SATELLITE C850-1HE 15.6'' INTEL με windows 8.1 http://www.e-shop.gr/toshiba-satellite-c850-1he-156-intel-dual-core-1000m-2gb-320gb-windows-8-p-PER.904837 στο ίδιο ρούτερ συνδέονται άλλα 2 λάπτοπ και 3-4 κινητά με wi-fi χωρίς πρόβλημα 

Επεξ/σία από Hulk7
Δημοσ.

Μήπως πριν σου κόψει το ασύρματο πέφτει σε αδράνεια και μετά την επαναφορά δεν έχεις wifi;

Με καλώδιο δοκίμασες να δεις αν στο κάνει;

Δημοσ.

Μήπως πριν σου κόψει το ασύρματο πέφτει σε αδράνεια και μετά την επαναφορά δεν έχεις wifi;

Με καλώδιο δοκίμασες να δεις αν στο κάνει;

δεν το εμφανίζει αυτό το πρόβλημα με καλώδιο, το wifi κόβεται χωρίς λόγο ενώ χρησιμοποιώ το λάπτοπ και για να συνδεθεί πάλι στο ρούτερ πρέπει να περιμένω 3-4 λεπτά 

Δημοσ.

δεν το εμφανίζει αυτό το πρόβλημα με καλώδιο, το wifi κόβεται χωρίς λόγο ενώ χρησιμοποιώ το λάπτοπ και για να συνδεθεί πάλι στο ρούτερ πρέπει να περιμένω 3-4 λεπτά 

Με αλλο ρουτερ δοκιμασες;..Τα zte οσο να ναι δεν εχουν και το καλυτερο ονομα,σε wifi τουλαχιστον...

Δημοσ.

Ειχα παρομοιο προβλημα με zte router με τη διαφορα οτι οταν συνδεοταν το κινητο ειχε αποσυνδεσεις το λαπτοπ και τουμπαλιν.. Λυθηκε απενεργοποιωντας το firewall απο το router..

Αν δεν πιασει μου εχουν πει οτι εαν το router ειναι μακρια απο το κεντρο του ΟΤΕ δυσκολευεται να συγχρονισει στα 24 (!!!! ναι καλα..) Mbps και η λυση ειναι να επικοινωνησεις με τον παροχο και να ριξει την ταχυτητα.. Το δευτερο σε περιπτωση που οι αποσυνδεσεις συμβαινουν ταυτοχρονα σε ολες τις συνδεδεμενες συσκευες.. Δεν ξερω αν ισχυει ομως, δεν δοκιμασα κατι τετοιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...