Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα, βρηκα αυτο το φορουμ γιατι αυριο θα περασω συνεντευξη στα κεντρικα για την θεση αυτη. Ειχα κανει αιτηση και με πηραν μεσα σε 10 μερες τηλ εδωσα και εγω αυτο το ερωτηματολογιο που αναφερθηκε παραπανω και μπορω να πω και εγω οτι το θεωρησα αρκετα "ψαγμενο" και πολυ συγκεκριμενο σε ερωτησεις. Εγω τελεινωνω Μηχ, Μηχανικος ΕΜΠ και ασχολουμαι απο μικρο παιδι με την τεχνολογια, υπολογιστες, κινητα, κανω ακομα και σερβις σε γνωστους και φιλους και παρολα αυτα το θεωρησα αρκετα δυσκολο το τεστ. Εμενα μου εκανε εντυπωση οι πολλες ερωτησεις που ειχε για Αππλε κινητα και για το λογισμικο της, σε συγκριση με τις ερωτησεις για αντροιντ και για εφαρμογες. Επισης οπως αναφερθηκε εχουν 4ς ερωτησεις αναπτυξης, πανω σε γενικα θεματα τεχνολογιας και τεχνολογικους ορους, εγω μια δεν την απαντησα καν καθως δεν ειχα ακουσει ποτε την ορολογια παρολο που ηξερα τι ειναι και την χρηση. Μου εκανε εντυπωση η ερωτηση που ειχε για την IPv6 διευθυνση, εγω την ηξερα αλλα θεωρω οτι δεν ειναι ερωτηση για τετοιο τεστ. Επισης χωριζεται σε 3ς ενοτητες το τεστ με την τριτη να ειναι πιο δυσκολη, εγω παλι την θεωρησα πιο ευκολη και ισως για αυτο με φωναξαν γιατι ενω δεν απαντουσα τελεια στις πρωτες που αφορουσαν γενικα απαντουσα με ανεση την τριτη και ισως το θεωρησαν θετικο. Μου εκανε εντυπωση επισης οτι δεν ειχε μικρους στο τεστ. Περιμενα να δω τιποτα λυκειοπαιδα που δεν σπουδαζουν και μεχρι ηλικα 22 χρονων αλλα ηταν ολοι πανω απο 24 σιγουρα και ολοι φαινοντουσαν οτι ηταν ειτε σπουδαζαν κατι αντιστοιχο με το θεμα ειτε ηταν πτυχιουχοι.
hadji21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, βρηκα αυτο το φορουμ γιατι αυριο θα περασω συνεντευξη στα κεντρικα για την θεση αυτη. Ειχα κανει αιτηση και με πηραν μεσα σε 10 μερες τηλ εδωσα και εγω αυτο το ερωτηματολογιο που αναφερθηκε παραπανω και μπορω να πω και εγω οτι το θεωρησα αρκετα "ψαγμενο" και πολυ συγκεκριμενο σε ερωτησεις. Εγω τελεινωνω Μηχ, Μηχανικος ΕΜΠ και ασχολουμαι απο μικρο παιδι με την τεχνολογια, υπολογιστες, κινητα, κανω ακομα και σερβις σε γνωστους και φιλους και παρολα αυτα το θεωρησα αρκετα δυσκολο το τεστ. Εμενα μου εκανε εντυπωση οι πολλες ερωτησεις που ειχε για Αππλε κινητα και για το λογισμικο της, σε συγκριση με τις ερωτησεις για αντροιντ και για εφαρμογες. Επισης οπως αναφερθηκε εχουν 4ς ερωτησεις αναπτυξης, πανω σε γενικα θεματα τεχνολογιας και τεχνολογικους ορους, εγω μια δεν την απαντησα καν καθως δεν ειχα ακουσει ποτε την ορολογια παρολο που ηξερα τι ειναι και την χρηση. Μου εκανε εντυπωση η ερωτηση που ειχε για την IPv6 διευθυνση, εγω την ηξερα αλλα θεωρω οτι δεν ειναι ερωτηση για τετοιο τεστ. Επισης χωριζεται σε 3ς ενοτητες το τεστ με την τριτη να ειναι πιο δυσκολη, εγω παλι την θεωρησα πιο ευκολη και ισως για αυτο με φωναξαν γιατι ενω δεν απαντουσα τελεια στις πρωτες που αφορουσαν γενικα απαντουσα με ανεση την τριτη και ισως το θεωρησαν θετικο. Μου εκανε εντυπωση επισης οτι δεν ειχε μικρους στο τεστ. Περιμενα να δω τιποτα λυκειοπαιδα που δεν σπουδαζουν και μεχρι ηλικα 22 χρονων αλλα ηταν ολοι πανω απο 24 σιγουρα και ολοι φαινοντουσαν οτι ηταν ειτε σπουδαζαν κατι αντιστοιχο με το θεμα ειτε ηταν πτυχιουχοι. Τελικα τι εγινε;; Σε πηραν;; Στην συνεντευξη τι ρωτησαν;; Ρωταω γιατι θα περασω και εγω απο συνεντευξη σε λιγες μερες, αφου εδωσα και περασα το ερωτηματολογιο...
samsungakias. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Παιδια αν φινεται να βοηθησετε σχετικα με το τεστ τι περιπου ρωτουν? Πως ειναι γρνικα η εξεταση κλπ? Ευχαριστω εκ των προτερων.
NACHO32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα Με κάλεσαν και εμένα να περάσω από το κατάστημα τους να αφήσω ένα βιογραφικό και μετά από 1-2 μέρες θα με φωνάξουν για εξέταση.Υπάρχει κάποιος που να έδωσε την εξέταση και να θυμάται πάνω κάτω τις ερωτήσεις για να με βοηθήσει ;;;; η έστω να με πει τι ρωτάνε στην συνέντευξη;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
NobodyRankXV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Τελικά δουλεύει κανείς εκεί ; Να μας πει πως είναι από μισθό και συνθήκες εργασίας αυτό βέβαια παίζει και ρόλο από το κατάστημα αλλα λέμε τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα