SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αν τον απενεργοποιήσεις απο το device manager δεν σταματάει να δουλεύει ο δίσκος μιας και συνεχίζει να έχει ρεύμα κανονικά απλα εξαφανίζεται απο τα windows , και να γίνεται όμως δεν νομίζω οτι ειναι οτι πιο σώφρων να βγάζεις βάζεις τον δίσκος σαν εξωτερικό δηλαδή μια να παίρνει μια να μην παίρνει ρεύμα απότομα , πιο πολύ φθορά θα του προκαλέσεις ετσι
MasterX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 πιστευω οτι δεν δουλευει καθολου...εναν εσωτερικο που εχω στο desktop pc και αρχισε να πεταει bad sectors τον απενεργοποιησα και δεν δουλευει, ενω ειναι μεσα.. κανα φορες που τον ανοιξα και το δουλεψα, εδειχνε μονο τοτε να χειροτερευει η υγεια του.. αλλα οσο ηταν κλειστος βδομαδες δεν ειχε αλλαγη..Ας μας πει και καποιος που να ξερει σιγουρα τι παιζει απλα για να εχουμε γνωση..Προσανατολιζομαι παντως να τον κανω εξωτερικο παιρνοντας ενα USB3 κουτακι...Καποιο RAIDSONIC ICY BOX απο αυτα εδω λεω... να ειναι αλουμινιο περιβλημα.νομιζω καλη ειναι η μαρκα ε; να κοιταξω καποιον απο τους αλλους που εχει;και μαλλον δεν βλεπω να χρειαζεται να ανεβω πανω αποτα 20ε
mitsus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μαλλον δεν καταλλαβες αυτο που ειπε ο spank. Ο δισκος συνεχιζει να δουλευει(γυρναει) γιατι παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικο 1
MasterX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Α οκ..Δηλαδή είναι σίγουρο αυτό. Εντάξει τότε θα πάω στην λύση της εξωτερικής θήκες.. Τι προτείνετε σχετικά με τις θήκες που ρώτησα πιο πάνω;
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 'Οσο αφορά τις θήκες μια χαρά ειναι και η παραπάνω δεν θέλεις κατι ιδιαίτερο ή ακριβό 1
MasterX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 αξιζει να παρω αυτη που ουσιαστικα ειναι interface που μπαινει μεσα σε κουτι;;;RAIDSONIC ICY BOX IB-AC6034-U3 2.5'' SATA SSD/HDD TO USB 3.0 ADAPTER WITH ALUMINIUM BOX το μονο κακο ειναι οτι εχει πολυ μικρο καλωδιο και θα κρεμεται απο το λαπτοπ οταν το εχω σε βαση για djing...τα υπολοιπα εχουν το λιγο πιο μεγαλο καλωδιο; 30 ποντους περιπου;
SPANK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καλύτερα θα έλεγα να επιλέξεις μια αλλη που μπορείς να βάλεις και αλλο καλώδιο και πιο μακρύ
MasterX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 παραγγειλα αυτο τελικα: RAIDSONIC ICY BOX IB-234U3 EXTERNAL USB3.0 ENCLOSURE FOR 2.5'' SATA HDD SILVER στα 18.90 €
MasterX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 παραγγειλα αυτο τελικα: RAIDSONIC ICY BOX IB-234U3 EXTERNAL USB3.0 ENCLOSURE FOR 2.5'' SATA HDD SILVER στα 18.90 € τελικα εχει και αυτο πολυ κοντο καλωδιο....10 ποντους να ειναι.. θα κοιταξω να αγορασω και ενα μεγαλυτερο τα φθηνοτερα που βρισκω ειναι αυτα: NATEC NKA-0637 EXTREME MEDIA AM-MICRO USB3.0 CABLE 0.5M 3.70 € και VALUELINE VLCP61500L0.50 USB3.0 CABLE USB A MALE TO USB MICRO B MALE 0.50M 3.90 € καλα ειναι και τα 2; ποιο να προτιμησω;;
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Και τα 2 το ιδιο πράγμα ειναι και ίδια τιμή σχεδόν πάρε το φθηνότερο
avadonmod Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα , τελικά καταφερες να κατεβάσεις τα windows 8.1 ? Ποια κατεβασες? Τα 8.1 ή bing version? Δούλεψε το serial key που ειχες? Τα windows τα κατέβασες αλλού πρωτα και τα πέρασες με usb? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
MasterX Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Καλημερα!Κατεβασα την Windows 8.1 με Bing απο αυτο το λινκ που μου ειχε δωσει καποιος φιλος εδω.. Επισης ειδα το Serial των Windows που εχει το λαπτοπ μου μεσα απο το Speccy (στη καρτελα operating system) οπως μου προτειναν εδω (καθως ο κωδικος ειναι γραμμενος στη μητρικη). Αλλα λογω οτι το λαπτοπ ανελαβε καποια καθηκοντα, δεν εχω κανει ακομα την αλλαγη δισκου.. ευελπιστω τις επομενες μερες.Αλλα πιστευω οτι θα ειμαι οκ συμφωνα με τα παραπανω..
avadonmod Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Καλημέρα, ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Αν μπορείς να μου εξηγήσεις κατι ακομα θα το εκτιμουσα παρα πολυ. Απο εκει κατεβασες την εκδοση single language οπως γράφει σωστα? 2) format πως το έκανες? Γιατι τα κατεβασα καο εγω απο εκεί, τα περασα σε ενα dvd, και μου ειναι αδυνατο να bootarw το dvd. 3) παει καλύτερα τώρα? Κολλάει καθολου στην απλ χρήση? Έσβησες και το partition D που εχει μεσα τα drivers της lenovo?
MasterX Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) κατεβασα την εκδοση Windows 8.1 Single Language πηγαινοντας εδω κατεβασα το την εφαρμογή mediacreationtool, μεγέθους 1,5MB περίπου και ακολουθησα τις οδηγιες που αναγραφονται στο αρθρο αλλα οπως σου εγραψα πριν δεν εχω κανει τιποτα αλλο απο εκει και περα καθως ειχα καποιο θεμα και δεν εχω εγκαταστησει ακομα τον SSD...Το πως μπουταρεις απο το DVD δεν το εψαξα, φανταζομαι πρεπει να μπεις η BIOS ή να μπεις σε καποιο boot menu..Το παλιο δισκο θα τον κρατησω ως εχει... το partition D νομιζω μονο το φακελο με τους οδηγους εχει χρησιμο..αμα αντιγραψεις καπου αυτον δεν το χρειαζεσαι πλεον.. αλλα λογικα σε καποιο κρυφο partition εχει και το recovery του λαπτοπ.. καλυτερα μην το σβησεις αυτο Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2015 από MasterX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα